5 Cel mai bun Asanas Yoga pentru picioare puternice

Home » Review » Fitness » 5 Cel mai bun Asanas Yoga pentru picioare puternice

5 Cel mai bun Asanas Yoga pentru picioare puternice

picioare slabe nu vei ajunge nicăieri. Ele împiedică mobilitatea, postura, si starea generala de sanatate. Pentru a adăuga la faptul că, activitățile de zi cu zi cauza uzurii la picioare. Cu atât de mult daune, picioarele tale nevoie de hrană, flexibilitate, și consolidarea, și aici sunt cinci asane, care va face doar asta. Verifică-i.

Yoga pentru picioare – Adăugați Putere & Flexibilitate

Picioarele tale joacă un rol important în stabilizarea corpului tau. Yoga permite nu numai picioarele pentru a oferi o bază solidă, dar de asemenea, le protejează de probleme și entorse. ore lungi de picioare și / sau mersul pe jos poate sap puterea de picioarele tale. Yoga ajută la restabilirea această putere și întărește picioarele. Următoarele ăsane yoga sunt cele mai bune pentru a atinge picioare suple si sanatoase. Încercați-le.

Picioare Consolidarea Asanas Yoga

1. Utthita Hasta Padangustasana (Extended Toe mana-Big Pose)

Beneficii: Utthita Hasta Padangustasana îmbunătățește rezistența la nivelul picioarelor și se întinde mușchii coapsei. Tonifica picioarele, se întinde gleznele, și îmbunătățește echilibrul global.

Procedură: Stand în poziție verticală și să rămână echilibrată. Imprastiati degetele de la piciorul stâng și trecerea greutatea corpului la piciorul stâng. Acum, adu genunchiul drept spre piept. Reach pentru deget de la picior drept mare cu degetele de la mana dreapta. Țineți – n picioare cu degetele de mijloc, inel, și deget de la picior. Întinde încet piciorul drept în față, trăgând brațul drept de-a lungul. În timp ce faci acest lucru, asigurați – vă că piciorul stâng și din spate sunt in erectie. Apoi, adu piciorul drept întins spre dreapta, deschiderea șoldurile. Țineți timp de 3-5 respirații liniștite și apoi relaxați – vă.

2. Ardha Bhekasana (jumătate Frog Pose)

Beneficii: Ardha Bhekasana se întinde întregul corp frontal dvs., coapse, și glezne. Acesta îmbunătățește postura și întinerește articulațiilor genunchiului.

Procedură: Întinde – te pe stomac. Păstrați picioarele împreună și lăsați degetele de la picioare mari atinge reciproc. Păstrați palmele orientate în jos în apropierea capului și la o distanță de o lungime de braț. Întinde antebrațele, ridicând capul și torsul de pe podea. Acum, îndoiți genunchiul drept și să aducă călcâiul spre fesa dreapta. Ia mâna dreaptă pe podea și înapoi și incuietoare ferm în partea de sus a piciorului. Echilibrați – vă cu antebrațul stâng ferm pe teren. Apăsați piciorul în jos spre fesa cu mâna a avut loc. Țineți pozeze pentru 30 secunde-2 minute și apoi se repetă pe cealaltă parte.

3. Vrksasana (Arbore Pose)

Beneficii: Vrksasana îmbunătățește echilibrul picioarele și le întărește. Acesta întinerește întreaga ființă și construiește puterea glezna. Aceasta ajută la vindecarea platfus și este liniștitor pentru sciatica.

Procedură: Stand drept cu brațele plasate pe fiecare parte a corpului. Acum, îndoiți genunchiul drept și puneți piciorul drept ferm pe coapsa interioară la stânga. Talpa ar trebui să fie aproape de rădăcina coapsei stânga. Păstrați piciorul stâng drept și echilibru – te în timp ce face acest lucru. Ridica bratele din lateral și deasupra capului și de a lua palmele împreună pentru a forma un „Namaste“. Uita – te mai departe cu o privire spre un punct de echilibru sau un obiect. Păstrați – vă spatele drept si corpul întins. Ia respirații lungi, adânc în poza și să se relaxeze. Se repetă același lucru cu celălalt picior.

4. Supta Padangusthasana (Culcat mana-Halucele Pose)

Beneficii: Supta Padangusthasana crește puterea ta de genunchi si se intinde pe gambe, solduri si coapse. Acesta scade tensiunea arteriala si imbunatateste digestia.

Procedură: Întinde – te pe spate și extinde picioarele spre exterior. Indoaie genunchiul drept spre piept. Țineți degetul mare al piciorului drept cu indexul și degetul mijlociu de la mâna dreaptă. În cazul în care acest lucru nu este de lucru, bucla o bucată de pânză lungă în jurul mingii piciorului drept și țineți capetele cu ambele mâini. Acum, îndreptați piciorul drept la fel de mult ca tine poate cu călcâiul drept cu care se confruntă plafonul. Ține – ți capul, trunchi, și piciorul stâng ferm pe teren. Atenuare omoplați și le extinde peste oasele guler. Păstrați privirea ochilor și se confruntă relaxat. Țineți pozeze pentru aproximativ 5-20 respirații adânci și lungi. Relaxați – vă și se repetă cu celălalt picior când sunteți gata

5. Laghu Vajrasana (Micul Thunderbolt Pose)

Beneficii: Laghu Vajrasana tonifica coapselor și îmbunătățește digestia și postura.

Procedură: Stai pe teren în poziția în genunchi cu coapsele la un unghi orizontal de 90 de grade. Ține – ți mâinile pe coapse și îndoiți înapoi. Ia – ți capul pe spate , treptat , și o aduce mai aproape de sol. Încercați să atingeți coroana capului la sol. În timp ce faci acest lucru, coapse si fese ar trebui să se simtă un impuls spre partea din față. Acum, se pune palmele pe coapse și capul pe tălpile picioarelor. Stai în pozeze pentru 30-60 secunde și apoi relaxați – vă.

picioare puternice sunt esențiale pentru a ține la sol și să stea inalt. Inculce aceste ipostaze în yoga pentru picioare în regim de exercitii de zi cu zi și de a atinge piciorul instalator.

Acum, să ne uităm la câteva întrebări frecvente adresate cu privire la picioare.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Care sunt picioare plate?

picior plat este o deformare fizică în care boltei piciorului nu este prezent, iar piciorul este în contact complet sau aproape complet cu solul.

Sunt probleme ale picioarelor ereditar?

Există posibilitatea ca probleme ale picioarelor sunt genetice, dar ele se pot obține chiar și în alt mod.

Cate oase sunt acolo în piciorului uman?

Există 26 de oase piciorului uman.

Sunt oameni cu diabet zaharat mai predispuse la probleme ale picioarelor?

Da, există o legătură între diabet și probleme ale picioarelor ca diabetul poate afecta nervii si reduce fluxul sanguin la nivelul picioarelor.

Femeile au mai multe probleme ale picioarelor decat barbatii?

Femeile poarta tocuri inalte si pompe tind sa aiba mai multe probleme ale picioarelor decât bărbații. Adidasi si apartamente sunt o opțiune mai bună pentru a evita problemele de picior.

Picioarele tale suportă greutatea întregului corp pentru cea mai mare parte a zilei. Ca și rădăcini puternice sunt esențiale pentru un arbore robust și stabil, același lucru este valabil și pentru corpul uman. Picioarele sunt fundamentul pe care corpul se află pe, și numai asane yoga le pot păstra suficient de puternic. Făcând aceste asane vor face doar viața mai bună. Exercitiul departe!