10 Yoga eficientă Poses Pentru a Cure Anxietate

Home » Review » Health » 10 Yoga eficientă Poses Pentru a Cure Anxietate

10 Yoga eficientă Poses Pentru a Cure Anxietate

Agitația vieții au devenit un motiv serios de stres și de anxietate pentru majoritatea dintre noi. Fiecare a doua persoană are linii de griji pe frunte, care indică în mod clar starea lor de spirit. Deci, să ne ia un pas înapoi și să înțeleagă mai întâi ceea ce este cu adevărat anxietate.

Ce este anxietatea?

În general vorbind, anxietatea este o tulburare care instigă un fel de teamă, griji, teamă, și nervozitate.

Aceste emoții afectează în continuare modul în care ne comportăm, și dacă prelungit, aceștia vă pot afecta fizic, de asemenea. Anxietatea este neliniștitor, și în timp ce un meci ușoară nu poate avea repercusiuni grave, anxietate severă poate avea un impact major asupra vieții noastre de zi cu zi.

Oamenii sunt într-o stare generală de îngrijorare atunci când se confruntă cu o provocare. Asta este normal. Devine într-adevăr un motiv de îngrijorare atunci când vă faceți griji interferează cu somnul sau modul în care funcționează, în general. Anxietatea apare atunci când reacția ta este disproporționată în raport cu ceea ce este, de obicei, de așteptat, atunci când se confruntă cu o situație.

Cum yoga ajuta la vindecarea anxietate?

Yoga oferă corpului dumneavoastră o întindere bună și stimulează hormoni diferite. Se vindecă, de asemenea, sistemul nervos. Elasticitatea calmeaza mintea si relaxeaza corpul tau. Se pare aproape ca corpul tau este de a elibera tot tensiunea, care este prins între mușchii. Vindecarea sistemului nervos ajută, de asemenea, endorfinele de eliberare, care sunt hormonii fericit. Vrei să știi cum face yoga ajuta cu anxietate și stres? Practicarea orice asana sau Pranayama ajuta la ameliorarea stresului. Acestea sunt câteva ipostaze ușor pe care le puteți începe cu.

Top 10 Poses În Yoga pentru anxietate și stres de relief

1. Ustrasana

Cum se face Ustrasana (Camel Pose) și care sunt beneficiile sale

Ustrasana ofera organismului o întindere bună. Acesta eliberează nu numai stresul pent-up, dar asigură, de asemenea, îmbunătățită circulația sângelui în tot corpul. circulația sângelui corectă înseamnă mai mult oxigen, care ajută la vindecarea mintea si corpul bine. Aceasta asana este un mijloc excelent pentru a combate anxietatea.

2. Setu Bandhasana

Setu Bandhasana

La fel ca Ustrasana, acest asana permite prea bine circulatia sangelui in intreg organismul. Partea din spate devine o întindere bună. Acest lucru ajută calma mintea și de a reduce stresul. Acest asana combate insomnia, de asemenea. Prin urmare, acesta este un asana bun pentru a practica atunci când aveți probleme de anxietate.

3. Baddha Konasana

Acest asana este atât de ușor că doar despre oricine poate face acest lucru. Se întinde practic coapsele interioare și zona inghinală, dar partea din spate drept si intinderea de la picioare face să te simți mai bine. anxietatea și stresul reduce automat ca mintea se calmeaza. Acest lucru ajută la vindecarea asana, de asemenea, anxietate.

4. Paschimottanasana

Cum se face Paschimottanasana și Care sunt beneficiile ei

Aceasta asana este un cot înainte așezat care ajută la întindere aproape fiecare bit de corpul tau si te relaxeaza la fel de bine. Acest asana atinge mintea, trupul și sufletul, ținându-vă fericit și sănătos. Pe măsură ce se deda la acest asana, mintea se calmeaza si griji paraseste corpul tau. Practica aceasta să se bucure de o viață fără anxietate.

5. Dandasana

Acest asana ajută în primul rând, să dezvolte puterea de bază. Este extrem de ușor, dar trebuie să implice mintea si corpul atunci cand practica aceasta asana. Acesta funcționează pe bază și a coloanei vertebrale și eliberează de stres. Aceasta asana este una de baza pe care o puteți începe practicarea pentru a calma anxietatea.

6. Utthita TRIKONASANA

Utthita TRIKONASANA

Acest asana are o caracteristică interesantă – opoziția de forță. Această caracteristică echilibrează două energii opuse și ajută la găsirea unei sinergii între ele. Este o asana ușor, dar trebuie să fie prezente în acest moment pentru a profita la maximum de ea. Twist și întindere care implică ajutor de anxietate de eliberare și de a calma mintea si corpul.

7. Marjariasana

Cum se face Marjariasana și Care sunt beneficiile ei

Acest asana flexează complet coloanei vertebrale, iar atunci când combini această asana cu respirația, eleveaza beneficiile sale. Una dintre cele mai bune beneficii ale acestei asana este eliberarea de stres. Se face corpul tau mai flexibil si imbunatateste circulatia. Prin urmare, are proprietăți de vindecare minunate care relaxeaza si calma mintea si corpul tau.

8. Balasana

Balasana este o postură de restaurare, calmant, care relaxeaza si intinereste corpul. Elasticitatea spate relaxeaza coloana vertebrala. Acesta calmeaza muschii, contribuind astfel la atenuarea durerii, în special în spate, gât și umeri. Genunchii sunt, de asemenea întinse și relaxat, și, prin urmare, tendoanele, mușchii, precum și articulațiile sunt vindecate și pregătit pentru functionare. Pose seamănă cu o poziție fetală și se spune că pentru a oferi alinare fizică, mentală și emoțională a ființei.

Acest pose promovează cu adevărat sentimente pozitive, te transporta înapoi la zilele copilăriei și să te stripping de sentimente bolnav și aroganță.

9. Dhanurasana

Acest asana se extinde complet și deschide umeri, piept și gât. Aceasta face ca muschii abdominali si spate puternic si te elibereaza de stres si anxietate.

10. shavasana

Shavasana este una dintre cele mai bune yoga pentru anxietate si depresie de relief. Shavasana permite cea mai bună relaxare a corpului si mintea ta, care este la fel de importantă ca și exerciții fizice și o dietă echilibrată sunt.

După un antrenament intens care implica stretching, răsucire, contractarea și inversoare a mușchilor, shavasana permite corpului să se odihnească și să se regrupeze. Chiar și mușchii cele mai neglijate va primi ceva timp pentru a da drumul de stres într-un astfel de interval scurt de timp.

Yoga furnizează sistemul nervos, cu o mulțime de informații neuromusculare. Shavasana ajută sistemul nervos să integreze aceste informații înainte de mintea ta devine ocupat cu stresul regulat al zilei.

Practica yoga în mod regulat, și veți observa cât de liniștitor este. Viața ta va parea automat mai ușor, iar anxietatea și stresul vor fi ținute la distanță. Începeți cu aceste asane ușor de yoga pentru ameliorarea anxietate, iar mintea si corpul tau va cere mai mult. Yoga este dependenta!