5 Tehokas Asanat + 1 Pranayama huuhdella munuaiskiviä

Home » Review » Health » 5 Tehokas Asanat + 1 Pranayama huuhdella munuaiskiviä

5 Tehokas Asanat + 1 Pranayama huuhdella munuaiskiviä

Kuvitella – koet sitkeä tunne virtsaaminen liittyy kovaa kipua selässä. Saatat myös vilunväristyksiä tai hiki ylenpalttisesti. Kaikki nämä ovat syytä huolestua ja huolta. Ne osoittavat, että nämä kaksi hernemäisiä elimiä keskellä selkää luultavasti kiviä niihin.

Munuaiset on tarkoitus suodattaa ylimääräinen vesi ja jätteiden verestä. Nämä jätteet ovat yleensä erittyy muodossa virtsaan. Mutta joskus liikaa kalsiumia tai ureaa muotoja pieniä kiviä munuaisissa, mikä voi aiheuttaa näitä äärimmäisiä oireita.

Vaikka ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä, on kiire lääkäri, juomalla runsaasti vettä ja joogan voi saada ihmeitä hoitoon munuaiskiviä.

Jooga munuaiskiviä

1. Ustrasana

Miten tehdä Ustrasana (Camel Pose) ja mitkä ovat sen hyödyt

Camel Pose hierontaa elinten, erityisesti munuaisiin. Se lähettää tuoretta paljon verta hernemäisiä elimiä, jolloin hapettava ja myrkkyjä niitä. Tämä asana paitsi helpottaa oireita munuaiskiviä vaan myös estää niitä palaamasta.

2. Bhujangasana

Miten tehdä Bhujangasana ja mitkä ovat sen hyödyt

Cobra Pose on toinen tehokas vatsan aiheuttaa. Se ulottuu munuaiset ja tyhjentää tukoksia. Säännöllisesti Käytännössä löydät suuri helpotus munuaiskiviä. Jatkuva käytäntö varmistaa munuaiskiviä eivät palaa.

3. Viparitha Karani

Viparitha Karani

Jalat ylös seinälle Pose on äärimmäisen lohduttavaa. Se laskee stressiä ja jännitystä. Se myös laskee verenpainetta – aiheuttaa munuaiskiviä. Harjoitellaan tämä asana voidaan alentaa oireiden niitä ikäviä kiviä. Se myös vapauttaa sinut kipua ja painetta.

4. Balasana

Miten tehdä Balasana (Lapsen Pose) ja mitkä ovat sen hyödyt

Toinen tehokas korjaavat aiheuttaa, lapsen Pose myös auttaa lievittämään stressiä, joka liittyy kiviä. Koska tässä kohtumaisen asemassa laskee paine ja kipu.

5. Pawanmuktasana

Tuulen helpottamassa Pose on yksi tehokkaimmista jooga asanat munuaiskiviä. Tämä aiheuttaa tekee ihmeitä selvitystyössä tukoksia ja vapauttamalla paine. Se myös hierontaa munuaisiin ja helpottaa oireita munuaiskivet.

6. Anulom Vilom

Tämä Pranayama poistaa ruuhkia kaikilla tasoilla. Hengitys on erittäin tärkeää, kun kuivatuksen ongelma. Se auttaa täydellinen detox, mikä on välttämätöntä, kun se tulee munuaiskiviä. Anulom Vilom myös helpottaa kivun munuaiskiviä. Säännöllinen käytäntö estää muodostetaan uusia kiviä.

Munuaiskivet ovat kivuliaita. Jos ylläpitää terveellistä elämäntapaa, voit onnistuneesti välttää ne kokonaan. Oletko koskaan harjoitellut mitään näistä aiheuttaa vuonna  joogaa munuaiskivet poistamista? Älä odota, kunnes se on liian myöhäistä! Jooga voi lievittää oireita ja pienentää kiviä. Keskustele lääkärisi kanssa ennen hemmotella käytännössä.