Какво е Twin Heart медитация?

Home » Review » Meditation » Какво е Twin Heart медитация?

Какво е Twin Heart медитация?

Чували ли сте, близнак сърцето медитация? Ако не, тогава той е един от най-добрите форми на медитация винаги могат да се изпълняват. Това основно се фокусира върху емоционалното изцеление, че отделя душата от емоционални травми. Това в крайна сметка елиминира негативност и изважда ефектна положителна промяна в живота на човек. Известният експерт медитация гросмайстор Чоа Кок Суи въведена тази новаторска форма на медитация.

Чудите се как тази форма на медитация може да промени живота ви? След това трябва да се даде на този пост за четене!

Факти за Twin Heart медитация:

Twin сърцето медитация е врата между физическото, умственото и духовното себе си на физическо лице. Той се фокусира върху общото благосъстояние на лице, чрез подобряване на физическото, психическото и емоционалното здраве на човека. Прочетете, за да проучи невероятни факти техника близнак сърцето медитация долу!

 1. Според техниката на близнак сърцето медитация, сърцето се състои от две части. В първата част е сърдечната чакра. Сърдечна чакра сочи към емоционалната страна на дадено лице. Сърдечна чакра е известен също като емоционалната сърцето.
 2. Във втората част на сърцето е коронната чакра. коронната чакра, според близнак сърцето теория, е духовното сърце. Този вид медитация се фокусира върху постигането на връзка между тези две сърдечни секции чрез физически и психически сили на организма и мозъка съответно.
 3. близнак сърцето медитацията започва с свързване на физически, умствени и духовни същност на дадено лице. Той бавно се насърчава откриването на врата между двете сърдечни раздели. След създаването на общ вход между сърдечната чакра и корона чакра, излишък енергия се произвежда под формата на чиста бяла светлина. Тази бяла светлина се нарича още като Прана в сърцето близнак медитация.
 4. Тази положителна енергия преминава към короната чакра от сърдечната чакра.
 5. Crown чакра се смята за една свързваща точка между ума и цялото тяло. В прана събира в короната чакра евентуално се разпростира в мозъка и осветява цялото тяло.
 6. А разпространението на положителна светлина през мозъка и тялото лекува много заболявания и заболявания като сърдечни проблеми, диабет, депресия, стрес, негативни мисли, тревожност и т.н.

Дейността на Twin Сърце Медитация:

След като сте разбрали основната техника на близнак сърцето медитацията, че е време да се научите как да се направи двойна сърцето медитация. Прочетете, за да разберете повече за описателна процедура на близнак сърцето медитация.

 1. Започнете с физическа загрявка чрез прости упражнения като подвижен врат, очевидец движение, рамо валцуване, коляното валцуване, клекнал, лицеви опори, набирания и стречинг. Този топъл сесия трябва да продължи най-малко 10 минути. Физическата загрявате сесия кара тялото и мозъка активен. Тя отваря различни енергийни блокажи и също така елиминира негативната енергия от тялото.
 2. След загрявката сесия, трябва да седи в една много удобна позиция. Гръбначният стълб трябва да бъде правилно подравнена и изправени. Дишайте дълбоко за няколко минути, докато пълната си тяло става спокоен и тих.
 3. Започнете положителен процес мисъл на ума си, като припомни, благословенията от вашите родители, учители, духовни лечители и Бог. Това е първата стъпка на активирането на сърдечната чакра.
 4. Поставете ръцете си в центъра на сърцето си. Започнем да мислим за най-добрите моменти, които сте имали в живота си със специален приятел, учител, любовник или съпруг. Сърдечна чакра активира положителни мисли, спомени и чувства в живота. По този начин, предизвиквайки мисловния процес на положителни и щастливи чувства е най-добрият начин за активиране на сърдечната чакра.
 5. Продължи да се мисли за щастливите мигове, докато напълно загубите на духовния ви същност.
 6. След като започнете да се чувствате положителни и щастливи, докоснете в центъра на главата си. Ръководител е на активиране центъра на коронната чакра. Докоснете главата си в продължение на 2 минути и започнете да благославя цялото света.
 7. По това време вие ​​ще започнете да се чувствате присъствието на сърдечната чакра и короната чакра едновременно в тялото си; След това започнете да благославя цялата вселена.
 8. Започнете да си представим чисто ярка светлина в центъра на мозъка. Възпява святото думата Om докато визуализираш присъствието на чистата светлина. Нека светлината се разпространява чрез мозъка и цялото тяло.
 9. След като тялото ви се изпълва с тази положителна светлина, тя предоставя на заобикалящата ви среда.
 10. Бавно отвори очите си и да повторите същия процес всеки ден.

Twin сърцето медитация ли по-добър човек прави. Това в крайна сметка сте толкова позитивни и щастливи, че да започнете да отблъскване всички негативността около вас. Той също така ви прави по-добър човек и спомага за подобряване на отношенията в живота си. Той повишава умствената концентрация, физическа бдителността и лекува различни заболявания.