Лесна йога пози да стопяване Всички корема мазнини в рамките на месец!

Home » Review » Weight Loss » Лесна йога пози да стопяване Всички корема мазнини в рамките на месец!

Йога е новата фитнес мантрата, че много хора по целия свят са следните сега дни. Йога е наука за водене на ума, тялото и вътрешната душа в мир. Йога е известен със своите ползи за успокояване на нервите, дистрес ума и енергиите на тялото си отвътре навън. Той помага да се подобри циркулацията на кръвта, притока на кислород в организма и подобрява функционирането на всички ваши телесни органи. Йога също помага за намаляване на корема мазнини и ще ви даде отрежете корема. Можете да следвате няколко пози от йога, за да се хвърли тези допълнителни паунда от тялото си и да получите тонизирана до средната част на тялото. Превъртете през намерите някои от най-добрите и лесни за следване пози от йога:

1. воин поза 1

Warrior поза засилва основната си, гърба и бедрата и помага за изгаряне на мазнини корема. Поставете краката успоредни един на друг и да доведе левия крак на 90 градуса. Да прав престоя ви крак вътре и издишайте. Поддържане на краката направо, вдигнете ръцете си над главата си и да ги приведат в съответствие с рамото си. Завъртете главата си с очите си, определени на китката си. Следвайте 10 повторения за всяка страна.

2. воин поза 2

Тази йога поза е леко изменение на воина създават само. Започнете упражнението с едни и същи техники като воин представляват. Вместо повишаване на ръцете си над главата си, вдигнете ръцете си, за да си страни, те се разпънат до макс, издаден навън от торса. Завъртете главата си наляво си крак и след това обратно в изходна позиция. Следвайте същото от другата страна. Следвайте 10 повторения за всяка страна.

3. председател Pose

Тази поза укрепва гръбнака и дърпа нагоре корема, бедрата и задните части. Стоят изправени с дланите сгънати пред лицето ви. Свийте колене и да клякам тялото си надолу по такъв начин, че да изглежда, че сте седнали на ръба на един стол. Вдигнете ръка, а над главата си и се опитват да поддържат тялото си баланс. Натиснете раменете надолу и извийте гръбнака и нека торса си отидем по-надълбоко в позицията. Дръжте позиция за 3 до 6 вдишвания, освобождаване и следват 5 до 8 повторения.

4. Bow Pose

Тази поза енергизира тялото, подобрява храносмилането и стяга коремните мускули. Легнете по корем върху йога мат с ръцете си върху двете ви страни и краката протегна. Повдигнете краката си и се огъват коленете си и да ги доведе към главата си. Опънете гърба ръце и изчакайте глезените си с ръце. Задръжте позицията за 15 до 30 секунди и се върнете в изходна позиция.

5. понтон Поза

Тази йога поза ангажира гърба и краката си мускули, което позволява на тялото ви се губят мазнини корема. Легнете по гръб с краката си изпънати и ръцете си върху тялото ви. Вдишайте и повдигнете краката си нагоре, с пръстите на краката и ходилата чувстват участък. Повдигнете горната част на тялото, за да образуват 45 градуса и нека ръцете Ви достигат за протегнаха вашите крака. Задръжте позицията за 10 до 15 секунди и повторете упражнението 5 пъти.