Πώς να ξεκινήσετε γιόγκα όταν είστε Bigger με αμάξωμα

Home » Review » Yoga Basic » Πώς να ξεκινήσετε γιόγκα όταν είστε Bigger με αμάξωμα

 Πώς να ξεκινήσετε γιόγκα όταν είστε Bigger με αμάξωμα
Ξεκινώντας μια πρακτική της γιόγκα μπορεί να εκφοβίσει για οποιονδήποτε: είστε έτοιμοι να απολαύσουν τα οφέλη της γιόγκα, αλλά πώς θα κάνουν το άλμα για να πραγματικά να το κάνει; Γιόγκα στούντιο μπορεί να φαίνεται σαν ιδιωτικές λέσχες όπου θα πρέπει να ξέρετε το μυστικό χειραψία και τον κωδικό πρόσβασης πριν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν. Προσθέστε σε αυτό το σενάριο η δημοφιλής εικόνα του γιόγκι: τους νέους, ευκίνητος, και στριμμένα μέχρι και σαν κουλουράκι στο δέρμα-σφιχτό spandex. Τι θα συμβεί αν η εικόνα μοιάζει καθόλου με τον εαυτό σας; Εάν είστε μεγαλύτερα σώμα, ξεπερνώντας τις πνευματικές και σωματικές εμπόδια στην προσπάθεια γιόγκα για πρώτη φορά μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Γιατί γιόγκα;

Οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα θα βελτιώσει την κινητικότητά σας και τη γενική υγεία. Να κάνει γιόγκα μειώνει το στρες, βελτιώνει την ευελιξία, και αυξάνει τον μυϊκό τόνο και τη δύναμη. Οι άνθρωποι με μεγαλύτερα σώματα έχουν συχνά προβλήματα με πόνο στις αρθρώσεις? γιόγκα μπορεί να βοηθήσει με τη βελτίωση της ευθυγράμμισης του σώματος για να μειώσει την καταπόνηση των αρθρώσεων, επιτρέποντας το πλαίσιο για να φέρει περισσότερο του βάρους του σώματος. Η γιόγκα αναπτύσσει επίσης την ισορροπία σας, που σας βοηθά να αισθάνονται γειωμένο και αυξάνει τη μακροζωία. Η γιόγκα βοηθά να φέρει τη σύνδεση νου-σώματος στο προσκήνιο, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του εαυτού και την αποδοχή του σώματός σας. Το πιο σημαντικό, η γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και από τους δύο βελτιώνοντας τη φυσική σας κατάσταση και αυξάνοντας τη διάθεσή σας.

Πώς να αρχίσω

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει γιόγκα είναι από ειδική δασκάλα σε ένα μάθημα γιόγκα. Εξειδικευμένα μαθήματα για μεγαλύτερο σώμα μαθητές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί παντού. Καθώς η δημιουργία γιόγκα αναγνωρίζει την ανάγκη, οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί εκπαιδεύονται στην προσαρμογές για μεγαλύτερες φοιτητές. Εάν αυτές οι επιλογές δεν είναι διαθέσιμες σε σας, θα έχετε πιθανώς την πιο θετική εμπειρία από την πρώτη μαθήματα γιόγκα σας σε επίπεδο πρακτικής ήπια Hatha αρχαρίων. Kripalu, Viniyoga και Integral είναι επίσης καλές επιλογές, αν είναι διαθέσιμη, επειδή οι δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να εργαστούν με διαφορετικές ικανότητες και τους τύπους σώματος. Γιόγκα πρόεδρος είναι επίσης μια δυνατότητα για τα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Abby Lentz, ο ιδρυτής των βαρέων βαρών Yoga στο Ώστιν, Τέξας, προτείνει μιλώντας για το δάσκαλο πριν από την πρώτη τάξη γιόγκα σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε άνετα και ο δάσκαλος θα είναι έτοιμη να προσφέρει τις τροποποιήσεις και σκηνικά ανάλογα με τις ανάγκες. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι για μια τάξη ομάδα, ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα μπορεί να είναι ο τρόπος να πάει. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθουν τις βασικές στάσεις και να κερδίσει την εμπιστοσύνη για να χρησιμοποιήσετε τα στηρίγματα με αποτελεσματικό τρόπο πριν από την ένταξη μιας πρακτικής ομάδας. Πώς να γίνετε γνώστες της γιόγκα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι θα νιώσετε άνετα.

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε μαθήματα γιόγκα μπορεί ακόμα να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας τα DVD στο σπίτι. Lentz του βαρέων βαρών γιόγκα DVD (δείτε παρακάτω) είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς σας οδηγεί μέσα από τις βασικές ασκήσεις και προσφέρει τροποποιήσεις για τους ανθρώπους των διαφορετικών μεγεθών και κινητικότητες.

Συνδεδεμένοι Κοινοτήτων

Η Γιόγκα και το σώμα Image Συνασπισμός  ήταν στην πρώτη γραμμή της προώθησης της συμμετοχικότητας και της διαφορετικότητας στο πώς η γιόγκα απεικονίζεται στα μέσα ενημέρωσης και ασκείται στον πραγματικό κόσμο. Μια νέα γενιά νέων yoginis, συμπεριλαμβανομένων Jessamyn Stanley και Dana Falsetti χρησιμοποιεί Instagram για την προώθηση θετικότητα σώμα και να δείξει τους οπαδούς τους τι μια προηγμένη πρακτική με ένα μεγαλύτερο σώμα μοιάζει. Εάν αρχίζετε ακριβώς, να έχετε κατά νου ότι το πιο ακροβατικό θέτει αυτά αποδεικνύουν, δεν είναι ο κανόνας για γιόγκι οποιουδήποτε μεγέθους.

Γιόγκα και απώλεια βάρους

Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψη θερμίδων σας, ενώ, επίσης, τη συμμετοχή σε τακτική άσκηση που αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας. Αν η απώλεια βάρους είναι ο πρωταρχικός στόχος σας, υπάρχουν πιο αποτελεσματικές μεθόδους από τη γιόγκα. Τούτου λεχθέντος, η γιόγκα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ενισχύσει την εσωτερική ειρήνη και την αυτοεκτίμηση και να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς τον καλύτερο εαυτό σας (σε ό, τι μέγεθος θα νιώσετε πιο υγιείς).

Το Word για Στηρίγματα

Τα στηρίγματα θα είναι ο καλύτερος φίλος σας γιόγκα. Χρησιμοποιώντας στηρίγματα δεν σημαίνει ότι είναι κατώτερα: αυτό σημαίνει ότι είσαι έξυπνος. Αν δοκιμάσετε ένα είδος γιόγκα που δεν είναι προπ-φιλικό, βρείτε μια άλλη κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για κάθε δάσκαλο που αποθαρρύνει ότι η χρήση του στηρίγματα.