Πώς να πάρει την Γιόγκα βουτιά όταν είστε ένας άνθρωπος

Home » Review » Fitness » Πώς να πάρει την Γιόγκα βουτιά όταν είστε ένας άνθρωπος

 Πώς να πάρει την Γιόγκα βουτιά όταν είστε ένας άνθρωπος
Καμιά φορά στην πρόσφατη ιστορία της γιόγκα, σημειώθηκε μια μετατόπιση των δύο φύλων. Γιόγκα, που παραδοσιακά είχαν ασκηθεί μόνο από άνδρες, άρχισε να κυριαρχείται από τις γυναίκες. Σήμερα, κατά μέσο όρο μάθημα γιόγκα θα έχουν περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες φοιτητές. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, δασκάλα γιόγκα σας είναι επίσης πιο πιθανό να είναι γυναίκες, αν και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιφανών ανδρών εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυτών της μερικές από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μορφές της γιόγκα.

Πολλοί άνδρες ανησυχούν ότι η γιόγκα δεν είναι κατάλληλη γι ‘αυτούς, επειδή δεν είναι φυσικά ευέλικτο. Αλλά η ευελιξία δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη γιόγκα. Το γεγονός είναι, οι άνδρες έχουν πολλά να κερδίσουν από τη γιόγκα και την οποία εξέφρασε ικανοποίηση οι γυναίκες σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Αν είστε ένας άνθρωπος που έχει θέλουν να δοκιμάσουν γιόγκα, εδώ είναι οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το άλμα.

Ξεκινώντας

Πριν βουτήξετε στα, να μάθουν μερικές βασικές στάσεις και πρακτικές για τη δική σας, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε πιο έτοιμοι για το πρώτο τάξεις σας. Μετά από αυτό:

Για να πάρει Γιόγκα-Ready:

 • Διαβάστε σχετικά με τα διάφορα είδη γιόγκα, και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα
 • Επισκεφτείτε ένα στούντιο γιόγκα και να ρωτήσω αν μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα κομμάτι μιας τάξης, έτσι ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε
 • Διαλέξτε μια κατηγορία εισαγωγή για να αρχίσει με. Θα πιθανώς να εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα μπορείτε να προχωρήσετε

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε για να κάνει γιόγκα:

 • Πώς να αρχίσουν να κάνουν γιόγκα: Υπάρχουν πολλοί άνδρες που θέλουν να δοκιμάσουν τη γιόγκα, αλλά αισθάνονται ότι δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Αυτός ο οδηγός θα σας οδηγήσει μέσα από αυτό το βήμα προς βήμα, συμπεριλαμβανομένων επιλέγοντας ένα είδος γιόγκα, επιλέγοντας μια κατηγορία, γνωρίζοντας τι να περιμένουν, καθημερινά τεντώματα, και ό, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει.
 • Η ευελιξία δεν αποτελεί προϋπόθεση: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να δοκιμάσουν γιόγκα, επειδή δεν μπορεί να αγγίξει τα δάχτυλα των ποδιών τους. Ευτυχώς, αγγίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών σας και να είναι ευέλικτη δεν απαιτείται για να κάνει γιόγκα. Μπορούν να αναπτυχθούν ευελιξία.
 • Ξεκινώντας πόζες για τους άνδρες : Μαθαίνοντας μερικές βασικές στάσεις σημαίνει ότι μπορείτε να ασκήσετε μόνοι σας ή να αισθάνονται πιο προετοιμασμένη για πρώτες τάξεις σας.

Gear αρχηγών

Εδώ είναι μερικά διασκεδαστικό εργαλεία για τη γιόγκα:

 • Γιόγκα Εξοπλισμός: Είναι ένα στερεότυπο για έναν λόγο: Παιδιά σαν εργαλεία. Η γιόγκα δεν απαιτεί πολύ, αλλά μπορείτε να geek για έξω χαλάκια και μπλοκ αν πρέπει.
 • Η γιόγκα παντελόνι για τους άνδρες : Σίγουρα, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την αρχαία sweatpants κολλεγίων σας, αλλά υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που ειδικεύεται παντελόνι γιόγκα μόνο για τους άνδρες εκεί έξω για να εξερευνήσετε.
 • Γιόγκα σορτς για άνδρες : Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να ασκήσουν το σορτς, οπότε και υπάρχει μια σειρά από μήκη για να επιλέξουν από, συμπεριλαμβανομένων μέσα του μοσχαριού για πάνω μέρος του μηρού.
 • Γιόγκα δώρα για τους άνδρες : Τώρα που έχετε την πλήρη αγκαλιάσει τη γιόγκα, το χέρι αυτή η λίστα από τα καλύτερα δώρα γιόγκα για τους άνδρες γύρω, όταν τα γενέθλιά σας ή την Ημέρα του Πατέρα έρχεται.

Λίστα ανάγνωσης Γιόγκα

Αν είστε ο τύπος του άντρα που του αρέσει να διαβάζει, αυτά τα βιβλία για γιόγκα μπορεί να είναι για εσάς:

 • Γιόγκα για τα ομοιώματα : Αν και «Γιόγκα για τα ομοιώματα» δεν ακούγεται σαν το πιο ελπιδοφόρα ή φωτισμένη τίτλο, το βιβλίο αυτό προσφέρει πραγματικά καλές, απλές πληροφορίες για τον αρχάριο γιόγκα.
 • Γιόγκα Ανατομία : το βιβλίο Leslie Kaminoff απεικονίζονται γιόγκα θέτει από μέσα προς τα έξω με τη χρήση ανατομικά σχέδια να αναδείξει τις επιπτώσεις της κάθε στάση του σώματος.
 • Τεντώστε: απίθανη πραγμάτωση ενός Γιόγκα Dude : Neil Pollack είναι αστείο και μετατροπή του σε ένα μάγκα γιόγκα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για γέλια.