5 Baba Ramdev jóga ászanákat gyógyítására Diabetes

Home » Review » Health » 5 Baba Ramdev jóga ászanákat gyógyítására Diabetes

5 Baba Ramdev jóga ászanákat gyógyítására Diabetes

Jóga volt a gyógyítás különböző betegségek, mivel évek. Jóga már egy ősi és hatékony gyógymód számos egészségügyi problémákkal. A jóga nyúlik vissza több mint 5000 évvel ezelőtt. A jóga meditációt is magában foglalja, légzőgyakorlatok, Pranayam, ászanák és a legfontosabb az összes – elérve az örök békét.

Baba Ramdev végzett különböző ülésein, hogyan lehet megszabadulni az egészséggel kapcsolatos problémák jóga minden nap. Ő szállított ülésén 7 könnyen és egyszerű lépést kezelésére halálos betegség, mint a cukorbetegség.

A kezdéshez a Ramdev jóga a cukorbetegség, csak kövesd az alábbi egyszerű lépéseket: –

Kezdje a jógával a kántálás „OM” hangosan és ismételd meg 11-szer. Ez megteremti a jó és hatékony rezgéseket. A cukorbetegség gyakran nevezik az „anya minden betegség”. Ezért Baba Ramdev kifejlesztett egy jógával cukorbetegek és segítsen nekik megszabadulni a betegség.

Kezdjük azzal, hogy az a személy, aki a cukorbetegség köze Bhastrika pránájámák naponta körülbelül 30 percig. Míg a gyakorló pránajáma, meg kell néznünk alapos ismerete mudras. Az energia, amely jön létre, míg a gyakorló meditáció vagy pránájámák kerül átvitelre, hogy a szervezet a mudras. Ezért az egyik kell, hogy jó ismerete mudras.

Eközben mudra érintse a hegyét a keze mutatóujjával a hegyét a hüvelykujját. Tartsa a másik három ujj egyenes.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket gyakorolni Bhastrika pránájámák otthon: –

Eközben Bhastrika pránájámák, üljön Vajrasana helyzetben (lehetőleg). Most, hogy a kezét a térdére, és csukja be a szemét. Mindig emlékezni, mielőtt az ülés meg kell pihenni a tested teljesen. Itt kell lélegezni teljesen, és lassan mind az orrlyukak évig tele a tüdejét levegővel. Ezután erőteljesen kilégzés mindkét orrlyuk. Próbáld ezt 10-15 alkalommal. Nem kell, hogy erőt fejt inhalálás közben, de míg a kilégzés meg kell alkalmazni erő.

1.  Kapalbhati  az egyik legjobb lehetőség az egy cukorbeteg. Ha egy cukorbeteg ember gyakorolja ezt a technikát rendszeresen, akkor biztosan ő is kap a betegség kontrollált. Ez egy nagyon hatékony formája a pránajáma. Ülj le a földre egy kényelmes törökülésben helyzetben. Vegyünk egy mély lélegzetet, majd kilégzés gyorsan, hogy egy hang. Mindig emlékezni mindeközben Kapalbhati, akkor erőteljesen és gyorsan kilégzést és lassan és mélyen belélegezni. Továbbra is ezt 10-szer, majd engedje el. Ez úgy működik, mint egy áldás cukorbetegek és segít a betegség megfékezésére.

2.  Anulom-Vilom  egy másik módja az e betegség kezelésére. Anulom Vilom is ismert, mint alternatív orrlégzés. Itt van, hogy zárja be a jobb orrlyuk és lélegezzük be a bal orrlyukon. Akkor azonnal zárja a bal orrlyukon és ki a jobb orrlyuk. Ezen a módon próbálja lélegzett, lassan és mélyen megváltoztatásával az orrlyukak.

Minden 3 típusú pránájámák segítséget stresszoldó és e betegség kezelésére. Ászanák is hatásosak, és a legjobb lehetőségek a cukorbetegség kezelésében. Ha szeretné megtudni, Mandukasan a legegyszerűbb módon, kövesse az alábbi lépéseket:

3.  Mandukasan:  Ülj le a földre Vajrasana helyzetbe. Most, hogy ököllel a mindkét keze, és tegyük őket a gyomor oly módon, hogy a közös jön a köldök. Nyomja mindkét öklével a has. Most próbálja megérinteni a földre a homlokára. Próbálja hajlító lefelé, amennyire csak lehet. Tartsuk ezt a pozíciót 20 másodpercig, majd engedje el.

4.  Ardha Matsyendrasana:  Ülj le a földre a lábak egyenesen előtted. Hajlítsa be térdét, tedd a lábad a földre, majd csúsztassa a bal lábát alatt a jobb lábát. Fektesse a külső a bal lábát a padlón. Lépés a jobb láb a bal lábát, és álljon a padlón kívül a bal csípő. Nyomja meg a jobb oldali a padlón mögött a jobb fenék, és állítsa be a bal felkar külső oldalán a jobb combján, közel a térd. A jobb térd fog mutatni közvetlenül a mennyezetre. Itt van, hogy kilégzéskor bukó belső oldala felé a jobb combján. Maradj ebben a helyzetben körülbelül 30 másodpercig és majd engedje el. Próbáld meg ezt a másik irányba is.

5.  Vakrasana:  Ehhez meg kell ülni egy kényelmes törökülésben helyzetben. Most, tartsa a jobb kezét a bal kezét a bal térdét. Próbáld csavarja a testet a bal oldali irányba. Ne felejtsük el, hogy tartsa a testtartás egyenes. Próbáld meg ezt a helyes irányba is.

Próbáld ki ezeket a fent említett tippeket, légzőgyakorlatok és ászanák a Ramdev baba jóga cukorbetegség és a cukorbetegség minden bizonnyal az irányítás. Legyen egészséges és gyakorolj!