5 legjobb jóga ászanák erős lábak

Home » Review » Fitness » 5 legjobb jóga ászanák erős lábak

5 legjobb jóga ászanák erős lábak

Gyenge lába nem fog kapni sehol. Ezek akadályozzák a mobilitás, a testtartás, és az általános egészségi. Ahhoz, hogy hozzá, hogy a napi tevékenységek okoznak kopás a lába. A sok sérülés, és a lába kell egy kis táplálékot, a rugalmasság, és erősítését, és itt van öt ászanák, hogy nem csak ezt. Nézd meg őket.

Jóga Láb – Add Erő és rugalmasság

A lábak fontos szerepet játszanak stabilizáló a szervezetben. Jóga nem csak azt teszi lehetővé, hogy a láb-hez egy erős alapot, hanem megvédi őket a problémák és ficamok. Hosszú órás állás és / vagy séta sap ereje ki a lábad. A jóga segít helyreállítani ezt az erőt, és erősíti a láb. A következő jóga ászanákat a legjobb eléréséhez rugalmas és egészséges láb. Próbálja ki őket.

Láb erősítése Jóga ászanák

1. Utthita Hasta Padangustasana (Extended Hand-To-nagylábujj póz)

Előnyök: Utthita Hasta Padangustasana javítja az erejét a lábak és megmozgatja a comb izmait. Tonizálja a lábad, nyúlik a bokája, és javítja az általános egyensúlyt.

Eljárás: Állvány függőleges helyzetben és kiegyensúlyozott maradni. Spread a lábujjak a bal lábát és a shift a testsúly a bal lábát. Most, hogy a jobb térd felé, a mellkasát. Reach a jobb nagylábujj az ujját a jobb kezét. Tartsa a lábujj a középső, gyűrű, és orr ujjait. Lassan nyúlik a jobb lábát, hogy az első, húzza a jobb kar mentén. Eközben, győződjön meg róla a bal lábát és a hátsó egyenes. Aztán, hogy a feszített jobb láb jobbra, megnyitva a csípőt. Tartsa 3-5 csendes lélegzetvétel, majd lazítson.

2. Ardha Bhekasana (Half béka póz)

Előnyök: Ardha Bhekasana nyúlik az egész elülső test, combok, és a boka. Javítja a testtartást és megfiatalítja a térd ízületeit.

Eljárás: Feküdj le a gyomorban. Tartsa a lábát össze, és hagyja, hogy a nagylábujj érintkeznek egymással. Tartsa a tenyerek lefelé közel a fejét, és karnyújtásnyi távolságra. Nyújtsd alkarját, felemeli a fejét, és a törzs a padlóról. Most, meghajlítani a jobb térd, és hogy a sarok felé, a jobb fenék. Vegye meg jobb kezével a padlóról, és hátra, és határozottan kapocs tetején a lábát. Egyensúly magát a bal alkar szilárdan a földön. Nyomja meg a láb le felé a fenék és a tartott kézzel. Tartsa a pózt 30 másodpercig 2 percig, majd ismételje meg a másik oldalon.

3. Vrksasana (fa póz)

Előnyök: Vrksasana javítja az egyensúlyt a lábak és erősíti azokat. Fiatalítja az egész lény, és épít boka erejét. Ez gyógyítására lúdtalp és számára megnyugtató isiász.

Eljárás: Állj egyenesen a karok két oldalára helyezünk a tested. Most, meghajlítani a jobb térd, és tegyük a jobb lábát szilárdan a bal comb belső. Az egyetlen közel kell a gyökér a bal combján. Tartsa a bal láb egyenes és egyensúly magát eközben. Emelje fel a karját az oldalára, és a feje fölött, és kap a tenyér együtt alkotnak egy „Namaste”. Nézz előre egy állandó tekintete pont felé, vagy egy tárgy. Tartsa egyenesen a hátát és a teste megfeszült. Vegye hosszú, mély lélegzetet a póz, és pihenni. Ismételje meg ugyanezt a másik lábbal.

4. Supta Padangusthasana (Fekvő Hand-To-nagylábujj póz)

Előnyök: Supta Padangusthasana növeli a térd ereje és megmozgatja a borjak, a csípő és a comb. Ez csökkenti a magas vérnyomást, és javítja az emésztést.

Eljárás: Feküdjön vissza, és kiterjeszti a lábait kifelé. Meghajlítani a jobb térd felé, a mellkasát. Tartsa a nagylábujj a jobb lábát a mutató és középső ujját a jobb kezét. Ha ez nem működik ki, hurok egy darab hosszú ruhát a labda a jobb láb végeit mindkét kezed. Most kiegyenesedik a jobb lábát, amennyire csak lehet, a jobb sarok a mennyezet felé nézzen. Tartsa a fejet, a törzset, és a bal lábát szilárdan a földön. Puhítja a lapockák és szélesíteni őket az egész gallér csontokat. Tartsd szem tekintetét és az arc nyugodt. Tartsa a pózt körülbelül 5-20 mély és hosszú lélegzetet. Pihenjen, és ismételje meg a másik lábbal, ha készen áll

5. Laghu Vajrasana (Kis Thunderbolt Pose)

Előnyök: Laghu Vajrasana tonizálja a comb és javítja az emésztést és a testtartás.

Eljárás: Ülj le a földre a térdelő helyzetben a combok egy 90 fokos vízszintes szög. Kezeket a comb és hajlítsa hátra. Vedd a fejét fokozatosan és közelebb hozza azt a földre. Próbálja megérinteni a koronát a fejed a földre. Eközben a comb és a fenék kell érezni a push eleje felé. Most tegye a tenyerét a comb és a fejét a talpát. Maradjon a pózt 30-60 másodpercig, majd lazíts.

Erős láb elengedhetetlen, hogy tartsa a talaj és állni magas. Lelkére ezek jelent a jóga láb a mindennapi testmozgást és elérni szerelő lábát.

Most nézzük meg néhány gyakran feltett kérdésekre láb.

Szakértői válaszok Olvasói kérdések

Mik lúdtalp?

Lapos talp egy fizikai deformitás, ahol a lábboltozat nincs jelen, és a láb teljes vagy majdnem teljes érintkezik a talajjal.

Lábbal problémák örökletes?

Fennáll annak a lehetősége, hogy a láb problémák genetikai, de lehet kapni őket egyébként is.

Hány csontok vannak az emberi láb?

Jelenleg 26 csont az emberi láb.

Cukorbeteg emberek hajlamosabbak a láb problémák?

Igen, van kapcsolat a cukorbetegség és a láb problémák, mint a cukorbetegség károsíthatja az idegeket és csökkenti a vér áramlását a láb.

Do nők több láb problémák, mint a férfiak?

Női magas sarkú cipő viselése és a szivattyúk általában több láb problémák, mint a férfiak. Cipők és lakások egy jobb lehetőség, hogy ne gyalog problémákat.

A lábak súlyának az egész test számára a nap nagy részében. Mint erős gyökerei elengedhetetlen egy erős és stabil fa, ugyanez vonatkozik az emberi test. A láb az alapja, hogy a szervezet áll, és csak a jóga ászanákat tartja őket elég erős. Ennek során ezek ászanák csak az életed jobb. Legyünk el!