Как да вземем Йога Потопете Когато сте мъж

Home » Review » Fitness » Как да вземем Йога Потопете Когато сте мъж

 Как да вземем Йога Потопете Когато сте мъж
Някъде в най-новата история на йога, настъпила промяна на пола. Йога, които традиционно са били практикува само от мъже, започва да се извършва предимно от жени. Днес, средно по йога ще има повече жени, отколкото мъже, студенти. В Съединените щати, йога учител е по-вероятно да са от женски пол, въпреки че има голям брой видни мъже учители, включително и от основателите на някои от най-популярните съвременни стилове йога.

Много хора се притесняват, че йога не е подходящо за тях, защото те не са естествено гъвкава. Но гъвкавост не е предпоставка за йога. Факт е, че мъжете имат по-голямо поле за действие от йога и са както приветствани като жени в почти всяка ситуация. Ако сте човек, който е бил искат да се опитат йога, тук е информация, която трябва да се направи, че скок.

Приготвяме се да започнем

Преди да се потопите в, да научите няколко основни пози и практика на собствения си, така че можете да се чувстват по-подготвени за първите класове. След това:

Да получите Йога-Ready:

 • Прочетете за различните видове йога, и изберете този, който най-добре подхожда вас
 • Посещение по йога студио и питам, ако можете да гледате малко на един клас, така че да знаете какво да очаквате
 • Вземете един клас интро да започнете. Вероятно ще се изненадате колко бързо можете да преминете

Ето някои съвети, за да започнете да правите йога:

 • Как да започнем да правим йога: Има много хора, които искат да опитат йога, но се чувствам като те не знаят откъде да започнат. Това ръководство ще ви отведе до това стъпка по стъпка, включително избора на тип йога, бране на класа, знаейки какво да очакваме, дневни отсечки, и това, което трябва и не трябва да се направи.
 • Гъвкавостта не е предпоставка: Много мъже си мислят, че не може да се опитате йога, защото те не могат да докоснат пръстите на краката им. За щастие, докосва пръстите на краката си и да проявят гъвкавост не е необходимо за се занимава с йога. Гъвкавостта може да се развива.
 • В началото пози за мъже : Учене няколко основни пози означава, че можете да практикувате на собствения си или да се чувстват по-подготвени за първите класове.

зъбни ръководители

Ето някои забавни съоръжения за йога:

 • Йога оборудване: Това е един стереотип за причина: Хора като предавка. Йога не изисква много, но можете да Geek върху рогозки и блокове, ако трябва.
 • Йога панталони за мъже : Разбира се, можете да се променя предназначението си древни анцуг колеж, но има цял един свят от специализирани анцузи само за мъжете там, за да проучи.
 • Йога шорти за мъже : Много мъже предпочитат да практикуват в шорти, така и има обхват от дължини от които да избирате, включително и средата на прасеца спрямо бедрата.
 • Йога подаръци за мъже : Сега, когато сте напълно прегърна йога, ръчно този списък на най-добрите подаръци йога за мъже наоколо, когато си рожден ден или Ден на бащата е наближава.

Йога списъка си за четене

Ако сте от типа на човек, който обича да чете, тези книги, посветени на йога може да бъде за вас:

 • Йога за Dummies : Въпреки, че “Йога за Dummies” не звучи като най-обещаващия или просветен заглавието, тази книга всъщност осигурява добра и разбираема информация за йога начинаещи на.
 • Йога Анатомия : книга Лесли Kaminoff са изобразени пози от йога отвътре навън с помощта на анатомични рисунки, за да маркирате ефектите на всяка поза на тялото.
 • Опънете: малко вероятния Създаването на Йога Пич : Нийл Полак е смешно и неговата трансформация в йога пич предлага изобилие от възможности за смях.