Πώς να κάνει το Parivrtta Trikonasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Home » Review » Yoga Basic » Πώς να κάνει το Parivrtta Trikonasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Πώς να κάνει το Parivrtta Trikonasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Parivrtta Trikonasana επίσης γνωστή ως περιστράφηκε Τρίγωνο Pose είναι ένα asana. Parivrtta – περιστράφηκε, Trikona – Τρίγωνο, Asana – Pose? Προφέρεται ως – par-ee-vrit-TAH Trik-κώνου-AHS-anna

Αυτό asana είναι ουσιαστικά ένας μετρητής δημιουργούν για την Utthita Trikonasana και είναι σίγουρα πιο περίπλοκη. Αυτό asana είναι ένας συνδυασμός εμπρός κάμψη και μια βαθιά συστροφή. Χρειάζεται μια καλή αίσθηση της ισορροπίας και την αίσθηση της διαφάνειας, προκειμένου να επιτευχθεί η σταθερότητα στη στάση. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα στέκεται στάσεις που θα μάθετε όταν εγγραφούν τον εαυτό σας σε ένα μάθημα γιόγκα. Σας διδάσκει πώς να εργάζονται σε κάθε μέρος του σώματός σας σε αρμονία μεταξύ τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε το Asana

Όπως συμβαίνει με όλες τις asanas γιόγκα, είναι σημαντικό να κρατήσει έντερα και το στομάχι σας καθαρό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα γεύματά σας τουλάχιστον τέσσερις έως έξι ώρες πριν την προπόνηση σας, ώστε να σας δώσει το σύστημά σας αρκετό χρόνο για να χωνέψει το φαγητό και να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για την προπόνηση.

Η καλύτερη στιγμή για να κάνουν γιόγκα είναι συνήθως την αυγή ή το σούρουπο.

Επίπεδο: Βασικό
Στυλ: Hatha Yoga
Διάρκεια: 30 δευτερόλεπτα
Επανάληψη: Μόλις σε κάθε πλευρά
Τεντώνει: γόνατα, τα ισχία, ώμοι, μηροί, στήλη Σπονδυλική, Thorax, αστράγαλοι, μπλοκάρει, μοσχάρια, στη βουβωνική χώρα
Δυναμώνει: γόνατα, μηροί, αστράγαλοι

Πώς να κάνει το Parivrtta Trikonasana (περιστράφηκε Triangle Pose)

 1. Σταθείτε όρθια στο χαλί σας, κατά προτίμηση σε Tadasana.
 2. Στη συνέχεια, πάρτε ένα τρία πόδια βήμα προς τα πίσω με το δεξί πόδι σας, και να το μετατρέψει σε περίπου 25 μοίρες προς την πλευρά. άφησε τα δάχτυλα των ποδιών σας πρέπει να δείχνει προς τα εμπρός. Σε αυτό το στάδιο, το σημείο ισχίο σας πρέπει να αντιμετωπίσει την πλευρά του τάπητα. Επίσης, ελέγξτε γρήγορα την ευθυγράμμιση των ποδιών σας. Πρέπει να είναι το πλάτος των γοφών, τόσο με τις τακούνια ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Η φτέρνα και καμάρα πρέπει επίσης να ευθυγραμμιστούν.
 3. Τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι στη μέση, και εισπνεύστε και σηκώστε το δεξί χέρι πάνω από το κεφάλι σας, καθώς επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη σας.
 4. Σταθερά ρίζα του έξω από το πίσω πόδι, και τραβήξτε το κάτω μέρος της κοιλιάς σας, έτσι ώστε κάτω μέρος της πλάτης σας υποστηρίζεται. Εκπνεύστε και άρθρωσης προς τα εμπρός στη μέση. Βεβαιωθείτε ότι σπονδυλική στήλη σας είναι τεντωμένα σαν να φτάσετε με το δεξί χέρι.
 5. Ανάλογα με την ευελιξία και το εύρος της κίνησης σας, αφήστε το δεξί σας χέρι για να φτάσει για κνήμη σας ή στο πάτωμα έξω από το πόδι σας. Εισπνεύστε και να συνεχίσει εκτείνεται μέσα από την κορυφή του κεφαλιού, φροντίζοντας σπονδυλική στήλη σας είναι μεγάλη.
 6. Γρήγορα ελέγξτε αν το εξωτερικό του δεξιού ποδιού είναι βαθιά ριζωμένη στο έδαφος. Στη συνέχεια, εκπνεύστε και περιστρέψτε προς τα αριστερά. Τεντώστε το αριστερό χέρι προς τον ουρανό, όπως εσείς το βλέμμα σε αυτό.
 7. Αναπνεύστε αργά και βαθιά, όπως σας κρατήσει την στάση για μερικά δευτερόλεπτα.
 8. Για να βγείτε από τη στάση, να δούμε το αριστερό σας πόδι, και τραβήξτε την κοιλιά σας. Στη συνέχεια, εισπνεύστε και ήπια άνοδο. Τοποθετήστε τα χέρια σας στη μέση σας και να φέρει τα πόδια σας μαζί. Επαναλάβετε την asana στην αντίθετη πλευρά.

Προφυλάξεις και Αντενδείξεις

Αυτά είναι μερικά σημεία της προσοχής που πρέπει να έχετε κατά νου, πριν να κάνετε αυτό το asana:

 1. Αν έχετε μια πλάτη ή τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης, πρέπει να το κάνετε αυτό asana μόνο υπό την επίβλεψη ενός εμπειρογνώμονα. Αν όχι, είναι καλύτερο να αποφευχθεί η άσκηση αυτής της asana.
 1. Επίσης, αποφύγετε αυτό το asana αν έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ένα. Χαμηλή αρτηριακή πίεση
β. Ημικρανία
c. Διάρροια
d. Πονοκέφαλος
e. Αυπνία

Συμβουλή για αρχάριους

Αν υποθέσουμε ένα στενό στάση, αυτό το asana γίνεται ευκολότερη. Ως εκ τούτου, ως αρχάριος, είναι μια πρακτική για να φέρει το χέρι πιο κοντά στο εσωτερικό πόδι κάνει.

Σύνθετη Pose Παραλλαγές

Για να εμβαθύνει την πόζα, φέρει την κάτω πλευρά προς το εξωτερικό του ποδιού τοποθετημένο μπροστά, και στη συνέχεια, πιέστε σταθερά τα αντιβράχια εναντίον των εξωτερικών κνήμες. Η πίεση του βραχίονα στο πόδι θα εμβαθύνει την περιστροφή του κορμού.

Τα οφέλη της περιστράφηκε Triangle Pose

Αυτά είναι μερικά καταπληκτικά οφέλη της Parivrtta Trikonasana.

 • Δίνει τα πόδια ένα καλό τέντωμα και καθιστά ισχυρή.
 • Τα ισχία και η σπονδυλική στήλη να πάρει ένα καλό τέντωμα.
 • Η άσκηση αυτής της asana ανοίγει το στήθος, και ως εκ τούτου, η αναπνοή βελτιώνεται.
 • Ο πόνος στην πλάτη είναι ανακουφισμένος.
 • Τα κοιλιακά όργανα διεγείρονται και, ως εκ τούτου, την πέψη βελτιώνεται.
 • Ισορροπία, εστίαση, και η συγκέντρωση βελτιώνονται.

Η επιστήμη πίσω από το Parivrtta Trikonasana

Υπάρχουν δύο διαφορετικές δυναμικές ενέργειες που σχετίζονται με την Pose περιστράφηκε Τρίγωνο. Το πρώτο είναι ριζοβολία τα πόδια στη γη, και η δεύτερη είναι η αποστολή της ενέργειας προς τα πάνω μέσα από τα εκτεταμένα όπλα. Αυτό asana είναι μια τέλεια ένωση των Sthira και Sukha, ή την προσπάθεια και την ευκολία. Μέσω αυτού, άλλα αντίθετα, όπως μαλακά και σκληρά, συστολή και διαστολή, φθίνουσα και αύξουσα, και η ηλιακή και σεληνιακή απευθύνεται επίσης σε αυτό το asana.

Αν και αυτή η asana φαίνεται σαν μια συστροφή, όταν φτάσετε στο πάτωμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι περισσότερο για την εξισορρόπηση. Αλλά θα νιώσετε σταθερή και άνετα, αν ξέρεις πώς να χρησιμοποιούν πυρήνα και μυς των ποδιών σας για να υποστηρίξει τον εαυτό σας. Όταν έχετε δικαίωμα ευθυγράμμισης σας, θα επιτύχει την ευελιξία και τη δύναμη όπως σας ισορροπία τον εαυτό σας από ενεργητικά όσο και σωματικά. Η άσκηση αυτής της asana δεν κάνει μόνο το μυαλό σας σταθερό, αλλά αυτό σας δίνει επίσης την αίσθηση ότι είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, όπως ένα χέρι φτάνει στη γη, και ο άλλος πετά στα ύψη προς τον ουρανό, θα βρείτε τη σταθερότητα που θα σας επιτρέψει να παραδοθεί στο παρόν και το μέλλον.

Τώρα που ξέρετε πώς να το κάνουμε κυκλικό περιφερειακό τρίγωνο θέτουν, τι περιμένεις; Αυτό asana είναι για την εξισορρόπηση των αντιθέτων. Έχει κάποια μεγάλη μαθήματα για να προσφέρουν, το πιο σημαντικό είναι που ασχολούνται με αντικρουόμενες ενέργειες. Αφεθείτε στο μεγαλείο του αυτό το απλό, αλλά δύσκολο asana για να βρείτε τον εαυτό σας πραγματικά ελεύθερη.