Най-популярни Йога митове Busted

Home » Review » Health » Най-популярни Йога митове Busted

Най-популярни Йога митове отпадна

О да!  Вие четете това право. Противно на общоприетото схващане, че всеки знае за йога и са в него в някакъв момент от живота си, има някои хора, които стоят настрана от него. Благодарение на митовете те вярват в около тази форма на изкуство. Прочетете тази хвалебствена да погледнем по-отблизо в митовете и фактите за йога.

Йога е модерна дума сред фитнес изроди днес. Въпреки това, все още има мнозинство, които се колебайте да се присъединят към тази древна форма на фитнес режим поради някои широко разпространени слухове, свързани с йога митология. Йога, в действителност ви дава възможност да погледнем по-отблизо в истинската си същност. Въпреки това, хората са започнали да го след повече за физически ползи в последно време.

10-популярни Йога митове Busted:

#Myth 1: Физическа гъвкавост е ключовата дума за практикуване на йога

Практикуването на йога асани на регулярна основа в действителност, помага за постигане на по-добра гъвкавост. В действителност, в сравнение с други форми на фитнес съчетания, това изкуство помага дори и тези, които никога не са упражнявали през целия си живот.

#Myth 2: Йога ви ражда шест пакет ССБ

Въпреки, че това изкуство не ви предлагаме физически ползи, той има много повече в магазина. Йога в истината, ви предлага възможност да се подложат на пълна трансформация – физически, физиологично и психологически. По този начин, той се превръща в начина на живот, както и вашата гледка към живота.

#Myth 3: Гореща йога е най-добрият начин да се премине от отпуснатост на тъкани

Да, има безброй хора вървят след това йога форма, които са във фургона, за да отслабнете. Бикрам йога, което е популярно известен като гореща йога, прави помощ в загуба на тегло. Въпреки това, вземете някоя йога форма, ако и когато се практикува редовно с най-голяма всеотдайност Ви предлага желаните резултати.

#Myth 4: Йога е само за жени

Все повече и повече жени днес се обръщат към йога. Нищо чудно, че чуваме тази йога мит. В интерес на истината, всеки може да направи йога независимо от техния пол и възраст. Единственото нещо, което се изисква, е открит начин на мислене. Хора като БКС Айенгар, Бикрам Choudhury, Т. Krishnamacharya и още много други са известни мъже учители по йога.

#Myth 5: Тантра йога е секс без задръжки

Търсенето на тантра йога, особено в западните страни е довело до изкривяване на образа на този формуляр. Тантра Йога е невероятно красив опит, който празнува обединението на мъжки и женски – Шива и Шакти, за да бъдем по-конкретни. Въпреки, че това Йога форма се предлагат сексуално освобождаване, има повече за него. Тантра Йога действително помага за насочване на енергията си по начин, който е в хармония с космическия унисон.

#Myth 6: Бременните жени трябва да се въздържат от практикуването на йога

Този мит е напълно нелепо. Йога помага за поддържане на тялото и ума напълно спокойна, когато сте бременна. Различни асани са изключително проектирани като се има предвид състоянието на една бременна жена. Въпреки това, подобно на други форми на упражнения, вие определено трябва да вземе съвет от Вашия лекар преди да започнете с това, както добре.

#Myth 7: Практика йога на открито за по-добри резултати

Йога когато те се извършват в спокойствие, предлага идеални резултати. Въпреки това, той може да се практикува навсякъде. Само се уверете, че има правилна циркулация на въздуха в помещението, тъй като дишането е жизненоважна съставка за всички пози от йога.

#Myth 8: Йога не може да бъде персонализирана

Това е още една популярна заблуда. Всеки орган е различен, така че са нуждите на всеки индивид. Всички асаните могат да бъдат променени, до известна степен, като се има предвид изискванията на всеки човек.

#Myth 9: Включване на йога в дневния си режим за по-добри оргазми

“Рим не е построен за един ден”. Тази поговорка важи в пълна сила, когато става дума за този мит. Увеличената гъвкавост, която идва с редовна практика ви предлага да се насладите на сексуален живот по-добър начин, без съмнение.

#Myth 10: йога е индуизма

Това е може би една от най-честите погрешни схващания за йога. Това е форма, която ви превръща като цяло индивидуален и има без условия и да е религия. Ти просто трябва да бъде човешко същество да практикува йога.

Сега, митове йога са отпадна, ние се надяваме, можете да започнете да практикувате тази прекрасна форма на съживяване и подмладяване с най-голяма всеотдайност веднага!

Споделете тази информация с вашите приятели и семейство и да направи йога страхотно преживяване живот за всички около вас. Да оставите коментар с вашите мисли за тази статия.