5 Baba Ramdev Jooga Asanat kuivatuksen diabetes

Home » Review » Health » 5 Baba Ramdev Jooga Asanat kuivatuksen diabetes

5 Baba Ramdev Jooga Asanat kuivatuksen diabetes

Jooga on ollut parannuskeinoa erilaisten sairauksien vuodesta ikäryhmissä. Jooga on ikivanha ja tehokkain lääke lukuisia terveyteen liittyviä ongelmia. Käytäntö jooga juontaa juurensa yli 5000 vuotta sitten. Käytäntö jooga sisältää meditaatio, hengitys harjoituksia, pranayam, asanat ja mikä tärkeintä – saavuttaa ikuisen rauhan.

Baba Ramdev on toteutettu erilaisia ​​istuntoja miten voi päästä eroon terveyteen liittyviä ongelmia joogan päivittäin. Hän on antanut istunnon 7 helppoa ja yksinkertaista vaihetta hoitoon tappava tauti kuten diabetes.

Voit aloittaa kanssa ramdev jooga diabetes, seuraa vain alla mainitut yksinkertaisia ​​ohjeita: –

Aloita joogatunti Chanting ‘OM’ äänekkäästi ja toistaa sitä 11 kertaa. Tämä luo hyvää ja tehokasta tärinää. Diabetes kutsutaan usein nimellä ‘äiti kaikkia sairauksia’. Siksi Baba Ramdev on kehittänyt joogaten diabeetikoille ja auttaa heitä pääsemään eroon taudin.

Ensinnäkin, henkilö, jolla on diabetes on tekemistä Bhastrika pranayaman päivittäin noin 30 minuuttia. Harjoitellessaan pranayama, täytyy olla hyvät tiedot mudras. Energia, joka syntyy, kun harjoitellaan meditaatio tai pranayaman siirretään laitoksen kautta mudras. Siksi yksi on oltava hyvä tuntemus mudras.

Vaikka teemme mudra koskettamalla kärki käden etusormen kärjellä peukalolla. Pitävät muut kolme sormea ​​suorassa.

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita harjoitella Bhastrika pranayaman kotona: –

Kun tekee Bhastrika pranayaman, istua Vajrasana asennossa (edullisesti). Nyt pitää kädet polvilleen ja sulje silmäsi. Aina muistaa, ennen istuntoon sinun täytyy rentoutua kehon kokonaan. Täällä, sinun täytyy hengittää kokonaan ja hitaasti kummallakin sierainten kunnes keuhkot ovat täynnä ilmaa. Sitten voimakkaasti hengittää molemmilla sieraimiin. Kokeile tätä 10-15 kertaa päivässä. Sinun ei tarvitse hakea voimaa taas hengittämisen, mutta kun uloshengitys sinun täytyy hakea voimaa.

1.  kapalbhati  on yksi parhaista vaihtoehdoista diabeetikko. Jos diabeetikko henkilö harjoittaa tätä tekniikkaa säännöllisesti, niin varmasti hän voi saada hänen sairautensa hallinnassa. Tämä on erittäin tehokas muoto pranayaman. Istu lattialla mukava ristissä asemassa. Hengitä syvään ja sitten exhale nopeasti, joten äänen. Aina muistaa kun tekee kapalbhati, sinun on voimakkaasti ja nopeasti hengittää ja hitaasti ja syvään hengittää. Jatka näin jo 10 kertaa ja vapauta sitten. Tämä toimii siunaus diabeetikoille ja auttaa taudin torjuntaan.

2.  Anulom-Vilom  on toinen tapa tämän taudin hoitamiseksi. Anulom Vilom tunnetaan myös vaihtoehtoisen nenän hengitys. Täällä sinun täytyy sulkea oikean sieraimen ja hengittää vasemmalla sieraimeen. Sitten heti Sulje vasen sierain ja hengittää oikealla sieraimeen. Tällä tavoin yrittää hengittää hitaasti ja syvään muuttamalla sieraimiin.

Kaikki 3 eri pranayaman apua de-korostaen ja tämän taudin hoitamisessa. Asanas ovat myös tehokkaita ja parhaat vaihtoehdot diabeteksen hoitoon. Oppia Mandukasan yksinkertaisella tavalla, seuraa vain ohjeita alla:

3.  Mandukasan:  Istu lattialla Vajrasana asennossa. Tee nyt nyrkit sekä kädet ja aseta ne vatsaan siten, että liitos syttyy napa. Paina molemmat nyrkit vastaan vatsaan. Nyt yritän koskettaa maata kanssa otsaasi. Kokeile taivutus alaspäin niin paljon kuin voit. Pidä tässä asennossa 20 sekuntia ja vapauta.

4.  Ardha Matsyendrasana:  Istu lattialla jalat suorana ulos edessäsi. Taivuta polvia, laittaa jalat lattialla ja liu’uta vasen jalka alla oikea jalka. Lay ulkopuolella vasemman jalan lattialle. Astu oikea jalka yli vasemman jalan ja kestä sitä lattialle ulkopuolella vasen lonkka. Paina oikealla lattiaa vasten takana oikealla pakaraan, ja aseta vasen olkavarren ulkopuolelle oikealla reisi lähellä polvi. Oikea polvi tulee osoittaa suoraan ylös kattoon. Täällä, sinun täytyy hengittää ja kääntyä kohti sisäsivun oikealla reiteen. Pidettävä tässä asennossa noin 30 sekuntia ja sitten vapauta. Kokeile Näin myös toiseen suuntaan.

5.  Vakrasana:  Tätä varten sinun täytyy istua mukava ristissä asemassa. Nyt pitää oikea käsi vasemman käden päälle vasen polvi. Yritä kääntyilemättä vasempaan suuntaan. Älä unohda pitää ryhtiä suorassa. Kokeile tätä oikeaan suuntaan myös.

Kokeile näitä edellä mainittuja vinkkejä, hengitysharjoituksia ja asanas n ramdev Baba jooga diabeteksen ja diabeteksen tulee varmasti hallinnassa. Pysyä terveenä ja pitää harjoitella!