5 Yoga oefeningen om zich te ontdoen van gezwollen ogen

Home » Review » Beauty » 5 Yoga oefeningen om zich te ontdoen van gezwollen ogen

5 Yoga oefeningen om zich te ontdoen van gezwollen ogen

Ah, gezwollen ogen, we hebben ze allemaal. Maakt ons eruit zombies. Ze komen en gaan op hun wil, verontrustend ons geen einde. Aanvallen onze gevoelige ogen als het hun recht en ondergang van de manier waarop we kijken. Wil om zich te ontdoen van hen te krijgen voor het goede? Probeer een paar yoga asana’s, met name de vijf vermeld in dit artikel. Ze zullen niet durven komen in de buurt van je weer.

Voordat we naar die, laten we erachter te komen waarom ze zich voordoen. Beter om de oorzaak te kennen en te smoren in de kiem, is het niet?

Wat zijn de oorzaken gezwollen ogen?

Leeftijd doet, maar als je een van degenen die heeft een kantoorbaan en verslaafd aan allerlei gadgets, hallo te zeggen tegen gezwollen ogen op uw jeugdige huid. Het is allemaal met elkaar verbonden. Verslaving aan gadgets veroorzaakt slapeloosheid die verder leidt tot gezondheidsproblemen en ga zo maar door. Al deze zich manifesteren als een paar van de wallen onder je ogen. De huid rond je ogen is kwetsbaar maken van uw gezwollen ogen kijken meer op de voorgrond. Sterker nog, een reden om zich te ontdoen van hen.

Gezwollen ogen optreden wanneer je ogen zwellen en prikkelbaarheid veroorzaken. Dit zou kunnen gebeuren als gevolg van stress, vochtretentie, allergieën, hormonale veranderingen, en huilen. Ja, huilen. Dus, wees voorzichtig de volgende keer als je voelt dat geweeklaag en bespaar jezelf uit zakken te vormen onder je ogen. Een andere oorzaak is te veel natrium in uw dieet. En, slaap, ofwel minder of te veel van. Als u contact lens te gebruiken, volg dan de instructies voor het gebruik die met het komen en draag ze alleen wanneer dat nodig is.

Nu je weet waar het probleem is als gevolg van de stoeprand voordat het wordt voor u. Maar als je nu al intensief met gezwollen zakken, lees dan verder om te begrijpen hoe het te behandelen met yoga.

Yoga voor Puffy Eyes – How Does It Hulp

Is er iets dat yoga niet kan oplossen? Nee, er is niets. U kunt alle oplossingen voor uw problemen in yoga vinden. Voor gezwollen ogen, is het nog eenvoudiger. De schoonheid van yoga is dat het lost de oorzaak, waardoor het optreden van het probleem. Asana’s die druk uitoefenen op het hoofd en laat vers bloed gutst er naar toe wonderen voor gezwollen ogen werken. Dat mijn vriend, zal glad uit uw zakken en terug te brengen naar uw ogen hun vroegere glanzend glorie.

Als u hulp nodig het kiezen van de juiste soort asana, en de wijze waarop deze oefening nodig. We hebben het bedekt hier voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is, scroll naar beneden.

Yoga oefeningen om gezwollen ogen te verminderen

1. Paschimottanasana (gezette voorwaartse buiging)

1. Paschimottanasana (gezette voorwaartse buiging)

Paschimottanasana of de Zittende Forward Bend is een schijnbaar gemakkelijk vormen om mee te beginnen. Het geeft een goed stuk naar je lichaam, de openstelling van de blokken in het. Oefen Paschimottanasana in de ochtend op een lege maag en schone darmen om maximale voordelen te verkrijgen. Het is een basisniveau Hatha yoga asana.

How To Paschimottanasana doen?

Ga zitten met een rechte rug en benen gestrekt voor je. Houd je voeten bij elkaar en trek je tenen naar achteren naar u toe. Hef je armen en strek ze naar boven. Dan buig naar beneden krachtig op je heupen naar je dijen. Leg je hoofd onder je knieën en druk op je borst tegen je dijen. Strek je armen naar je voeten en greep uw voeten met je handen. Houd deze houding gedurende 30 tot 60 seconden.

Voordelen van Paschimottanasana

 Paschimottanasana vermindert uw woede en prikkelbaarheid. Het lost uw constipatie problemen. Het vergemakkelijkt ook uw buik en rug pijn. Het geeft energie je lichaam en stimuleert je darmen. Het verbetert de bloedcirculatie en vermindert de angst. Paschimottanasana activeert uw spinale zenuwen en vermindert obesitas.

2. Halasana (Ploeg stelt )

2. Halasana (Ploeg stelt)

Halasana of het Plough Pose ontketent de verborgen schatten in je lichaam. Het is in vergelijking met de ploeg die Sita in een kistje toen haar pleegvader ploegen een stuk land in Ramayana gevonden. Het is een basisniveau Hatha yoga asana die goed werkt wanneer beoefend in de ochtend op een lege maag.

How To Halasana doen?

Ga op je rug op de grond. Houd je armen geplaatst langs beide zijden van je lichaam en je handpalmen naar beneden. Til je benen bij elkaar van de vloer tot een hoek van 90 graden. Vervolgens greep uw heupen met je handen en laat ze los van de vloer te nemen je voeten boven je hoofd. Plaats uw voeten dan je hoofd met de tenen de grond raken. Breng terug je armen naar hun oorspronkelijke positie en houd de pose voor 30 tot 60 seconden.

Voordelen van Halasana

Halasana vermindert stress en normaliseert de bloedsuikerspiegel in je lichaam. Het verbetert je spijsvertering en de eetlust. Het voedt uw schildklier, alvleesklier en nieren. De pose normaliseert de hoge bloeddruk. Het kalmeert je zenuwstelsel en vermindert vermoeidheid. Het versterkt je immuunsysteem en geneest slapeloosheid en hoofdpijn.

3. Chakrasana (Wiel stelt)

3. Chakrasana (Wiel stelt)

Chakrasana of Wheel Pose een backbend die de vorm van een wiel vormt wanneer aangenomen. Vandaar de naam. Oefen Chakrasana in de ochtend of ‘s avonds op een lege maag. In de avonden, zorg ervoor dat u de praktijk na 4 tot 6 uur van het hebben van een volwaardige maaltijd. Chakrasana is een basisniveau Ashtanga yoga asana.

How To Chakrasana doen?

Ga liggen op de grond op je rug. Plaats je handen langs de zijkanten van je lichaam. Buig je knieën en zet je voetzolen op de grond. Houd schouderlengte afstand tussen hen en krijgen ze dichter bij je billen. Neem je armen en vouw ze achteruit naar uw gezicht en leg je handpalmen de buurt van uw oren met de vingers in de richting van je schouder wees. Nu, til je je lichaam van de vloer, het balanceren van het op uw vier ledematen en hoofd opknoping beneden. Houd de pose. Houd het voor 1-5 minuten.

Voordelen van Chakrasana

Chakrasana versterkt je longen. Het verbetert je ademhaling. De pose is therapeutisch voor astmapatiënten. Het verbetert de werking van uw zenuwstelsel. De asana geeft energie je fysiek en mentaal. De asana bestrijdt ook depressie en angst. Het stimuleert de hypofyse en de schildklier. Het ontsteekt alle zeven chakra’s en is goed voor het hart.

4. Salamba Sarvangasana (Schouder Stand)

4. Salamba Sarvangasana (Schouder Stand)

Salamba Sarvangasana of gewoon de schouder stand wordt teneinde het gewicht van het lichaam rust op de schouder in deze asana. Het is een krachtige pose dat kost tijd te beheersen. Het werkt het beste wanneer beoefend in de ochtend op een lege maag. Salamba Sarvangasana staat bekend als de koningin van asanas en valt onder de geavanceerde niveau Hatha yoga asana categorie.

How To Do Salamba Sarvangasana?

Ga liggen op de grond op je rug. Houd je armen langs de zijkanten van je lichaam en je benen bij elkaar. Nu, snel til je benen, billen en rug ondersteuning van uw lichaam op je schouders en armen. Houd je rug liggen met je handen. Houd je benen recht en dragen het gewicht van je lichaam op de schouders en bovenarmen. Houd deze houding gedurende 30 tot 60 seconden.

Voordelen van Salamba Sarvangasana

Salamba Sarvangasana kalmeert de zenuwen en vermindert slapeloosheid. Het lost spijsverteringsstoornissen en stimuleert zelfvertrouwen. Het vermindert de angst en depressie. Het is nuttig voor mensen die lijden aan aandoeningen aan de luchtwegen. De pose stijgt de druk vanuit het hart en vermindert vermoeidheid. Het stimuleert je buikorganen en is therapeutisch voor astma en sinusitis.

5. Salamba Sirsasana (hoofdtribune)

5. Salamba Sirsasana (hoofdtribune)

Salamba Sirsasana of de Headstand is de koning van alle asanas. De pose vereist voldoende bovenlichaam kracht en neemt de dagelijkse praktijk van een aantal andere houdingen kunnen aannemen Salamba Sirsasana. Asana praktijk is dit bij voorkeur in de vroege uren van de dag op een lege maag en darmen schoon. Salamba Sirsasana is een geavanceerd niveau Vinyasa yoga asana.

How To Do Salamba Sirsasana?

Knielen op de grond en leg je onderarmen op de vloer. Verstrengelen je vingers. Houd uw ellebogen schouderbreedte uit elkaar. Neem een ​​deken en plaats de kruin van je hoofd ertegen uit en steek hem in de gesp van je handpalmen. Til je knieën van de vloer, dan is uw dijen vormen een omgekeerde V. Til samen zowel uw voeten van de vloer. Neem ze op de vorming van een hoek van 90 graden met de grond en houd je rug recht en romp verlengd. Verdeel het gewicht van je lichaam tussen beide onderarmen. Houd deze houding gedurende minstens 10 seconden.

Voordelen van Salamba Sirsasana

Salamba Sirsasana kan een gezonde bloedtoevoer naar je hersenen. Het behandelt een hoofdpijn, depressie en diabetes. Het zorgt voor verlichting van een hoest en verkoudheid. Het geneest problemen van je maag, lever en nieren. De asana ontwikkelt je wilskracht en kalmeert je hersenen.

Nu, laten we erachter te komen antwoorden op enkele veelgestelde vragen over gezwollen ogen.

Expert’s Answers Voor vragen van lezers

Wat zijn de symptomen van gezwollen ogen?

Sommige van de symptomen van gezwollen ogen zijn roodheid, jeuk en drenken van de ogen.

Zijn gezwollen ogen genetische?

Ja, gezwollen ogen kan erfelijk zijn.

Heeft u ooit een van deze yoga-oefeningen voor gezwollen ogen geprobeerd? Zeg ja, omdat gezwollen ogen drain uw effectiviteit en maak je saai uitzien. Neem de benodigde voorzorgsmaatregelen, kiezen voor een gezonde levensstijl en de praktijk van de bovengenoemde om te voorkomen dat gezwollen ogen bederven uw aura asanas. Ga aan de slag en maak uw ogen stralen!