Мощни Йога асани за нежна кожа

Home » Review » Beauty » Мощни Йога асани за нежна кожа

6 Мощни йога Asanas за нажежен кожата

Красива, еластична, нежна кожа е това, което е направено от съвършенството. Питали ли сте се как красотите на целулоид флаш голям кожата през цялото време? Една такава красота с постоянна светлина върху лицето й е красива Shilpa Шети. Нейната тайна за безупречна кожа? Йога! Тя абсолютно обича йога и казва: “Това е система за управление на живота, и това е най-холистичен подход към живота, който някога съм се намира. Той укрепва, тонизира и лекува. Тя работи на тялото, ума и душата на. Йога е имал грандиозно влияние върху живота ми. “

Shilpa вярва, че йога насърчава правилната циркулация на кръвта, което от своя страна подобрява кожата, тъй като подхранва клетките на необходимите хранителни вещества и премахва токсините. Низходящата изправена мудри, казва тя, намалява тъпота и изчиства акне, придавайки че зашеметяващ младежко сияние. Е, й йога хроники са наистина вдъхновяващи и преди вдъхновението избледнява, предлагам ви да погледнете упражненията по-долу, която ще ви помогне да се постигне Shilpa Шети подобни блясък на лицето си.

Abhishek Maheshwari, инструктор по йога казва: “Пранаяма, дихателни упражнения, стойка на глава, както и риба представляват са предимно най-доброто за нежна кожа. Практикувайте тези асани, за да направи кожата ви ясно от токсини и замърсяване!

1. Sarvangasana

Той е известен и като стойка рамо и се счита за най-ефективна йога асани за нежна кожа. Той помага за подобряване на текстурата и качеството на кожата чрез насърчаване на кръвообращението към лицето ви. Практикуването на тази асана от 3 до 5 пъти на ден ще се кожата ви отърве от пъпчици, акне, бръчки и тъпота.

2. Halasana

Той е известен също като Голямата мечка представлява, и е един от най-добрите асани за постигане на здрава и нежна кожа по естествен път. Тази асана помага за подобряване на храносмилателния процес, който е от съществено значение за нажежен и здрава кожа.

3. Utthanasana

Това напред-огъване поза стимулира притока на кръв към лицето и го прави един от най-функционалните позите за нежна кожа прави. Тази йога поза не само увеличава доставянето на кислород до клетките на кожата, но също така доставя полезни хранителни вещества, които се борят с щетите, причинени от свободните радикали и насърчава подмладяване на кожата.

4 . Обрат Bharadvaja на

Здравето на храносмилателната система е задължително условие за постигане на здрава и подхранена skin.The седнал обрат помага за премахване на токсините и други вредни вещества от органите. Изчистването на отпадъчното тяло винаги е добре за кожата.

5. Matsyasana

Тя се нарича още рибата, която насърчава представляват здрава кожа чрез подобряване на функциите на щитовидната жлеза, епифизата и хипофизата и нормализира хормоните. Тази асана дава добра участък на мускулите на лицето и гърлото, което го прави един от най-полезните упражнения за да се отървете от двойна брадичка.

6. Trikonasana
прочут като триъгълник поза, това е наистина най-добрият йога асани за нежна кожа, която се отваря белите дробове, гърдите и сърцето. Тя осигурява повече кислород до кожата и по този начин кожата се чувства освежена и подмладена.

7. Bhujangasana

Въпреки, че това е една релаксираща кобра поза, която помага за намаляване на напрежението, стреса и умората, тя също така помага за подмладяване на кожата чрез предоставяне на допълнително кислород до клетките на кожата, което от своя страна помага на тялото да се вълни натрупаните токсини от системата.

8. Ustrasana

Тази асана се нарича още камилата поза, и ако тя включва и интензивен обратно завой, който помага за отваряне на гръдния кош и увеличаване на капацитета на белите дробове, за вдишване на повече кислород. Тази поза намалява стреса и балансира хормоните в организма, които са отговорни за акне и пъпчици изблици.

9. Pavanamuktasana
Вятърът облекчаване поза е най-добрият асана за подобряване на храносмилането, а също така помага за облекчаване. Той също така лекува запек което от своя страна намалява акне и пъпки по лицето.

10. Tadasna

Той е известен също като планината Pose, а това просто стои поза помага да се концентрира върху дълбоко и ритмично дишане, който е жизненоважен елемент на здрава кожа. Първи в повече кислород чрез контролирано дишане помага на тялото да отделя вредни токсини и поддържа кожата здрава и блестяща.