Χρησιμοποιήστε αυτές τις στάσεις γιόγκα για να Έμφαση στην Abs σας

Home » Review » Fitness » Χρησιμοποιήστε αυτές τις στάσεις γιόγκα για να Έμφαση στην Abs σας

Χρησιμοποιήστε αυτές τις στάσεις γιόγκα για να Έμφαση στην Abs σας
Η γιόγκα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχυθεί η βαθιά πυρήνα σας και τους κοιλιακούς μυς. Η γιόγκα asana είναι μια πρακτική σε ολόκληρο το σώμα, το οποίο στηρίζεται ένα ολοκληρωμένο πυρήνα. Όλα θέτει εξισορρόπηση της γιόγκα, αν στέκεται, αναστροφές, ή τα υπόλοιπα βραχίονα, απαιτούν ένα σταθερό μεσαίο τμήμα. Πολλές στάσεις μπορούν να γίνουν δυναμικά αν ιδιαιτέρως θέλετε να εργαστείτε κοιλιακούς σας. Με άλλα λόγια, κρίσιμες στιγμές μπροστά!

Πόζες αρχάριους

Γάτα – Cow Stretch
Αν η γάτα-αγελάδα είναι συνήθως θεωρείται ως ένα πίσω τέντωμα, οι κοιλιακοί έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν ως σύστημα στήριξης για την σπονδυλική στήλη. Κρατήστε τον ομφαλό σας που με καθώς κινείστε, ακόμα και όταν η κοιλιά πέφτει στη θέση αγελάδα.

Τα χέρια και τα γόνατα Υπόλοιπο
ανύψωσης απέναντι άκρα, όπως μπορείτε να κάνετε σε αυτή την ισορροπία, είναι υπέροχο για πυρήνα ολοκλήρωσης. Αν θέλετε περισσότερο από μια πρόκληση, δοκιμάστε την κατάρτιση έθεσε το γόνατο και τον αγκώνα μαζί κάτω από την κοιλιά σας και στη συνέχεια εκ νέου επέκτασή τους. Περάστε από αυτή την κίνηση πέντε φορές σε κάθε πλευρά.

Κλίση της πυέλου
Η κίνηση ενός πυελικής κλίσης είναι ουσιαστικά η ίδια ως μια γάτα – αγελάδα (που περιγράφεται παραπάνω). Κρατήστε τον ομφαλό σχέδιο προς την σπονδυλική στήλη καθώς κινείστε μέσα από αυτά.

Σανίδα Pose
Plank είναι η πιο βασική ισορροπία βραχίονα. Είναι ένα καλό μέρος για να χτίσει τη δύναμη για πιο προηγμένες στάσεις. Δοκιμάστε εκμετάλλευση σανίδα για δέκα χωρίς βιασύνες αναπνοές.

Ενδιάμεσος

Σκάφος Pose – Navasana
Απλά κρατώντας βάρκα θέτουν είναι μια πολύ καλή κοιλιακό προπόνηση από μόνη της, αλλά μπορείτε να πάρετε ακόμη περισσότερο με την ενσωμάτωση μιας κρίσης. Για να το κάνετε αυτό, χαμηλώστε τον κορμό και τα πόδια σας προς το πάτωμα ταυτόχρονα. Hover μερικές ίντσες πάνω από το πάτωμα και στη συνέχεια, καθίστε πίσω επάνω στο πόζα. Επαναλάβετε πέντε φορές.

Crow Pose – Bakasana
Ισορροπώντας το σώμα σας στα χέρια σας χρειάζεται πολλή δύναμη πυρήνων, έτσι ώστε να εργάζεστε μόνο με πάρει σε αυτή την στάση. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να αποσπάσουν τα γόνατα σε μεγάλο βαθμό και να κρατήσει το βλέμμα σας στο πάτωμα μπροστά σας, όχι στα πόδια σας.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
φεγγάρι Half είναι μια εξισορρόπηση ενέχουν τον οποίο τα άκρα γυρίσματα προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε να στηρίζονται στις βασικές σας για να σας κρατήσει όρθιο. Σιγουρευτείτε για να κρατήσει τον πυρήνα που ασχολούνται με την κατάρτιση αφαλό σας.

Headstand – Salamba Sirsasana
Headstand προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσουν την αντοχή. Μόλις νιώσετε άνετα με αυτό το θέτουν στη μέση του δωματίου (ένα μεγάλο επίτευγμα από μόνο του), μπορείτε να αρχίσει να εργάζεται για την άρση δύο πόδια επάνω ταυτόχρονα. Μπορείτε ακόμη και σε μια ανεστραμμένη κρίση, μειώνοντας τα πόδια σας σχεδόν στο πάτωμα και στη συνέχεια σηκώνοντας τα πίσω μέχρι την κατακόρυφο.

Κλίμακα Pose – Tolasana
Αν αναρωτιέστε πώς να πάρει τη δύναμη να σηκώσει και τα δύο πόδια από το πάτωμα, η απάντηση είναι στο πυρήνα σας. Για να πάρετε μια ιδέα του τι αισθάνεται όπως, δοκιμάστε να κάνετε την πόζα με ένα μπλοκ κάτω από κάθε πλευρά.

Side Plank Pose – Vasisthasana
Αυτό είναι ένα one-ένοπλες έκδοση της σανίδας. Αν θέλετε περισσότερο από μια πρόκληση, σηκώστε πάνω στα πόδια σας και κρατήστε το για πέντε ίντσες πάνω από το πόδι κάτω.

Προχωρημένος

Firefly Pose – Tittibhasana
Ναι, ευελιξία και δύναμη το χέρι είναι σημαντικό σε αυτή τη στάση, αλλά δεν πρόκειται να πάρει την απογείωσή του, χωρίς κάποια δύναμη από τον πυρήνα σας.

Αντιβράχιο Stand – pincha Mayurasana
Inversions είναι όλα γύρω από τον πυρήνα. Αυτό είναι εκθετικά αλήθεια στιγμή που θα αφαιρέσει μεγάλο, σταθερό το κεφάλι σας από το πάτωμα. Μερικές φορές ονομάζεται ακέφαλο headstand, αντιβράχιο στάση είναι ένας καλός τρόπος για να εργαστούν σε αναστροφές, αν έχετε προβλήματα στον αυχένα.

Handstand – Adho Mukha Vrksasana
Handstand μακριά από τον τοίχο είναι μία από τις πιο δύσκολες φυσικές στάσεις της γιόγκα.

Side Crow Pose – Parsva Bakasana
Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε την πλευρά κοράκι: εξισορρόπηση σε δύο χέρια ή στο ένα χέρι. Περιττό να πούμε, ένα χέρι είναι πιο δύσκολο. Από μια συστροφή συμμετέχει, αυτή η στάση απαιτεί επίσης ισχυρή πλάγιους.

Warrior III – Virabhadrasana ΙΙΙ
Ένα απλό ισοζύγιο να διαμορφώνεται, έτσι δεν είναι; Λανθασμένος. Η πρόκληση εδώ είναι να διατηρήσει τον κορμό και σήκωσε το πόδι κάθετα προς το πάτωμα, διατηρώντας παράλληλα τα δύο ισχία σας τέλεια επίπεδο. Όλα ενώ στέκεται στο ένα πόδι.