Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Yoga Mat – Όλα τα χαλάκια δεν είναι δημιουργημένος ίσος

Home » Review » Yoga Basic » Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Yoga Mat – Όλα τα χαλάκια δεν είναι δημιουργημένος ίσος

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα Yoga Mat - Όλα τα χαλάκια δεν είναι δημιουργημένος ίσος

Γιατί να αγοράσετε ένα χαλί

Οι γιόγκα χαλάκια (ονομάζεται επίσης κολλώδη χαλιά) χρησιμοποιούνται στα περισσότερα μαθήματα γιόγκα για την παροχή απορρόφηση των κραδασμών και την έλξη. Αν και συνήθως μπορείτε να νοικιάσετε ένα χαλί σε ένα στούντιο γιόγκα, είναι μια καλή ιδέα να αγοράσετε το δικό σας. Θα πληρώσει για τον εαυτό της αρκετά γρήγορα ώστε να μην χρειάζεται να περιμένουμε και να δούμε αν αυτή η γιόγκα πράγμα που κολλά πριν από τη λήψη των βυθίσει σε ιδιοκτησία ματ. Ενώ η δέσμευσή σας στη γιόγκα δεν χρειάζεται να επηρεάσει την απόφασή σας, τα συναισθήματά σας σχετικά με τον ιδρώτα των άλλων ανθρώπων και σωματικά υγρά πρέπει. Κοινό χαλάκια μπορούν λιμάνι βακτήρια, συμπεριλαμβανομένων staph, και μύκητες. Θα χρειαστείτε επίσης ένα χαλί, αν σκοπεύετε να κάνετε οποιαδήποτε γιόγκα στο σπίτι.

Βασικά Γιόγκα Mat

Ένα πρότυπο μεγέθους χαλάκι γιόγκα είναι 24″ x 68″ , αν και είναι πλέον χαλιά είναι διαθέσιμα για ψηλούς ανθρώπους. Στο χαμηλό άκρο του φάσματος των τιμών, μπορείτε να πάρετε μια βασική χαλί για περίπου $ 25. Από εκεί, οι τιμές κυμαίνονται μέχρι και περίπου $ 140, για ένα πολυτελές χαλί. Αυτά τα πιο ακριβά χαλιά έρχονται συνήθως με πινακίδες αναγραφής της τιμής τους, με ειλικρίνεια, προσφέροντας πιο φιλική προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής και υλικά. Επίσης, θα διαρκέσει γενικά πολύ περισσότερο από ό, τι ένα χαλί προϋπολογισμό.

Αν και φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη χαλάκια γιόγκα διαθέσιμη, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες από τις διαφορές τους είναι πολύ επιφανειακή. Ένα χαλί μπορεί να προσφέρει ένα όμορφο σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένα με ένα χαριτωμένο τσάντα, αλλά το πραγματικό ζήτημα είναι αυτό το χαλί είναι φτιαγμένο από. Υπάρχουν τρία υλικά που κυριαρχούν στην αγορά χαλάκι γιόγκα: PVC, καουτσούκ, και ΤΡΕ.

  • PVC (χλωριούχο πολυβινύλιο) είναι ένας τεχνητές υλικό που δεν είναι βιοαποικοδομήσιμο. Είναι το υλικό της επιλογής για low-end στρώματα, όπως οι κοινοτικές αυτές σε τοπικό στούντιο σας. Ωστόσο, το PVC δεν σημαίνει πάντα ένα φτηνό χαλί. Είναι επίσης χρησιμοποιείται για την πολύ δημοφιλές high-end Manduka PRO σειρά, η οποία είναι πολύ παχύτερο από το μέσο όρο χαλί σας και είναι σχεδόν άφθαρτος. Χαλάκια από PVC μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να φορέσει. Όταν το κάνουν, παρέχουν καλή πρόσφυση.
  • Καουτσούκ είναι μια αρκετά απλή υλικό. Είναι φυσικό, ανανεώσιμο, και βιοδιασπώμενα. Καουτσούκ παρέχει μια πολύ grippy αν και κάπως σκληρή επιφάνεια ματ. Jade Γιόγκα έχει κάνει τα πιο δημοφιλή χαλάκια από καουτσούκ για πολλά χρόνια. Φυσικό καουτσούκ κάνει για ένα βαρύτερο χαλί και μπορεί να έχει μια αξιοσημείωτη μυρωδιά από την πρώτη. Και οι δύο αυτές ανησυχίες μετριάζονται σε νέο υβριδικό χαλάκια από καουτσούκ / πολυουρεθάνης γίνονται από Liforme και Lululemon, τα οποία είναι επίσης πολύ απορροφητική και να προσφέρει μια ανώτερη επιφάνεια πρακτική. Φελλός και γιούτα χαλιά είναι επίσης επιλογές για τους ανθρώπους που θέλουν ένα φυσικό ματ, αλλά είναι πολύ λιγότερο διαδεδομένη.
  • Όταν ΤΡΕ (θερμοπλαστικό ελαστομερές) χαλιά ήρθε στην αγορά, που φάνηκε να λύσει πολλά από τα προβλήματα με άλλα υλικά. Αν και τεχνητές, ΤΡΕ δεν βιοδιασπώνται. Είναι άοσμο, απίστευτα ελαφρύ και πολύ μαλακό για να ασκήσει το επάγγελμα, ενώ, επίσης, την πρόληψη γλιστρήματος. Όλα αυτά τα πράγματα κάνουν για μια ισχυρή στήλη συν. Από την πλευρά μείον, δεν είναι πολύ ανθεκτικό.

Slip Sliding Away

Ανάλογα με το υλικό (PVC είναι ο μεγαλύτερος ένοχος) νέα χαλιά μπορεί να είναι λίγο ολισθηρό. Μετά από μερικά μαθήματα, το πρόβλημα συνήθως πηγαίνει μακριά, όπως μπορείτε να φοράτε στο χαλί. Αν δεν το κάνει, δοκιμάστε το πλύσιμο απαλά, καθώς αυτό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία. Περάστε το σαπούνι και κρεμάστε να στεγνώσει. Αν παλάμες σας έχουν την τάση να πάρει ιδρωμένος, ένα προϊόν όπως η πετσέτα Yogitoes Skidless, η οποία απορροφά την υγρασία, μπορεί να βοηθήσει. Αυτές οι πετσέτες χαλί έχουν γίνει πανταχού παρούσα σε ζεστό μαθήματα γιόγκα, όπου άφθονο ιδρώτα μπορεί να προκαλέσει χαλιά να πάρει πολύ ολισθηρό.

Πού να ψωνίσει

Τα περισσότερα στούντιο γιόγκα φέρουν χαλάκια για την αγορά. Εκτός από την υποστήριξη των τοπικών στούντιο σας, αυτή η ρύθμιση θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αισθάνονται διαφορετικά είδη χαλιά και ακούμε πολλές απόψεις για το τι είδος είναι καλύτερο. Όπως η γιόγκα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, προϊόντα γιόγκα έχουν γίνει κοινός τόπος σε αθλητικών ειδών καταστήματα και τα πολυκαταστήματα όπως η Target. Εάν έχετε ένα χαλί διαλέξει ήδη, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές από τα ηλεκτρονικά ψώνια.

Κατά την αγορά για ένα χαλάκι γιόγκα, να εξετάσει το υλικό είναι κατασκευασμένο από, το πάχος και αντοχή. Όλα θα επηρεάσει την τιμή.

Εκτέλεση Mat σας

Ορισμένα στούντιο γιόγκα θα αποθηκεύσει χαλί σας για σας. Αν η δική σας δεν το κάνει, είναι βολικό να έχουν ένα γιόγκα τσάντα χαλί, ή τουλάχιστον ένα λουρί ώστε να μπορείτε να ρίξει πάνω από τον ώμο σας. Τι είδους τσάντα είναι καλύτερο εξαρτάται από το πώς θα φτάσετε στην τάξη και πόσα πράγματα θα πρέπει να φέρουν. Ένα απλό ιμάντα μπορεί να αρκεί για τους ανθρώπους που οδηγούν στην κατηγορία, ενώ μετακινούνται μέσα μαζικής μεταφοράς και τους ανθρώπους που κινούνται στην εργασία θα θέλουν κάτι ευρύτερη,.