12 joogaharjoitusten To Get reisien ja lantion kuntoon

Home » Review » Fitness » 12 joogaharjoitusten To Get reisien ja lantion kuntoon

12 joogaharjoitusten To Get reisien ja lantion kuntoon

Koska meidän istumista elämäntavat ja liikunnan puute, meillä on tapana kerääntyä rasvaa lantion ja reisien. Tämä saa meidät tuntemaan houkuttele. Mutta ei hätää! Tässä muutamia perus asanas jooga vähentää lantion ja reisien. Oikea yhdistelmä ruokavalion ja jooga voi vähentää rasvan näillä ongelma-alueilla.

Jooga lantion ja reisien

1. Utkatasana

Miten tehdä Utkatasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Tuoli Pose

Hyödyt – Tämä asana stimuloi lihaksia jaloissa, erityisesti lantion ja reisien. Istuu tuolilla on helppoa, mutta kun istua kuvitteellinen tuoli, lihakset kohdistu, koska ne pitää huolta kaikesta kehosta. Painosi lepää jalat, erityisesti lihaksia lantion ja reisien. Tämä ei vain ääniä jalat ja rakentaa lihaksia, vaan vahvistaa myös siellä.

Miten se tehdään – Seiso pystyssä Tadasana. Varovasti taivuta polvia ja alentaa pakarat kuin jos istut kuvitteellinen tuoli. Hengitä ja laajentaa kädet pään päällä. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin kuin pidät virtaus hengityksen menossa. Julkaisu.

Kuivatuksen Vihje – Kuuntele kehoasi. Jos olet aloittelija, laske lantiolla vain niin paljon kuin voit, mutta kasvaa vähitellen. Kun viihtyvät asennon, voit pulssi hieman lisääntyä ja venytys lihakseen.

2. Virabhadrasana II

Tunnetaan myös nimellä – Warrior Pose II

Hyödyt – Tämä asana toimii jalat varmasti, mutta nimenomaan sisä reidet. Aluksi tämä aiheuttaa saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta se toimii lihakset, jotka eivät saa huomiota, kun hoidamme päivittäisiin askareisiin. Parasta on, että molemmat jalat saada eri harjoitus samanaikaisesti, niin enemmän lihasryhmiä kohdistettuja asana.

Miten se tehdään – Widen jalat niin, että ne ovat hieman enemmän kuin hip-leveys välein. Twist oikealla kantapää varpaat osoittaa ulospäin, ja käytä vasen kanta maahan itse. Kaari vasemman kantapään on oltava sopusoinnussa oikea jalka. Alentaa lantion ja alkaa säteillä energiaa sellainen kuin ojentaa kädet siten, että ne ovat sopusoinnussa hartiat. Käännä katseesi eteenpäin ja pidä aiheuttaa rehellisesti. Hengitä hitaasti ja vahva kuin pidät asennon ja vapauta. Toista toisella puolella.

Kuivatuksen Vihje – Parhaiden tulosten laajentaa venyttää jalat ja laske lantiota. Varmista, että tasapainon säilyttämiseksi ja eheys.

3. Natarajasana

Miten tehdä Natarajasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Lord Of The Dance Pose

Hyödyt – Hip flexors stimuloidaan ja venytetään tässä hyvin siro asento. Sekä sisempi ja ulompi reiden lihakset ovat työskennelleet yhteydessä. Tämä asana vahvistaa jalkojen elimeksi saldot yhdellä jalalla. Heti lantiota jalat, jokainen lihas jalassa on pehmentänyt ja venytetty. Lantion avataan, ja kaikki energia lohkot jaloissa vapautetaan. Verenkiertoa jaloissa paranee, mikä antaa raikkaan virtaus happea ja ravinteita heille.

Miten se tehdään – Seiso Tadasana. Nosta oikea jalka ja käännä se taakse niin, että oikea jalka on maanpinnan suuntaisesti. Taivuta polvi, saavuttaa oikea käsi ja oikea jalka ja venyttää. Kun asettua, venyttää vasen käsivarsi eteenpäin. Voisit pitää kämmenet ojensi eikä ota vastatakseen Gyan Mudra. Katsokaa vasemmalle sormet. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin kuin otat kauan, syvään henkeä. Vapauta ja toista toisella puolella.

4. Ustrasana

Tunnetaan myös nimellä – Camel Pose

Hyödyt – Tämä asana loistavasti avaa rintalihakset ja hip flexors. Se myös ääniä kaikissa raajoissa, etenkin reidet. Tämä asana toimii etuosaan kehosta, niin lihaksia edestä reidet saavat perusteellisesti äänisen ja edistettävä.

Miten se tehdään – Istukaa Vajrasana. Nosta lantio ja nostaa kehon siten, että lonkan lihaksia ja vasikka lihakset ovat kohtisuorassa. Avatkaa rinnassa ja nojata taaksepäin. Reach kädet jalat, varmista kädet pitenevät. Varovasti ripustaa pään, kun katse takana. Pidä sinuna kestä kauan, syvään henkeä. Julkaisu.

5. Upavistha Konasana

Tunnetaan myös nimellä – Istuva Wide Legged Eteenpäin Taitto

Hyödyt – Tämä asana toimii hämmästyttävän hyvin yläosaan jalat. Sen lisäksi heille hyvä venytellä, se toimii paljon huomiotta sisä reidet. Se rakentaa voimaa ja joustavuutta.

Miten se tehdään – Istukaa Dandasana. Venyttelet yhtä leveä kuin voit. Viekää sitten kämmenten keskustaan. Jos olet riittävän joustavia, taivuta kehoa ja päästä pään maahan. Jos näin ei ole, taivuta kyynärpäät ja anna pään roikkua. Hengitä muutaman kerran, sitten hitaasti tulla takaisin ylös ja tuo jalat yhteen.

6. Janu sirsasana

Miten tehdä Janu sirsasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Head polvi Pose

Hyödyt – Janu sirsasana toimii pyritään lisäämään joustavuutta ja reidet ja lonkan nivelissä. Lihakset venyvät, ja siellä on lisääntynyt verenkierron. Tämä ravitsee lihaksia ja pitää alueen terveenä. Tämä asana auttaa vahvistamaan jalkojen liikaa.

Miten se tehdään – Oletetaan Dandasana. Taita vasen polvi niin, että vasen jalka sijoitetaan oikeaan reiteen. Venytä kädet ylös, taita vartalo, ja tavoittaa oman jalka kädet. Hengitä oikealla vatsaan. Pidä ja vapauta ja toista toisella jalalla. Vaikka on tarkoitus koskettaa päätäsi polvi tässä Asana, mikä on tärkeämpää tämä aiheuttaa on pitää selkä suorana.

7. Baddha Konasana

Miten tehdä Baddha Konasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Cobbler aiheuttaa, Butterfly aiheuttaa, Bound Angle Pose

Hyödyt – Tämä asana on hämmästyttävä hip avaaja. Se myös lisää liikerataa lantiolla. Sisäinen reidet venyvät ja pehmentänyt ja vähärasvaisen massa on rakennettu. Tämä asana periaatteessa toimii teidän lantion ja reisien ja tekee ihmeitä heille.

Miten se tehdään – Istu matolla jalat ojennettuna. Taita polvet, ja tuo jalat keskustaan. Join jalat, ja suoristaa selkää. Pidä jalat kämmenten. Nyt push polvet alas maahan, niin paljon kuin mahdollista. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin ja vapautumista.

8. malasana

Tunnetaan myös nimellä – Garland Pose

Hyödyt – Malasañan on toinen aiheuttaa joka toimii pääasiassa jalkojen erityisesti lantion ja reisien. Se parantaa verenkiertoa ja takaa hyvän venyttää lantion ja reisien. Se laajentaa lantion ja antaa jalkojen lihaksia suurta voimaa ja joustavuutta.

Miten se tehdään – Squat lattialla, varmista jalat ovat yhdessä, ja pakarat ovat irti lattiasta. Jos olet tottunut, nosta elin pallot jalkojen. Liity kämmenet keskellä, ja lepuuttaa kyynärpäät kevyesti puolin polvet. Työnnä polvet kanssa kyynärpäät mahdollisimman laaja. Pidä aiheuttaa vähintään kolme hengitystä. Julkaisu.

Miten tehdä Paripurna Navasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Naukasana, Vene Pose

Hyödyt – Kun Käytännössä tämä asana säännöllisesti, se liikkuu yli kehon eli elimet, hermoja, luita ja lihaksia, ja tunkeutuu ytimeen olemuksesi. Kun tasapaino kehon painoa pakarat, olemuksesi vapisee aluksi. Mutta paljon voimaa ja määritys on rakennettu sisällä muutaman sekunnin suspensiota. On suuri parannus verenkiertoa, ja jalat saada hyvän venyttää.

Miten se tehdään – Istukaa Dandasana. Sitten nosta jalat irti maasta. Kun hallitset tasapainoa, nosta kädet irti lattiasta, ja venyttää ne edessäsi. Tutkimusalueen edistämiseksi V-kirjaimen kanssa ylä- ja alavartalon. Hengitä pitkä ja syvä. Julkaisu.

10. Salabhasana

Tunnetaan myös nimellä – Locust Pose, Heinäsirkka Pose

Hyödyt – Tämä on tehokas jooga harjoituksen vähentää lantion ja reisien, se toimii myös monissa muissa kehon. Se vahvistaa jalat ja parantaa verenkiertoa. Lantion ja reisien (jalat, yleensä) ovat edelleen vahvat, joustavat ja terveenä.

Miten se tehdään – Makaa vatsaan ja nosta jalat matolta, heti lonkat. Venytä kädet selän taakse ja nosta rintaasi irti lattiasta. Nosta leuka pystyssä ja asettaa katseesi eteenpäin. Pidä asento ja hengittää muutaman kerran ennen kuin vapautat.

11. setukaiskunnan Bandhasana

Tunnetaan myös nimellä – Bridge Pose

Hyödyt – Tämä Asana parantaa verenkiertoa. Kohotetun lantio valvoa hyvä venytys. Lihakset stimuloidaan ja pehmentänyt, ja kaikki energia on rikki ja vapautetaan.

Miten se tehdään – Lie selällään, ja taivuta jalat polvista. Varovasti nosta lantio ja takaisin irti lattiasta. Suoristaa hartiat ja ojenna kädet niin, että ne saavuttavat jalat. Hengitä pitkä ja syvä. Pidä aiheuttaa muutaman sekunnin ja vapautumista.

12. Ananda Balasana

Miten tehdä Ananda Balasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Tunnetaan myös nimellä – Happy Baby aiheuttaa, Dead Bug Pose

Hyödyt – Tämä asana on yksi parhaista poseerata  jooga lantion ja reisien. Tämä  toimii avaamalla oman lonkkanivelen. Omat koukistajat taipuvat, ja kaikki sisempi reisilihakset venyvät ja edistettävä. Tämä asana toimii takana lihaksia liikaa, mikä yleensä ei käsitellä,. Parasta tämä aiheuttaa se, että kun olet sitä, voit ohjata venyttely ja löytää mikä tuntuu hyvältä.

Miten se tehdään – Lie selällään. Nosta jalat irti lattiasta, taivuttamalla polvet. Venyttää kädet ja pidä kaaria jalat. Venyttelet käyttäen tuella kädet. Pidä polvet koukussa, mutta voit flex niitä kun olet aiheuttaa. Pidä sinuna liikkua ja flex muutaman sekunnin. Vapauta ja rentoutua.

Oletko koskaan yrittänyt mitään näistä jooga Asanat vähentää lantion ja reisien? Pidät jalat venytetty ja taivuttaa on äärimmäisen tärkeää. Saatat valittavat niille lonkat että rasvaa, mutta kun lihakset ei käsitellä, se voi aiheuttaa vakavampia ongelmia. Älä odota niin kauan! Langeta jooga. Hauskaa kun vahvistaa reisien ja lantion ja rakentaa että lihasmassaa.