Τα πιο δημοφιλή Μύθοι Γιόγκα χρεωκοπημένο

Home » Review » Health » Τα πιο δημοφιλή Μύθοι Γιόγκα χρεωκοπημένο

Τα πιο δημοφιλή Μύθοι Γιόγκα χρεωκοπημένο

Ω ναι!  Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το δικαίωμα. Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι ο καθένας ξέρει για γιόγκα και είναι σε αυτό σε κάποια στιγμή της ζωής τους, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μένουν μακριά από αυτό. Χάρη στους μύθους που πιστεύουν σε περίπου αυτή τη μορφή τέχνης. Διαβάστε μέσα από αυτό το write-up για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα μύθοι και αλήθειες για γιόγκα.

Η γιόγκα είναι το τσιτάτο μεταξύ καταλληλότητας φρικιά σήμερα. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει πλειοψηφία, οι οποίοι διστάζουν να αγκαλιάσουν αυτήν την αρχαία μορφή του σχήμα γυμναστήριο οφείλεται σε κάποια διαδεδομένη φήμες σχετικά με την μυθολογία γιόγκα. Γιόγκα, στην πραγματικότητα, σας επιτρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αληθινό εαυτό του. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει μετά από περισσότερο για τη φυσική οφέλη τα τελευταία χρόνια.

10 δημοφιλείς μύθοι Γιόγκα χρεωκοπημένο:

#Myth 1: Φυσική ευελιξία είναι η λέξη-κλειδί για την πρακτική της γιόγκα

Εξάσκηση γιόγκα asanas σε τακτική βάση στην πραγματικότητα, βοηθά στην επίτευξη καλύτερης ευελιξίας. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με άλλες μορφές ρουτίνες φυσικής κατάστασης, η τέχνη αυτή βοηθά ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν ασκήσει όλη τους τη ζωή.

#Myth 2: Γιόγκα που γεννά ένα έξι pack abs

Αν και αυτή η τέχνη δεν σας προσφέρει φυσικά οφέλη, έχει πολύ περισσότερο στο κατάστημα. Γιόγκα στην πραγματικότητα, σας προσφέρει την ευκαιρία να υποβληθούν σε πλήρη μεταμόρφωση – σωματικά, φυσιολογικά και ψυχολογικά. Έτσι, μετατρέπει τον τρόπο ζωής σας, καθώς και την άποψή σας για τη ζωή.

#Myth 3: Hot yoga είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάει από το παχάκια στο fab

Ναι, υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι τρέχουν μετά από αυτή την γιόγκα μορφή που είναι στο βαγόνι για να χάσουν βάρος. Bikram γιόγκα, η οποία είναι ευρέως γνωστή ως Hot Yoga, κάνει βοήθεια στην απώλεια βάρους. Ωστόσο, να πάρει οποιαδήποτε μορφή γιόγκα, αν και όταν ασκείται σε τακτική βάση, με τη μεγαλύτερη δυνατή αφοσίωση σας προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

#Myth 4: Η γιόγκα είναι μόνο για γυναίκες

Όλο και περισσότερες γυναίκες σήμερα στρέφονται προς την γιόγκα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ακούμε αυτή την γιόγκα μύθο. Στην πραγματικότητα, ο καθένας μπορεί να κάνει γιόγκα, ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία τους. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια ανοικτή νοοτροπία. Άνθρωποι σαν BKS Iyengar, Bikram Choudhury, T. Krishnamacharya και πολλά άλλα είναι γνωστά αρσενικό δάσκαλοι γιόγκα.

#Myth 5: Τάντρα γιόγκα είναι το σεξ χωρίς αναστολές

Η ζήτηση για Τάντρα Γιόγκα ιδιαίτερα στις δυτικές χώρες έχει ως αποτέλεσμα την παρερμηνεία αυτής της μορφής. Τάντρα γιόγκα είναι μια θεϊκά όμορφη εμπειρία που γιορτάζει την ένωση των αρσενικών και θηλυκών – Shiva και Shakti, για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Αν και αυτή η μορφή γιόγκα προσφέρει μια σεξουαλική απελευθέρωση, υπάρχει περισσότερο σε αυτό. Τάντρα Γιόγκα βοηθά πραγματικά στην διοχέτευση της ενέργειας σας με έναν τρόπο που είναι σε αρμονία με την κοσμική αρμονία.

#Myth 6: Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να απέχουν από την πρακτική της γιόγκα

Αυτός ο μύθος είναι εντελώς παράλογο. Η γιόγκα βοηθά στην κρατώντας το σώμα και το μυαλό σας εντελώς χαλαροί όταν είστε έγκυος. Διάφορα asanas έχουν αποκλειστικά σχεδιαστεί έχοντας κατά νου την κατάσταση της εγκύου γυναίκας. Ωστόσο, όπως και άλλες μορφές άσκησης, θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβει τη συμβουλή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε για αυτό επίσης.

#Myth 7: Πρακτική γιόγκα σε εξωτερικούς χώρους για καλύτερα αποτελέσματα

Γιόγκα, όταν εκτελούνται σε ηρεμία, προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ασκηθεί οπουδήποτε. Μόνο βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σωστή κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο, όπως η αναπνοή είναι ένα ζωτικό συστατικό για όλες τις στάσεις της γιόγκα.

#Myth 8: Η γιόγκα δεν μπορούν να προσωποποιηθούν

Αυτό είναι ένα ακόμη δημοφιλές παρανόηση. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, έτσι είναι οι ανάγκες του κάθε ατόμου. Όλες οι asanas μπορεί να τροποποιηθεί, ως ένα βαθμό, έχοντας κατά νου τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

#Myth 9: Συμπεριλάβετε γιόγκα στην καθημερινή θεραπευτική αγωγή σας για την καλύτερη οργασμούς

“Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα”. Αυτή η παροιμία είναι πολύ αληθινό όταν πρόκειται για αυτό το μύθο. Η αυξημένη ευελιξία που έρχεται με την πάγια πρακτική σας προσφέρει για να απολαύσετε τη σεξουαλική ζωή σας με έναν καλύτερο τρόπο, χωρίς αμφιβολία.

#Myth 10: Η γιόγκα είναι Ινδουισμός

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο κοινές παρανοήσεις σχετικά με τη γιόγκα. Πρόκειται για μια μορφή η οποία θα μετατρέπει στο σύνολό άτομο και δεν έχει χορδές που συνδέονται με οποιαδήποτε θρησκεία. Απλά πρέπει να είναι ένα ανθρώπινο ον με την πρακτική της γιόγκα.

Τώρα που οι μύθοι γιόγκα έχουν συλληφθεί, ελπίζουμε ότι μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε αυτό το υπέροχο μορφή αναζωογόνησης και ανανέωσης με απόλυτη αφοσίωση αμέσως!

Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με τους φίλους και την οικογένειά σας και να κάνετε γιόγκα μια μεγάλη εμπειρία μάθησης για όλους γύρω σας. Μην αφήσετε ένα σχόλιο με τις σκέψεις σας σε αυτό το άρθρο.