5 Yoga Eficiente Poses Pentru Sindromul de colon iritabil

Home » Review » Health » 5 Yoga Eficiente Poses Pentru Sindromul de colon iritabil

5 Yoga Eficiente Poses Pentru Sindromul de colon iritabil

probleme de stomac sunt cele mai jenant. Ei te stresat și îngrijorat. Cele mai frecvente contracții și trage din burtica face doar mai rău. Înveți să trăiești cu mișcările intestinului iritabil, presiunea si dureri abdominale. Pentru a vă salva de la această situație dificilă, ne-am dat seama cinci yoga, care va netezesc din partea interioara a stomacului. Verifică-i!

Dar, mai întâi, să învețe despre sindromul de colon iritabil.

Ce este sindromul de intestin iritabil (IBS)?

IBS este o afecțiune care apare în sistemul digestiv si provoaca balonare, gaze, constipație, și diaree. Acesta poate fi sporadice sau de a dezvolta într-o problemă cronică, care afectează calitatea vieții și fiind psihologică. Femeile sunt mai afectate de IBS decât bărbații. Ea apare într-unul dintre cele cinci persoane și dezvoltă pentru prima dată, atunci când sunt în vârstă de 20-30 de ani. Stresul și obiceiurile alimentare proaste sunt cauze comune pentru apariția sindromului de colon iritabil.

In multe cazuri de IBS, sa constatat că nu a existat nici un caz de deteriorare fizică a stomacului. Este speculat că IBS apare atunci când există o întrerupere în interacțiunea regulată creier-stomac. Această întrerupere face ca piesa digestiv foarte sensibil, ceea ce duce la indigestie, stres, anxietate și.

Acum, să vedem cum se vindeca de yoga SII

Practica yoga pentru IBS (sindromul colonului iritabil) Relief

Stresul si IBS sunt interconectate. Yoga calmeaza nervii si scade nivelul de stres, care lucrează ca un balsam pentru sistemul digestiv agitat. Cu un model de respirație constantă și o minte liniștită, încercați yoga menționate mai jos și te scuti de IBS.

IBS Vindecarea yoga

1. Parighasana (Poarta Pose)

Parighasana stimulează organele abdominale și se întinde pe părțile laterale ale trunchiului. Aceasta stimulează capacitatea de respiratie si ajuta la digestie. Aceasta se bazează, de asemenea, puterea ta de bază și elimină deșeurile din organism.

Pentru a face Parighasana, îngenunchează cu spatele drept și capul în căutarea înainte. Acum, întinde piciorul drept la dreapta, cu piciorul drept cu care se confruntă înainte și pe teren. Ridicați brațul stâng în sus, și îndoiți trunchiul peste piciorul drept. Puneti mana dreapta pe tibia piciorului drept. Se repetă același lucru cu brațul drept.

2. Ardha Matsyendrasana (Half-sezand Twist spinale)

Cum se face Ardha MATSYENDRASANA și care sunt beneficiile sale

Ardha Matsyendrasana deschide piept și crește alimentarea cu aer a plamani. Se curăță organele interne prin eliminarea toxinelor din ele. Acesta stimulează rinichii și elimină oboseala. Pose stimulează puterea digestiv a stomacului și crește apetitul.

Pentru a face Ardha MATSYENDRASANA, stai jos cu picioarele întinse în fața ta. Păstrați-vă spatele drept și picioarele împreună. Acum, îndoiți piciorul drept, ia-l peste șold stâng, și locul călcâiul piciorului drept lângă șoldul stâng. Apoi, puneți mâna stângă pe genunchiul drept și să ia mâna dreaptă în spatele dumneavoastră la mijlocul-spate. Twist talie, umeri, și cu capul spre dreapta si uite peste umarul drept.

3. Ananda Balasana (Happy Baby Pose)

Cum de a face Ananda Balasana și care sunt beneficiile sale

Ananda Balasana calmeaza creierul si te elibereaza de stres si durere. Se întinde și calmează coloanei vertebrale si elibereaza tensiunea prins în spate. Acesta comprimă stomacul și masaje dumneavoastră organele interne ale sistemului digestiv.

Pentru a face Ananda Balasana, culcă-te pe spate. Adu genunchii spre piept, îmbrățișându-le. Relaxați-spate în pământ. Acum, muta genunchii latimea soldurilor si a aduce picioarele în sus, chiar deasupra genunchilor. Întindeți brațele întinse și de a ajunge la talpa picioarelor și țineți-le acolo. Asigurați-vă că brațele sunt drepte, iar omoplatii ating solul.

4. Dhanurasana (Bow Pose)

Dhanurasana este un bun de stres si oboseala buster. Se ameliorează constipația și ajută cu tulburări renale. Acesta imbunatateste circulatia sangelui si vindeca obezitatea. Dhanurasana îmbunătățește funcția de intestine, imbunatateste digestia, si creste pofta de mancare.

Pentru a face Dhanurasana, se întindă pe stomac. Picioarele tale trebuie sa fie latimea soldurilor si bratele pe lateral. Acum, ori genunchii și aduceți picioarele în sus. Intindeti bratele înapoi, ajunge la gleznele picioarelor și țineți-le în mâinile tale. Ridicați piept de pe sol și pentru a muta picioarele în sus, pentru a forma un arc. Ține-ți capul drept și să privească înainte.

5. Pavanamuktasana (vânt Pose alinare)

Pavanamuktasana întărește mușchii abdominali și masaje partea interioara a abdomenului. Aceasta ajută la digestie și eliberează gaze nedorite și toxice din organism. Se întinde gâtul și spate și tensiunea de presă, în partea inferioară a spatelui. Pavanamuktasana vă ține în condiții de siguranță de la aciditate și constipație.

Pentru a face Pavanamuktasana, se întindă pe spate și întinde picioarele înainte. Păstrați brațele pe fiecare parte a corpului. Îndoiți genunchii și să le aducă spre piept. Apăsați coapse pentru abdomen cu mâinile împreunate. Acum, ridicați capul și pieptul de pe podea și așezați bărbia pe genunchi. Puteți încerca balansoar în sus și în jos sau în lateral în această postură.

V-ați gândit vreodată de yoga pentru IBS? Încercați ipostazele de mai sus, și a vedea modul în care acestea vor face sindromul de colon iritabil dvs. dispar!

Acum, să trecem la câteva întrebări obișnuite cu privire la yoga și IBS.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Are alcool agrava IBS?

Da, alcoolul agraveaza IBS, chiar și într-o cantitate mică. Cel mai bine este de a alunga complet alcoolul din dieta pana la IBS este vindecat.

Cât de eficient este dieta pe IBS?

Mâncarea poate face pauză sau IBS. Umple dieta cu alimente bogate in fibre, cum ar fi legume, fructe si cereale integrale. Consuma-le pe tot parcursul zilei într-un mod echilibrat și mesteca mâncarea în mod corespunzător.

Pune în pericol viața IBS?

IBS este dureros, dar nu fatale. De asemenea, nu duce la orice alte tulburări gastrice.

Are ciclu menstrual IBS?

Da, hormoni feminini au un efect asupra IBS. Simptomele IBS se agraveaza in timpul menstruatiei.

Este IBS numit de orice alte nume?

Da, IBS este, de asemenea, cunoscut sub numele de colită mucoasă, colon spastic, colon nervos si boala intestinului functionale.

Yoga este un salvator testat timp pentru IBS. În fiecare yoga pe care le dețin, pentru a asculta corpul tau, stai cu senzațiile, și respira bine. Aceasta va ajuta în liniștitor tractul digestiv și vindecare sindromul de colon iritabil.