5 Učinkovito Asan + 1 pranajame Za splakovanje ledvični kamni

Home » Review » Health » 5 Učinkovito Asan + 1 pranajame Za splakovanje ledvični kamni

5 Učinkovito Asan + 1 pranajame Za splakovanje ledvični kamni

Predstavljajte si to – ste doživeli vztrajno občutek uriniranje spremljajo hude bolečine v hrbtu. Morda imate tudi mrzlico ali znoj obilno. Vsi ti so vzrok za skrbi in skrbi. Ti kažejo, da verjetno ti dve, fižol v obliki organov v sredini hrbta kamnov v njih.

Ledvice so namenjeni za filtriranje odvečne vode in odpadnih snovi iz krvi. Ti odpadki se običajno izloči v obliki urina. Ampak, včasih preveč kalcija ali urea oblikah drobnih kamnov v ledvicah, kar lahko povzroči to izjemno simptome.

Čeprav je prva stvar, ki jo morate storiti hitenja k zdravniku, lahko pitje veliko vode in prakticiranja joge dela čudeže pri zdravljenju ledvičnih kamnov.

Joga za ledvične kamne

1. Ustrasana

Kako narediti Ustrasana (Camel Pose) in kakšne so njegove prednosti

Camel Pose masaž organe, predvsem ledvice. To pošilja svež veliko krvi na-fižol v obliki organov, s čimer kisikom in jih razstrupljanja. Ta asana ne le lajša simptome ledvičnih kamnov, ampak jih tudi preprečuje ponavljajoče.

2. Bhujangasana

Kako narediti Bhujangasana in kakšne so njegove prednosti

Cobra Pose je en učinkovit trebuhu predstavljajo. Razteza ledvice in počisti blokade. Z redno prakso, boste našli veliko olajšanje od ledvičnih kamnov. Stalno praksa bo zagotovila, da ledvični kamni ne vrnejo.

3. Viparita Karani

Viparita Karani

Noge Up The Wall Pose je zelo pomirjujoče. To znižuje stres in napetost. Prav tako zmanjšuje krvni tlak – vzrok za nastanek ledvičnih kamnov. Vadba to Asana lahko znižajo simptome te grde kamnov. Prav tako bo lajšanje bolečine in pritisk.

4. Balasana

Kako narediti Balasana (Otroška predstavljajo) in kakšne so njegove prednosti

Druga učinkovita obnovitvenimi poza ogrožajo otroka, pomaga tudi pri lajšanju stres, povezan s kamni. Ker je v tem maternico, kot so položaj znižuje pritisk in bolečino.

5. Pawanmuktasana

Veter Lajšanje predstavljajo eno izmed najbolj učinkovitih asane za ledvične kamne. Ta poza dela čudeže v obračun blokade in sprošča pritisk. Prav tako masaže ledvic in lajša simptome ledvičnih kamnov.

6. Anulom Vilom

To Pranayama odpravlja zastoje na vseh ravneh. Dihanje je zelo bistvenega pomena, medtem ko ozdravljenje težave. Pomaga pri popolni detox, kar je bistvenega pomena, ko gre za ledvične kamne. Anulom Vilom lajša tudi bolečine, povezane z ledvičnimi kamni. Redna praksa preprečuje nastanek novih kamnov.

Ledvični kamni so boleče. Če vzdrževanje zdravega načina življenja, boste mogli uspešno izogniti v celoti. Ste že kdaj vadili koli od teh pozah v  jogi za odstranjevanje ledvičnih kamnov? Ne čakati, dokler ni prepozno! Joga lahko pomaga lajšanje simptomov in zmanjšanje velikosti kamnov. Posvetujte se s svojim zdravnikom, preden se prepustite v praksi.