5 Paras Yoga Asanat vahvan Jalat

Home » Review » Fitness » 5 Paras Yoga Asanat vahvan Jalat

5 Paras Yoga Asanat vahvan Jalat

Heikko jalat saa minne. Ne estävät liikkumiskykyä, ryhtiä ja yleistä terveyttä. Voit lisätä, että, päivittäisiin toimintoihin aiheuttaa kulumisesta jalkoihin. Niin paljon vahinkoa, jalat tarvitsevat ravintoa, joustavuutta ja vahvistaminen, ja tässä on viisi asanat jotka tekevät juuri niin. Katso ne.

Jooga Feet – Lisää Lihakset ja joustavuutta

Jalat on tärkeä rooli vakauttamisessa elimistössä. Jooga ei ainoastaan ​​mahdollista jalat tarjota vahva perusta, vaan myös suojaa niitä ongelmia ja venähdyksiä. Pitkiä työpäiviä seisoo ja / tai kävely voi mahla valtaa pois jalat. Jooga auttaa palauttamaan tätä valtaa ja vahvistaa jalkojen. Seuraavat jooga asanat parhaiten saavuttaa notkea ja terve jalat. Kokeilla niitä.

Jalat vahvistaminen Jooga asanat

1. Utthita Hasta Padangustasana (Extended kädestä isovarvas Pose)

Edut: Utthita Hasta Padangustasana parantaa voimaa jalat ja ulottuu reiden lihakset. Se ääniä jalat, venyttää nilkat, ja parantaa yleistä tasapainoa.

Menettely: Seiso pystyssä ja pysyä tasapainossa. Levitä varpaat vasen jalka ja siirtää oman kehon painoa vasemman jalan. Nyt tuo oikea polvi kohti rintaa. Tavoitella oikealla isovarvas sormilla oikealla kädellä. Pidä toe keskisormilla, rengas, ja varvas sormet. Hitaasti venytä oikea jalka eteen, vetämällä oikea käsi varrella. Vaikka näin, varmista, että vasen jalka ja selkä ovat pystyssä. Sitten tuo venytetty oikea jalka kohti avaten lantiota. Pidä 3-5 hiljainen hengityksen ja sitten rentoutua.

2. Ardha Bhekasana (Half Frog Pose)

Edut: Ardha Bhekasana ulottuu koko etuosan kehon, reidet, ja nilkat. Se parantaa ryhtiä ja nuorentava polviniveliin.

Menettely: Makaa vatsaan. Pidä jalat yhdessä ja anna iso varpaat koskettavat toisiaan. Pidä kämmenet alaspäin lähellä pään ja käsivarren mitan. Venyttää käsivarsien, nosto pään ja ylävartalon irti lattiasta. Nyt taivuta oikea polvi ja tuo kantapää kohti oikealla pakaraan. Ota oikea käsi irti lattiasta ja taaksepäin ja tukevasti lukko yläosassa jalka. Tasapainottaa itsesi vasemman ranteen tukevasti maassa. Paina jalka alas kohti pakara kanssa pidetään kädessä. Pidä asento 30 sekuntia-2 minuuttia ja toista toisella puolella.

3. Vrksasana (Puu Pose)

Edut: Vrksasana parantaa tasapainoa jalat ja vahvistaa niitä. Se uudistaa koko olemuksesi ja rakentaa nilkan voimaa. Se auttaa kuivatuksen tasainen jalat ja on rauhoittava iskias.

Menettely: Seiso suorassa kanssa kädet sijoittaa kummalle puolelle kehoa. Nyt taivuta oikea polvi ja aseta oikea jalka tukevasti vasemmalla sisempi reiteen. Ainoa pitäisi olla lähellä juureen vasemman reiden. Pidä vasen jalka suorana ja tasapainottaa itse vaikka näin. Nosta käsiäsi sivulta ja pään yli ja saada kämmenten yhdessä muodostavat ‘Namaste.’ Katsoa tulevaisuuteen tasaisesti katse kohti piste tai esine. Pidä selkä suorana ja kehon kireällä. Kestää kauan, syvä Hengitä sisään asennon ja rentoutua. Toista sama toisella jalalla.

4. Supta Padangusthasana (Kallistuva kädestä isovarvas Pose)

Edut: Supta Padangusthasana kasvattaa polven voimaa ja ulottuu pohkeet, lantion ja reisien. Se alentaa korkeaa verenpainetta ja parantaa ruoansulatusta.

Menettely: Makaa selälläsi ja laajentaa jalat ulospäin. Taivuta oikea polvi kohti rintaa. Pidä isoon varpaaseen oikea jalka indeksistä ja keskisormen oikealla kädellä. Jos tämä ei toimi, silmukka pala pitkä kankaalla noin pallo oikea jalka ja pidä päät molemmin käsin. Nyt suoristaa oikea jalka niin paljon kuin voit kanssa oikean kantapään kattoa kohti. Pidä pää, vartalo, ja vasen jalka tukevasti maassa. Pehmentämään lapaluiden ja laajentaa niitä koko kaulus luita. Pidä silmällä katseen ja kasvot rento. Pidä aiheuttaa noin 5-20 syvä ja pitkä Hengitä. Rentoudu ja toista toisella jalalla, kun olet valmis

5. Laghu Vajrasana (Pikku Thunderbolt Pose)

Edut: Laghu Vajrasana ääniä reisien ja parantaa ruoansulatusta ja ryhtiä.

Menettely: istu maahan, on polvillaan kanssa reidet ovat 90 asteen vaakasuora kulma. Pidä kädet reisien ja taivuta taaksepäin. Ota päätä taaksepäin vähitellen ja tuoda sitä lähemmäs maanpintaa. Yritä koskettaa kruunu päätäsi maahan. Näin tehdessään reisien ja pakarat pitäisi tuntea push eteenpäin. Nyt aseta kämmenet reisiin ja päätäsi jalkapohjasi. Pysy aiheuttaa 30-60 sekuntia ja sitten rentoutua.

Vahvat jalat ovat välttämättömiä Pidä maahan ja seistä suorana. Teroittaa nämä aiheuttaa jooga jaloille päivittäistä liikuntaa kuuri ja saavuttaa asentaja jalka.

Nyt Katsotaanpa joitakin usein kysyttyjä kysymyksiä jalkaa.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Mitä lattajalat?

Tasainen jalka on fyysinen epämuodostuma, jossa kaaren jalka ei ole läsnä, ja että jalka on täysin tai lähes täysin kosketuksissa maahan.

Ovat jalka ongelmia perinnöllistä?

On mahdollista, että jalka ongelmat ovat perinnöllisiä, mutta voi saada ne muutenkin.

Kuinka monta luut ovat siellä ihmisen jalka?

On 26 luut ihmisen jalka.

Diabeetikko ihmiset alttiimpia jalka ongelmia?

Kyllä, on yhteyden diabeteksen ja jalka ongelmia kuten diabetes voi vahingoittaa hermoja ja vähentää veren virtausta jalat.

Ovatko naiset enemmän jalka ongelmia kuin miehet?

Naiset yllään korkokengät ja pumput on yleensä enemmän jalka ongelmia kuin miehet. Lenkkarit ja asunnot ovat parempi vaihtoehto välttää jalka ongelmia.

Jalat kantavat painon koko kehon suurimman osan päivästä. Kuten vahvat juuret ovat välttämättömiä vankka ja vakaa puun, sama koskee ihmiskehon. Jalat ovat perusta, että laitos seisoo, ja vain jooga asanat pitää ne tarpeeksi vahva. Teet näitä asanat vain elämääsi paremmin. Harjoitus pois!