Πώς γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Home » Review » Weight Loss » Πώς γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

 Πώς γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος
Να κάνει γιόγκα τακτικά προσφέρει πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων κάνουν να νιώθεις καλύτερα για το σώμα σας καθώς γίνει ισχυρότερη και πιο ευέλικτη, τόνωση των μυών σας, μειώνοντας το στρες και βελτίωση της ψυχικής και σωματικής σας ευεξία. Αλλά πώς μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Τι γιόγκα δεν μπορεί να κάνει

Η άσκηση κάθε είδους γιόγκα θα χτίσει τη δύναμη, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι η γιόγκα δεν αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας αρκετά για να είναι η μόνη μορφή της άσκησης θα πρέπει να ρίξει λίρες κάνουν. Για να χάσετε βάρος, πρέπει να τρώνε υγιεινά και να κάψετε θερμίδες κάνοντας άσκηση που αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας σε τακτική βάση. Πιο έντονη στυλ γιόγκα μπορεί να προσφέρει μια καλύτερη προπόνηση από ήπια γιόγκα, αλλά αν η απώλεια βάρους είναι ο πρωταρχικός στόχος σας, θα θελήσετε να συνδυάσει γιόγκα με τρέξιμο, το περπάτημα, ή οποιαδήποτε άλλη αερόβια άσκηση που σας αρέσει. Παρόλα αυτά, η γιόγκα μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Τι μπορεί να κάνει γιόγκα

Ενώ η απώλεια βάρους μπορεί να απλοποιηθεί σε θερμίδες σε σχέση με θερμίδες έξω εξίσωση, πολύ περισσότερο πηγαίνει σε επιτυχία την αλλαγή των συνηθειών σας για να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές δεύτερη φύση. Η γιόγκα βοηθά φέρνοντας καλύτερα σε αρμονία με το σώμα σας, τη βελτίωση της αυτο-εικόνα και την αίσθηση της ευημερίας. Η μείωση του στρες και ως εκ τούτου στρες που τρώει είναι ένας άλλος τρόπος ότι η γιόγκα μπορεί να υποστηρίξει την απώλεια βάρους. Με την ενθάρρυνση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, πάγια πρακτική της γιόγκα καθιστά πιο πιθανό ότι θα είστε σε θέση να διατηρήσουν την απώλεια βάρους σας. Ίσως το πιο σημαντικό, έμφαση γιόγκα για να ακούτε το σώμα σας πρώτα απ ‘όλα μπορεί να είναι μια ριζική αλλαγή για τους ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί για να ρίξει λίρες κατά το παρελθόν. Γιόγκα έχει να παίξει σε μια ολιστική προσέγγιση για την απώλεια βάρους σημαντικό ρόλο.

Τι είδους γιόγκα;

Αν δεν έχετε κάνει γιόγκα πριν, να είστε βέβαιος να ξεκινήσει με τμήματα αρχαρίων επίπεδο. Θα κάψετε τις περισσότερες θερμίδες σε αθλητικές τάξεις Vinyasa. Αυτές οι μορφές που συνήθως ξεκινούν με ένα γρήγορο σειρά από πόζες που ονομάζεται χαιρετισμούς ήλιο, ακολουθούμενη από μια ροή όρθιες στάσεις που θα σας κρατήσει σε κίνηση. Μόλις ζεσταθεί, τα βαθύτερα τμήματα και διατάσεις εισήγαγε. Vinyasa περιλαμβάνει πολλά δημοφιλή, ιδρωμένο στυλ γιόγκα, όπως:

  • Ashtanga : Ashtanga γιόγκα είναι μια πολύ έντονη στυλ της πρακτικής και των επαγγελματιών του είναι από τα πιο αφοσιωμένο του γιόγκι. Οι αρχάριοι συχνά ενθαρρύνονται να εγγραφείτε για μια σειρά μαθημάτων, η οποία θα βοηθήσει με κίνητρα. Από Ashtanga ακολουθεί την ίδια σειρά θέτει κάθε φορά, μόλις μάθετε την ακολουθία, μπορείτε να ασκήσετε οποτεδήποτε στο σπίτι ή να συμμετάσχετε σε μια ομάδα Mysore στιλ, στην οποία υπάρχει ένας δάσκαλος του παρόντος, αλλά ο κάθε μαθητής πηγαίνει στο δικό τους ρυθμό.
  • Power Yoga : Power Yoga είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε γυμναστήρια και κέντρα υγείας, αν και είναι ευρέως διαθέσιμα σε ειδικό στούντιο γιόγκα, καθώς και. Γιόγκα ενέργειας βασίζεται στην οικοδόμηση της θερμότητας και την ένταση της Ashtanga, ενώ διανομής με σταθερή σειρά από πόζες.
  • Hot Yoga : Vinyasa yoga γίνει σε ένα ζεστό ups χώρο της προτέρων με την εγγύηση που θα ιδρώσει κουβάδες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Bikram και ζεστό γιόγκα δεν είναι συνώνυμες. Bikram είναι ένα πρωτοποριακό στυλ ζεστό γιόγκα, η οποία περιλαμβάνει ένα σύνολο σειρά από στάσεις και, μάλιστα, ένα σενάριο που αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή Bikram Choudhury. Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές άλλες μορφές ζεστό γιόγκα που κάνουν χρήση του ζεστό δωμάτιο, αλλά όχι η σειρά Bikram.

Απαλή γιόγκα, ενώ η καύση λιγότερες θερμίδες, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γαλουχήσει και τη φροντίδα για το σώμα σας.

  • Hatha Yoga : Αν και δεν είναι όλα τα μαθήματα Hatha είναι ήπια, ο όρος έχει έρθει για να χρησιμοποιηθεί από τα στούντιο γιόγκα για να δείξει τις κατηγορίες που δεν είναι Vinyasa. Ρωτήστε στο στούντιο ή το γυμναστήριο σας.
  • Integral Yoga : Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομα, Integral είναι όλα σχετικά με την ενσωμάτωση στο σώμα και το μυαλό, με στόχο να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Αυτή είναι μια προσέγγιση που μπορεί να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους που αισθάνονται διαχωρίζεται από το σώμα τους.
  • Kripalu Γιόγκα : Kripalu είναι ένα στυλ που είναι γνωστή για την ανοιχτή αποδοχή της όλα τα επίπεδα της πρακτικής και το σώμα τους τύπους. Εξατομικευμένη προσέγγιση του έχει κάνει μια κορυφαία επιλογή για τους ανθρώπους που είναι νευρικοί για την παρακολούθηση τάξεις της ομάδας.

Να κάνει γιόγκα στο σπίτι

Μπορείτε επίσης να κάνετε γιόγκα στο σπίτι για τις ημέρες που δεν μπορεί να κάνει μια τάξη. Σε απευθείας σύνδεση ιστοχώροι γιόγκα βίντεο να είναι εύκολο να εξασκηθείτε στο δικό σαλόνι σας. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της γιόγκα, είναι σπουδαίο να κάνουμε λίγο κάθε μέρα. Ξεκινώντας μια πρακτική σπίτι διαλογισμός είναι ένα άλλο. τα οφέλη της γιόγκα είναι η ψυχική και σωματική, καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της πολλές επιτυχημένες καθεστώτα απώλεια βάρους.