7 Γιόγκα Ασκήσεις για το τέντωμα του σώματός σας

Home » Review » Fitness » 7 Γιόγκα Ασκήσεις για το τέντωμα του σώματός σας

7 Γιόγκα Ασκήσεις για το τέντωμα του σώματός σας

Όλοι γνωρίζουμε stretching είναι καλό. Αλλά, τι ακριβώς κάνει;

Διευκολύνει δυσκαμψία των μυών σας, ανακουφίζει από την ένταση σε όλο το σώμα σας, και σας βοηθά να ασκήσει χωρίς να προκαλούν βλάβη στο σώμα.

Ακούγεται σαν το καλύτερο πράγμα, έτσι δεν είναι; Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσουμε αυτές τις 7 καλύτερες ασκήσεις γιόγκα για το τέντωμα του σώματός σας. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Πριν από αυτό, ας μάθουμε τη σημασία της γιόγκα για το τέντωμα.

Γιόγκα για Διατάσεις

Η ακαμψία είναι κακό, αν στο σώμα ή το μυαλό. Και γιατί είναι η γιόγκα ο καλύτερος τρόπος για να τεντώσει; Είναι επειδή διευκολύνει την ακαμψία τόσο στο μυαλό και το σώμα.

Stretching στη γιόγκα περιλαμβάνει την κίνηση του σώματος, καθώς και βαθιά αναπνοή. Η αναπνοή σας βοηθά να πάρετε πιο βαθιά μέσα τους μυς σας, καθιστώντας έτσι Γνωρίζετε τι χρειάζεται το σώμα σας.

Δηλαδή, με τις κατάλληλες διατάσεις, θα κάνει προπονήσεις σας καλύτερα χωρίς να προκαλούν τραυματισμό. Μαζί με κάνει τους μυς σας να είναι ευέλικτη, γιόγκα κρατά ενεργό και υγιή.

Έτσι, για την ολιστική τέντωμα, γιόγκα είναι η σωστή επιλογή. Υπάρχουν κάποιες διατάσεις γιόγκα που αναφέρονται παρακάτω. Προσπαθήστε να καταλάβετε την καλοσύνη του που εκτείνεται μέσω της γιόγκα.

Τεντώνει Γιόγκα

1. Baddha Konasana (πεταλούδα Pose)

Σχετικά με την πόζα: Baddha Konasana ή η πεταλούδα Pose είναι ένα καθήμενους asana που μοιάζει με πεταλούδα χτυπά τα φτερά του όταν είναι εν κινήσει. Μια στατική Baddha Konasana μοιάζει με ένα τσαγκάρη στο χώρο εργασίας. Αυτό asana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πράξη με άδειο στομάχι το πρωί. Κρατήστε τη στάση για 1 έως 5 λεπτά.

Τι σημαίνει Baddha Konasana Stretch;

Baddha Konasana εκτείνεται στο εσωτερικό των μηρών σας, βουβώνες και τα γόνατα.

Οφέλη του δρόμου

Η στάση διεγείρει τις ωοθήκες και τα νεφρά σας. Μειώνει εμμήνου δυσφορία και είναι θεραπευτική για την υπογονιμότητα. Η στάση διευκολύνει τον τοκετό και ξεφορτώνεται την κούραση.

2. Bharadvajasana (Seer Pose)

Σχετικά με την πόζα: Bharadvajasana ή το Seer Pose το όνομά του από Bharadvaj, ένας από τους θρυλικούς επτά μάντεις. Είναι ένα απλό κάθεται συστροφή και ένα ενδιάμεσο επίπεδο Hatha yoga asana. Πρακτική την asana το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό έντερα για καλύτερα αποτελέσματα. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει Bharadvajasana Stretch;

Bharadvajasana τεντώνει τους ώμους σας, τα ισχία, και πίσω.

Οφέλη του δρόμου

Bharadvajasana βελτιώνει την πέψη και την αποβολή σας. Σταθεροποιεί το νευρικό σας σύστημα και ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και στον αυχένα. Το στρίψιμο ηρεμεί το μυαλό σας και είναι θεραπευτική για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

3. Ιανουα Sirsasana (επικεφαλής στο γόνατο Πόζα)

Σχετικά με την πόζα: Ιανουα Sirsasana ή το κεφάλι με το γόνατο Pose είναι μια καθιστή asana που απαιτεί το κεφάλι σας για να αγγίξει το γόνατό σας. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Πρακτική την asana το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ μετά από ένα κενό 4 έως 6 ώρες από το τελευταίο γεύμα σας. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει Ιανουα Sirsasana Stretch;

Ιανουα Sirsasana τεντώνει τη σπονδυλική στήλη σας, μπλοκάρει, και την κοιλιά.

Οφέλη του δρόμου

Ιανουα Sirsasana διεγείρει τα νεφρά και το ήπαρ. Η στάση μειώνει τον πονοκέφαλο και άγχος και είναι θεραπευτική για την αϋπνία. Επίσης, σας βοηθά να χάσετε το λίπος της κοιλιάς.

4. Vasisthasana (Side Plank Pose)

Πώς να κάνει το Vasisthasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με την πόζα: Vasisthasana ή το Side Plank Pose έχει πάρει το όνομά του από το διάσημο μάντη Vasistha, ο οποίος ανήκει Kamadhenu, μια αγελάδα που χορηγούνται κάθε επιθυμία. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Πρακτική την asana το πρωί με άδειο στομάχι. Κρατήστε τη στάση για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει Vasisthasana Stretch;

Vasisthasana τεντώνει τα χέρια, τους καρπούς, και τα πόδια.

Οφέλη του δρόμου

Vasisthasana βελτιώνει την ισορροπία και το συντονισμό σας και βοηθά στην οικοδόμηση ενός ισχυρού πυρήνα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσει τη συγκέντρωσή σας και μείνετε εστιασμένοι.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

3. Chakrasana (Wheel Pose)

Σχετικά με την πόζα: Chakrasana ή το Wheel Pose είναι μια βαθιά πίσω τέντωμα. Μοιάζει με ένα τροχό, όταν ανέλαβε, και ως εκ τούτου παίρνει το όνομά του. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Πρακτική Chakrasana το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ μετά από ένα κενό 4 έως 6 ώρες από το τελευταίο γεύμα σας. Κρατήστε το για 1 έως 5 λεπτά.

Τι σημαίνει Chakrasana Stretch;

Chakrasana τεντώνει τα χέρια σας, το στήθος, και τους γλουτούς.

Οφέλη του δρόμου

Chakrasana είναι καλό για την καρδιά και το άσθμα. Διεγείρει θυρεοειδούς και της υπόφυσης αδένες σας. Η στάση αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας σας και μειώνει την κατάθλιψη.

6. Anjaneyasana (Crescent Pose)

Σχετικά με την πόζα: Anjaneyasana ή η ημισέληνος Pose μοιάζει με την ημισέληνο, όταν ανέλαβε και είναι, επίσης, η θέση στην οποία ο Λόρδος Hanuman της ινδικής μυθολογίας είναι συνήθως απεικονίζεται στα Πρόκειται για ένα αρχάριο επίπεδο Vinyasa yoga asana.. Ασκήσουν το asana με άδειο στομάχι. Κρατήστε τη στάση για 15 με 30 δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει Anjaneyasana Stretch;

Anjaneyasana εκτείνεται τετρακέφαλους σας, ισχίου καμπτήρες και μέγας γλουτιαίος.

Οφέλη του δρόμου

Anjaneyasana διεγείρει κάτω μέρος του σώματος σας. Είναι θεραπευτικό για όσους υποφέρουν από ισχιαλγία. Απελευθερώνει την ένταση στους γοφούς, ανοίγει τους ώμους σας, και τονώνει το σώμα σας.

7. Prasarita Padottanasana (Wide-Legged Forward Bend Pose)

Σχετικά με την πόζα: Prasarita Padottanasana ή το Wide-με πόδια Forward Bend Pose είναι ένα προς τα εμπρός κάμψη, που είναι καλή πρακτική για τους πιο προχωρημένους αναστροφές. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική Prasarita Padottanasana το πρωί με άδειο στομάχι. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει Prasarita Padottanasana Stretch;

Prasarita Padottanasana εκτείνεται γάμπες σας, τους γοφούς και κάτω μέρος της πλάτης.

Οφέλη του δρόμου

Prasarita Padottanasana ανακουφίζει από το άγχος και την ένταση στο λαιμό και τους ώμους. Τονώνει τα όργανα της κοιλιάς σας και ανακουφίζει από ήπια πόνους στην πλάτη. Η στάση ανοίγει τα ισχία σας και χαλαρώνει το σώμα σας.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για τους αναγνώστες Ερωτήσεις

Πόσο συχνά μπορώ γιόγκα ασκήσεις stretching;

Πρακτική κάθε μέρα για να παρατηρήσει μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην κινητικότητα του σώματός σας.

Οι asanas της γιόγκα αρκετό για να κρατήσει μου ταιριάζει;

Όχι, μαζί με asanas, η πρακτική του διαλογισμού θα σας κρατήσει εντελώς ταιριάζει και στις μύτες των ποδιών σας.

Τι είναι η ζωή χωρίς ένα καλό τέντωμα; Σας κρατά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αναλάβουν τίποτα. Προμηθευτείτε τον γρήγορο στο βήμα σας και να γίνει ενεργητική από την άσκηση των τμήματα yoga που αναφέρονται παραπάνω. Θα σας κρατήσει σε φόρμα στο μυαλό και το σώμα. Έτσι, να ξεκινήσετε και να γίνει σούπερ duper ευέλικτη.