12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

Home » Review » Fitness » 12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

12. Jóga Gyakorlatok To Get comb és csípő A Shape

Köszönhetően a mozgásszegény életmód és a testmozgás hiánya, hajlamosak vagyunk felhalmozni zsír a csípő és a comb. Ezt érezzük magunkat vonzó. De ne aggódj! Íme néhány alapvető ászanákat jóga csökkenti a csípő és a comb. A megfelelő kombinációja diéta és a jóga csökkentheti a zsír ezeket a problémás területeket.

Jóga csípő és a comb

1. Utkatasana

Hogyan kell csinálni a Utkatasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Szék póz

Előnyök – Ez ászana serkenti az izmok a láb, különösen a csípő és a comb. Egy széken ülve könnyű, de amikor ülsz egy képzeletbeli székre, az izmok gyakorolt ahogy tartom a frontot a tested. A testtömeg nyugszik a lábad, különösen az izmok a csípő és a comb. Ez nem csak a hangok a lábát, és növeli az izmokat, hanem erősíti a területen is.

Hogyan kell csinálni – Állj egyenesen a Tadasana. Óvatosan hajlítsa be térdét, és csökkentheti a fenék, mint ha ülnek egy képzeletbeli székre. Lélegezz be és kiterjeszti a karját a feje fölött. Tartsa a pózt néhány másodpercig, ahogy folyamatosan az áramlás a levegőt megy. Kiadás.

A pácolás Tipp – Hallgass a testedre. Ha Ön kezdő, csökkentheti a csípő csak annyit, amennyit csak lehet, de fokozatosan nő. Ha úgy érzi, kényelmes, a póz, akkor impulzus egy kicsit, hogy növelje az intenzitást és a sztreccs az izom.

2. Virabhadrasana II

Néven is ismert – Warrior Pose II

Előnyök – Ez ászana működik a lábát, az biztos, de kifejezetten a belső comb. Előzetesen ezt a pózt tűnhet egyszerű, de működik az izmok, hogy nem kap figyelmet, amikor mi fut a napi házimunkát. A legjobb az egészben az, hogy mind a lábak, hogy egy másik edzés ugyanabban az időben, így több izomcsoportot célzott ezzel ászana.

Hogyan kell csinálni – Bővítse lábak úgy, hogy egy kicsit több, mint a hip-szélesség mellett. Csavarja a jobb sarok a lábujjak kifelé mutat, és használja a bal sarok a föld magát. Az ív a bal sarok összhangban kell lennie a jobb lábát. Csökkentse a csípő, majd sugározni az energia ki, ahogy kinyújtja a karját, hogy azok összhangban vannak a vállát. Forgassa a tekintete előre, és tartsa a jelent integritását. Lélegezz lassan és erős, mint te tartsa a pózt, majd engedje el. Ismételjük meg a másik oldalon.

A pácolás Tipp – A legjobb eredmény szélesíti a szakaszon a lábak, és csökkentheti a medencét. Győződjön meg róla, hogy az egyensúly megtartása és a tisztesség.

3. Natarajasana

Hogyan kell csinálni a Natarajasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Lord Of The Dance póz

Előnyök – A csípő hajlító stimuláljuk és nyújtjuk ezt a nagyon kecses testtartás. Mind a külső és belső combizmok dolgozott fel. Ez ászana erősíti a lábakat, mint a test egyenlegek egyik lábát. Közvetlenül a medencét, hogy a lábad, minden izom a láb tónusú és nyújtózkodott. A csípő megnyílnak, és az összes energia blokkokat a lábak nem szabadulnak fel. A vérkeringés a lábában fokozódik, ami egy friss oxigén és a tápanyagok őket.

Hogyan kell csinálni – Állj Tadasana. Emeld fel a jobb lábát, és swing mögé úgy, hogy a jobb lábát párhuzamos a talajjal. Meghajlítani a térd, eléri a jobb karját, hogy a jobb láb és a szakaszon. Ha megnyugszik, nyúlik a bal karját előre. Meg tudná tartani a tenyerek kinyújtott vagy vállalja a Gyan Mudra. Nézd meg a bal ujját. Tartsa a pózt néhány másodpercig, ahogy veszi hosszú, mély lélegzetet. Release és ismételje meg a másik oldalon.

4. Ustrasana

Néven is ismert – Camel póz

Előnyök – Ez ászana ragyogóan nyitja meg mellizom és hip flexorok. Azt is tonizálja a végtagok, különösen a combok. Ez ászana működik az első része a test, így az izmok a comb elülső kap alaposan tónusú és ösztönözte.

Hogyan kell csinálni – Ülj Vajrasana. Emeld fel a csípő és emelje fel a szervezetben, mint a csípő izmait és vádli izmait merőlegesek egymásra. Nyisd ki a mellkas és dőljön hátra. Érje el fegyvert a lábát, ügyelve arra, hogy a kar kinyújtva. Óvatosan tegye a fejét, ahogy tekintete hátul. Tartsa a póz, ahogy veszi hosszú, mély lélegzetet. Kiadás.

5. Upavistha Konasana

Néven is ismert – Ülő Wide Legged Előre Fold

Előnyök – Ez ászana meglepően jól működik a felső része a lábát. Eltekintve attól, hogy nekik egy jó szakaszon, ez működik a sokat figyelmen kívül a belső comb. Épít erő és a rugalmasság.

Hogyan kell csinálni – Ülj Dandasana. Nyújtsd a lábad olyan széles, mint te. Ezután hozza a tenyér a központ. Ha elég rugalmasak ahhoz, meghajlítani a szervezetben, és eléri a fejét a földre. Ha nem, meghajlítani a könyök és hagyja, hogy a fej lógni. Lélegezz egy párszor, majd lassan jön vissza, és hozza lábbal.

6. Janu sirsasana

Hogyan kell csinálni a Janu sirsasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Fej Térd Pose

Előnyök – A Janu sirsasana működik felé haladva egyre nagyobb rugalmasságot a comb és csípő ízületek. Az izmok megnyúlnak, és növekszik a vérkeringést. Ez táplálja az izmokat, és tartja a területet egészséges. Ez ászana segít erősíteni a lábát is.

Hogyan csináljuk – Tegyük fel, hogy a Dandasana. Emeld meg a bal térdét, hogy a bal lábfejet a jobb combra. Nyújtsd a karját, hajtsa a törzs, és el kell jutnia a lábát a karját. Lélegezz be a has jobb. Tartás és engedje, és ismételje meg a másik lábbal. Bár Ön célja, hogy érintse a fejét, hogy a térde ebben ászana, ami még fontosabb, ebben a pózban tartja egyenesen a hátát.

7. Baddha Konasana

Hogyan kell csinálni a Baddha Konasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Cobbler póz, Pillangó póz, Bound Angle Pose

Előnyök – Ez ászana egy csodálatos hip konzervnyitó. Ez is növeli a mozgástartomány a csípőt. A belső comb vannak terhelve, és tónusú, és száraz izomtömeg épül. Ez ászana alapvetően működik a csípő és a comb és csodákat tesz nekik.

Hogyan kell csinálni – Ülj le a matracot a kinyújtott lábbal. Fold a térd, és vigye el a lábát, hogy a központ. Csatlakozz a lábad, és kiegyenesedik a hát. Tartsa a lábát a tenyere. Most nyomja a térdét a földre, amennyit csak lehetséges. Tartsa a pózt néhány másodpercig, majd engedje.

8. Malasana

Néven is ismert – Garland Pose

Előnyök – A Malasana másik pózt, ami működik főleg a lábak, különösen a csípő és a comb. Ez fokozza a vérkeringést, és biztosítja a jó szakaszon a csípő és a comb. Ez kiterjeszti a csípő és ad a láb izmait nagy erőt és rugalmasságot.

Hogyan kell csinálni – Squat a padlón, ügyelve a lábak együtt vannak, és a fenék a padlóról. Ha kényelmes, emelje fel testében a golyók a lábak. Csatlakozz tenyere közepén, és pihentesse a könyök enyhén oldalán a térde. Nyomja a térd a könyökét olyan széles, mint lehetséges. Tartsa a pózt legalább három lélegzetet. Kiadás.

Hogyan kell csinálni a Paripurna Navasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Naukasana, Hajó Pose

Előnyök – Ha gyakoroljuk ezt ászana rendszeresen mozog túl a test, vagyis a szervek, idegek, csontok és izmok, és behatol a nagyon alapvető lényed. Ahogy az egyensúly a testsúly a fenék, a lényed reszket kezdetben. De egy csomó erőt és elszántságot épül a néhány másodperc a felfüggesztés. Van egy nagy javulás a vérkeringést, és a lábait, hogy egy jó szakaszon.

Hogyan kell csinálni – Ülj Dandasana. Ezután emelje fel a lábait a földről. Ha sikerül az egyensúlyt, emelje fel a kezét a padlóról, és nyújtsd ki őket előtted. Törekvés ezáltal a „V” helyett a felső és alsó test. Lélegezz hosszú és mély. Kiadás.

10. Salabhasana

Néven is ismert – Locust Pose, szöcske póz

Előnyök – Ez egy hatékony jóga gyakorlása csökkenti a csípő és a combok, ez is működik, sok más testrészén. Erősíti a lábak és javítja a vér áramlását. A csípő és a comb (lábak, általában) továbbra is erős, rugalmas és jó egészségnek örvend.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a has, és emelje fel a lábait le a szőnyeget, egyenesen a csípő. Nyújtsd a karod mögött, és szüntesse meg a mellkas a földről. Emeld fel a fejjel, és állítsa a tekintete előre. Tartsa a póz, és lélegezni egy párszor, mielőtt elengedi.

11. Setu Bandhasana

Néven is ismert – Bridge Pose

Előnyök – Ez ászana javítja a vérkeringést. Az emelt csípő érvényesíteni egy jó szakaszon. Az izmokat stimulálja és tónusú, és minden energia van törve, és megjelent.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a hátadra, és hajlítsa be lábát a térde. Óvatosan emelje fel a csípőjét, és vissza a padlóról. Kiegyenesedik a vállát, és nyújtsa ki a kezét, hogy azok elérik a lábad. Lélegezz hosszú és mély. Tartsa a pózt néhány másodpercig, majd engedje.

12. Ananda Balasana

Hogyan kell csinálni a Ananda Balasana és mik az előnyei

Néven is ismert – Happy Baby póz, Holt Bug Pose

Előnyök – Ez ászana az egyik legjobb póz a  jóga csípő és a comb. Ez  működik megnyitni a csípőízület. A flexor meghajlanak, és az összes belső combizmok vannak terhelve, és ösztönözte. Ez ászana működik a hátizmok is, amelyek általában nem dolgozott fel. A legjobb az egészben ez a póz, hogy közben benne, akkor útmutató a nyújtás és megtalálja, amit jó érzés.

Hogyan kell csinálni – Feküdj a hátadra. Emelje fel a lábait a padlóról, meghajlítva a térde. Nyújtsd a karod, és tartsa az ívek a lábad. Nyújtsd a lábát, a támogatás felhasználása a kezét. Tartsa a térd hajlított, de a flex, miközben Ön a póz. Tartsa a póz, ahogy mozog, és flex néhány másodpercig. Engedje és pihenni.

Próbáltál már minden ilyen jóga ászanákat, hogy csökkentse csípő és a comb? A lábak nyújtva, és megfeszítette rendkívül fontos. Lehet, hogy panaszkodnak azok csípő, hogy kövér, de amikor az izmok nem dolgozott fel, ez vezethet komolyabb problémákat. Ne várj olyan sokáig! Merüljön el a jóga. Jó szórakozást, ahogy erősíti a comb és a csípő és építeni, hogy a sovány izom.