Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια την πρώτη σας Bikram Yoga Class

Home » Review » Yoga Basic » Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια την πρώτη σας Bikram Yoga Class

 Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια την πρώτη σας Bikram Yoga Class
Bikram γιόγκα είναι μια πολύ συγκεκριμένη ζεστό μεθοδολογία γιόγκα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι Bikram γιόγκα είναι πάντα ζεστό γιόγκα, αλλά καυτή γιόγκα είναι όχι πάντα Bikram. Με άλλα λόγια, Bikram γιόγκα είναι ένα «εμπορικό σήμα» έκδοση της γιόγκα που εκτελούνται σε ένα ζεστό στούντιο.

Για όποιον νέοι στην έννοια της καυτή γιόγκα, μπορεί να είναι ευεργετική για το πρώτο σας τάξης σε ένα στούντιο Bikram μόνο και μόνο επειδή τα πρότυπα Bikram είναι απίστευτα λεπτομερής, και όλα τα στούντιο Bikram συμμορφώνονται με τα ίδια πρότυπα. Αυτό μειώνει κάποια από την αβεβαιότητα της προσπάθειας μια νέα κατηγορία, διότι, εκτός από τον εκπαιδευτή, λίγο πολύ όλα τα στοιχεία του προπόνηση είναι προκαθορισμένο. Ένας νέος μαθητής μπορεί να προετοιμαστεί για την τάξη και να ξέρετε ακριβώς τι να περιμένουμε. Για παράδειγμα, Bikram στούντιο και τα μαθήματα πρέπει:

  • Να θερμαίνονται σε 105 βαθμούς F, με 40% υγρασία
  • Έχετε χαλί δαπέδων
  • Έχουν καθρέφτες στο μπροστινό τοίχωμα
  • Να διδάσκονται από Bikram-πιστοποιημένους εκπαιδευτές
  • Τελευταία 90 λεπτά
  • Αποτελείται από ένα συγκεκριμένο αρχίζει ακολουθία γιόγκα συμπεριλαμβανομένων δύο ασκήσεις αναπνοής και 26 στάσεις (παραλλαγές αυτής της σειράς δεν επιτρέπονται)
  • Έχουν έντονο φωτισμό
  • Μην έχετε καμία αναπαραγωγή μουσικής κατά τη διάρκεια της κατηγορίας

Ως νέος φοιτητής, μπορείτε να αισθάνονται σίγουροι ότι κάθε κατηγορίας θα παραστεί γίνεται κατάλληλη παρακολούθηση, και ότι δεν θα πρέπει να πιεστούν για να ωθήσει το παρελθόν τα προσωπικά σας όρια. Αυτό είναι σημαντικό διότι εργάζονται σε ένα ζεστό, υγρό δωμάτιο, αν δεν είναι κατάλληλη διαχείριση, θα μπορούσε να οδηγήσει σε θερμότητα που σχετίζονται με ασθένειες.

Πήρα την πρώτη τάξη Bikram μου ως μέρος μιας συνδρομής σε ClassPass, και απολαύσαμε απόλυτα. Ήταν δύσκολο, ήταν δύσοσμα, και ίδρωσε σαν σκυλί, αλλά αργότερα, ένιωσα εκπληκτικά. Αν σκέφτεστε να κάνετε με κατεύθυνση προς ένα κοντινό στούντιο, αυτό είναι ό, τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε:

1. να μυρίσει

Βάλτε 30 άτομα σε ένα ζεστό, υγρό δωμάτιο για 90 λεπτά, με στόχο να προκαλέσουν έντονο ιδρώτα, και θα πάμε να καταλήξετε με ένα stinky δωμάτιο. Η τάξη Πήρα ξεκίνησε περίπου 30 λεπτά μετά την προηγούμενη κατηγορία, και με τα πόδια για πρώτη φορά ένιωσα σαν να ήμουν το περπάτημα σε μια έντονη εκδοχή αποδυτήρια ένα γυμνάσιο αρρένων. Ίσως να εγκλιματιστεί με τη μυρωδιά στιγμή που θα πάει στο δωμάτιο για λίγο, αλλά ποτέ δεν πηγαίνει εντελώς μακριά. Μόλις καταλάβετε ότι η δική σας ιδρωμένο σώμα θα αρχίσει βρωμερό τη χώρα, πάρα πολύ, έτσι δεν μπορείτε πραγματικά να μισούν για δυσωδία άλλων λαών.

2. Θα είναι Hot-ντυθείτε κατάλληλα

Θα λάθος φορούσε μακρύ παντελόνι γιόγκα και μια οροφή της δεξαμενής βαμβακιού στην πρώτη τάξη μου. Πιστέψτε με όταν λέω ότι ήταν overdressed. Πολλές γυναίκες φορούν εργαλείων γιόγκα μοιάζει με σορτς λεία και ένα αθλητικό σουτιέν, ενώ οι τύποι είναι συνήθως shirtless και αθλητικό σορτσάκι.

Μη διστάσετε να φορούν ό, τι αισθάνεστε πιο άνετα με, αλλά εφαρμοστά, ιδρώτα-ύγρανση εργαλεία, ιδιαίτερα σορτς και μια οροφή της δεξαμενής ή αθλητικά σουτιέν για τις γυναίκες, και σορτς με ή χωρίς ιδρώτα-ύγρανση t-shirt για τους άνδρες είναι το καλύτερό σας στοιχήματα.

Αν δεν σας αρέσει η ζέστη ή εφίδρωση, τότε μάλλον δεν θα αρέσει Bikram. Δεν είναι για όλους.

3. Φέρτε το νερό και Τροφίμων

Ενυδατική πριν το μάθημα είναι εξαιρετικά σημαντικό, όπως θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αφυδατωμένοι πριν περάσετε 90 λεπτά θερμότητα 105 μοιρών. Είναι επίσης σημαντικό να φέρετε μαζί σας νερό στο στούντιο. Ο εκπαιδευτής προτείνει ένα διάλειμμα νερό νωρίς στην τάξη, αλλά μπορείτε να πάρετε εθελοντική διαλείμματα καθ ‘όλη. Με το ποσό που θα πρέπει να εφίδρωση, θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να πιει αρκετές ουγγιές τουλάχιστον κάθε 10-15 λεπτά.

Μετά το μάθημα, θα πρέπει να αναπληρωθούν τα υγρά σας, έτσι ώστε να ξαναγεμίσετε μπουκάλι νερό σας ή έχετε άλλο ένα στο χέρι, έτσι ώστε να μπορούν να πίνουν μέχρι. Βρήκα επίσης τον εαυτό μου με λύσσα πεινασμένοι μετά το μάθημα. Θα πρότεινα συσκευασία ένα ελαφρύ σνακ που μπορείτε να φάτε στο δρόμο για το σπίτι-ίσως ένα τυρί μήλο και κλωστή, ή ένα μόνο-να χρησιμεύσει τμήμα του χούμους και κουλούρια. Ο συνδυασμός των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσουν μέχρι να είστε σε θέση να καθίσετε για το επόμενο γεύμα σας.

4. Φέρτε μια αλλαξιά ρούχα

Τα Bikram στούντιο υποχρεούνται να παρέχουν ντους, οπότε αν προτιμάτε το ντους αμέσως μετά την κατηγορία, είναι πάντα μια επιλογή. Αν, όμως, προτιμάτε να ντους στο σπίτι, θα εξακολουθούν να θέλουν να αλλάξουν τα ρούχα πριν φύγετε από το στούντιο. Δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι ιδρώσει περισσότερο κατά τη διάρκεια Bikram τάξη μου από ό, τι είχα να παίζει 6-ώρες του μπάσκετ σε ένα μη-κλιματιζόμενο γυμναστήριο στο Τέξας στα μέσα του καλοκαιριού. Δεν θέλετε να οδηγήσετε το σπίτι φορώντας τα ρούχα τόσο υγρή αισθάνεται σαν το μόνο που σύρθηκε από μια πισίνα.

5. Μπορείτε να (και θα έπρεπε) Πάρτε διαλείμματα, όπως απαιτείται

Όταν μπήκα στο στούντιο και είπε στον εκπαιδευτή ήταν η πρώτη μου φορά να προσπαθήσει Bikram, μου είπε, «Ο μόνος στόχος σας για σήμερα είναι να μείνετε σε ένα δωμάτιο. Δεν με νοιάζει αν απλά βρίσκονται στο χαλί σας το σύνολο της τάξη και μην επιχειρήσετε μια ενιαία στάση, θέλω απλώς να μείνω στο δωμάτιο.» Με άλλα λόγια, θα μπορούσα να κάνω ό, τι έπρεπε να κάνω για να περάσει την τάξη. Βρήκα τον εαυτό μου, λαμβάνοντας τακτικά διαλείμματα νερό, και ενώ εγώ προσπάθησα σε κάθε στάση, έχω επιλέξει από καμήλα δημιουργούν γιατί βρήκα τον εαυτό μου να πάρει λιποθυμία. Αντ ‘αυτού, κάθισα, ήπιε νερό, και εντάχθηκε ξανά όταν περάσει η ζάλη.

Ακόμα και έμπειρος Bikram γιόγκι συχνά διαλείμματα, ώστε να λάβει όσο χρειάζεται και φροντίστε να πίνετε αρκετό νερό. Ο στόχος, ειδικά αν είστε αρχάριος, είναι να μείνει στο δωμάτιο και να συνηθίσει τη ζέστη.

6. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να μείνετε στο δωμάτιο

Δείτε το σημείο παραπάνω. Μένοντας στο δωμάτιο και εγκλιματιστεί με τη θερμότητα είναι ένα σημαντικό μέρος της Bikram γιόγκα, διότι η ίδια η ζέστη σας βοηθά να χαλαρώσει για να αυξήσει την ευελιξία των μυών σας.

7. θέτει είναι αρχαρίων για παιδιά

Πριν από την πρώτη τάξη μου, μου είπε ο άντρας μου, «ελπίζω να μην μας ζητήσετε να κάνουμε οποιεσδήποτε τρελό headstands ή την ισορροπία δημιουργεί.» Δεν το έκανε. Η σειρά 26-στάση λαμβάνεται από Hatha Yoga, και η εντολή είναι πολύ αρχάριος φιλικό. Ενώ θέτουν εισάγονται πιο προηγμένες εκδόσεις του καθενός, όλα είναι δυνατά για αληθινή αρχάριους να αναλάβει, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι πολύ ευέλικτο.

8. Θα μπορεί να μην αρέσει Αμέσως

Δεν ήμουν οπαδός της Bikram, ενώ η τάξη γινόταν. Δεν πειράζει τις πόζες, και δεν ήταν ότι μισούσε τη θερμότητα. Ήταν μια εμπειρία γενική δυσφορία, υπερβολική ζέστη, δραστηριότητα, και επίμονα αυξανόμενη αφυδάτωση που εργάζονται μαζί για να αυξήσουν τον καρδιακό ρυθμό μου, αμφισβητούν την αναπνοή μου, και σπρώξτε με το παρελθόν φυσιολογικών ορίων μου κίνησης. Χρειάστηκε πολλή πνευματική συγκέντρωση για να επικεντρωθεί στην κατάλληλη μορφή, ενώ προσπαθεί να μην σκεφτούμε τη γενική δυσφορία ένιωθα. Ήμουν έτοιμος για την κατηγορία να είναι πάνω περίπου στο μέσον της διαδρομής.

Τούτου λεχθέντος, Ieaving το στούντιο, ένιωθα τόσο κουρασμένος και ζωντανή πνοή. Εξαντλημένος, αλλά και ενθουσιασμένος για το υπόλοιπο της ημέρας μου. Το συναίσθημα διήρκεσε για μια πλήρη 24 ώρες. Κάθε προπόνηση που μεταδίδει αυτό το είδος της ψυχικής ωφέλειας και τη θετική λάμψη είναι μια προπόνηση αξίζει να κάνει και πάλι.