Използвайте тези йога пози, за да се съсредоточи върху корема

Home » Review » Fitness » Използвайте тези йога пози, за да се съсредоточи върху корема

Използвайте тези йога пози, за да се съсредоточи върху корема
Йога е чудесен начин да се засили си дълбоко ядро ​​и коремните мускули. Йога асаните е практика на цялото тяло, което се основава на интегриран ядро. Всички балансиращи пози от йога, независимо дали стоят, инверсии, или салда по ръката, се нуждаят от стабилен средната част на тялото. Много пози могат да станат динамични ако особено искат да работят корема. С други думи, коремни преси напред!

Пози за начинаещи

Cat – крава Stretch
Макар котка крава обикновено се мисли като обратно участък, на корема имат важна роля като системата за поддръжка на гръбначния стълб. Имайте в пъпа си, изготвен в, докато се движите, дори и когато корема капки в крава позиция.

Ръце и колене баланс
за повдигане на противоположни крайници, както го правите в този баланс, е чудесно за ядро интеграция. Ако искате по-голямо предизвикателство, опитайте се да рисувате с повдигнато коляно и лакът заедно под корема и след това отново се простира тях. Преминете през този движение пет пъти от всяка страна.

Таза клатушка
движението на таза наклон е по същество същата като котка – крава (описано по-горе). Дръжте пъпа рисуване към гръбнака, докато се движите през тях.

Планк Pose
Планк е най-основната баланс ръка. Това е едно добро място за изграждане на сила за по-напреднали пози. Опитайте да държите дъска за десет спокойни вдишвания.

Междинен

Лодка Pose – Navasana
Просто държите лодка поза е доста добра коремна тренировка по себе си, но можете да я вземете още по-далеч, като се включат хрущене. За да направите това, да намалят торса и краката към пода едновременно. Задръжте няколко инча над пода и след това да седне обратно в позата. Повторете пет пъти.

Crow Pose – Bakasana
Балансиране тялото си върху ръцете си отнема много ядро сила, така че работите само, заемайки тази поза. Ако имате проблеми, стиснете колене в силно и да погледа си на пода пред себе си, а не на краката си.

Half Moon Pose – Ardha Chandrasana
Half Moon е балансиране поза, в която крайниците стрелят във всички посоки, така че да се разчита на основния си, за да бъдете в изправено положение. Уверете се, че да се запази ядрото ангажирани с изготвянето пъпа инча

Стойка на глава – Salamba Sirsasana
стойка на глава предлага множество възможности за подобряване на силата. След като не Ви притеснява позата в средата на стаята (велико постижение само по себе си), можете да започнете да работите по вдигане на двата крака нагоре едновременно. Можете дори да е обърната криза, намаляване на краката си почти до пода и след това да ги повдигате обратно във вертикално положение.

Scale Pose – Tolasana
Ако се чудите как да се сили да вдигне двата крака от пода, отговорът е във вашето ядро. За да получите представа за това, което се чувства като че, опитайте се да правите позата с трупче под всяка ръка.

Side Планк Pose – Vasisthasana
Това е еднорък версия на дъска. Ако искате по-голямо предизвикателство, повдигнете горната си крак и го задръжте около пет инча над долната част на крака.

напреднал

Firefly Pose – Tittibhasana
Да, гъвкавост и здравина ръка са важни за тази поза, но вие няма да получите на отскачане без някаква сила от ядрото си.

Предмишницата стенд – Pincha Mayurasana
инверсии са всички около ядрото. Това е показателно вярно, след като извадите голям, стабилен главата от пода. Понякога се нарича обезглавено стойка на глава, предмишницата щанд е добър начин да се работи върху инверсии ако имате проблеми с врата.

Стойка на ръце – Adho мукха Vrksasana
Стойка на ръце от стената е един от най-трудните физически пози йога.

Side Кроу Pose – Parsva Bakasana
Има два начина да направите страна гарван: балансиране на две ръце или на едната си ръка. Излишно е да казвам, едната му ръка е по-трудно. От обрат участва, това поза също се нуждае от силна косите коремни мускули.

Warrior III – Virabhadrasana III
А просто стои баланс, нали? Грешен. Предизвикателството тук е да се поддържа на торса и вдигна крака перпендикулярна на пода, като същевременно поддържат две бедрата перфектно ниво. Всички, докато стои на един крак.