7 καλύτερα Γιόγκα θέτει για την ανακούφιση Πόνος στο στήθος

Home » Review » Health » 7 καλύτερα Γιόγκα θέτει για την ανακούφιση Πόνος στο στήθος

7 καλύτερα Γιόγκα θέτει για την ανακούφιση Πόνος στο στήθος

Αισθάνεστε συχνά ένα σφίξιμο στο στήθος σας; Αν ναι, τότε θα μπορούσε να είναι για απλούς λόγους που μπορεί να καθοριστεί εύκολα με μερικές διατάσεις γιόγκα.

Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τα σωστά. Και, γι ‘αυτό βάζουμε μαζί την καλύτερη γιόγκα θέτει εδώ που μπορεί να τεντώσει και να ανοίξει τους θωρακικούς μυς σας παρέχει παρηγοριά σε αυτούς.

Ο πόνος στο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα μια καρδιά πάθηση. Θα μπορούσε να συμβεί για έναν απλό λόγο, όπως συνεδρίαση σκυμμένοι πάνω σε μια καρέκλα για πολλές ώρες.

Αν δεν καθοριστεί στο σωστό χρόνο, το πρόβλημα θα μεγαλώσει σε μια μεγάλη ένα που προκαλεί περιττές δυσκολίες. Πριν από αυτό μπορεί να συμβεί, που με τις ακόλουθες 7 στάσεις στη γιόγκα για τον πόνο στο στήθος.

Πριν από αυτό ας μάθουμε τα αίτια του πόνου στο στήθος.

Τι προκαλεί Πόνος στο στήθος;

Ο πόνος στο στήθος που προκαλείται οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μπορείτε να αισθανθείτε οπουδήποτε από το λαιμό σας με άνω κοιλιακή χώρα σας. Σφίξιμο στο στήθος εμφανίζεται συχνά οφείλονται στην κακή στάση του σώματος, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα σημάδι για κάτι πιο σοβαρό, όπως ένα πανικού ή καρδιακή προσβολή.

Εάν αισθάνεστε έναν πόνο στην περιοχή του στήθους σας, θα μπορούσε κατ ‘ανάγκη δεν είναι μια καρδιαγγειακή νόσο. Ή θα μπορούσε να είναι. Όταν η καρδιά μύες σας δεν παίρνουν αρκετό οξυγόνο, δίνει αφορμή για μια σοβαρή μορφή πόνου στο στήθος που ονομάζεται στηθάγχη.

Άλλα καρδιά που σχετίζονται με πόνους στο στήθος είναι μια καρδιακή προσβολή, περικαρδίτιδα, μυοκαρδίτιδα, καρδιομυοπάθεια και αορτική ανατομή.

Ο πόνος στο στήθος εμφανίζεται λόγω γαστρεντερικών προβλημάτων πάρα πολύ. Αν έχετε προβλήματα κατάποσης, πέτρες στη χολή, φλεγμονή της χοληδόχου κύστης ή του παγκρέατος, τότε θα νιώσετε πόνο στο στήθος.

Ακόμα κι αν έχετε πνευμονία, άσθμα ή θρόμβους στο αίμα, οδηγεί στο στήθος πόνο. Ο πόνος στο στήθος παρουσιάζεται επίσης όταν πάσχετε από ένα κάταγμα που προκαλεί πίεση στα νεύρα. Κατεστραμμένα νευρώσεις και πόνο στους μυς από ακραία άσκηση είναι επίσης κύριοι παράγοντες που προκαλούν πόνο στο στήθος.

Γιόγκα για το στήθος

Θα πρέπει να πάρετε ένα γιατρό να αξιολογήσει οποιαδήποτε ξαφνική πόνο στο στήθος που αισθάνεστε και να ελέγχονται για καρδιακά προβλήματα. Αν αυτό δεν είναι η περίπτωση, τότε μπορείτε να απαλύνει τους μυς του στήθους σας με τη γιόγκα.

Η γιόγκα βοηθά στη μείωση σφίξιμο στο στήθος από το άνοιγμα, την επέκταση και το τέντωμα στο στήθος. Αυτό εξουδετερώνει τις συνέπειες της κακής στάσης του σώματος, υπερβολική χρήση και πίεση των μυών, με τον καθορισμό της αιτίας του προβλήματος.

Η γιόγκα βελτιώνει το εύρος της κίνησης, εκτείνεται θωρακικούς μύες σας, βελτιώνει την ευελιξία σας που όλες οι ενισχύσεις για την εξάλειψη του πόνου στο στήθος σας.

Μερικές φορές, ακόμη και το στρες, το άγχος και η ένταση μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στήθος, και ξέρετε καλά ότι η γιόγκα είναι η καλύτερη λύση για αυτό.

Πρακτική τον πόνο στο στήθος ανακούφιση πόζες που αναφέρονται παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

7 καλύτερα Poses στη γιόγκα για το στήθος Πόνου

1. Matsyasana (Fish Pose)

Σχετικά με το Pose- Matsyasana ή το ψάρι Pose το όνομά του από το avatar Matsya του Λόρδου Vishnu. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι για καλύτερα αποτελέσματα και κρατήστε την πόζα για τουλάχιστον 30 με 60 δευτερόλεπτα για να αισθανθεί την επίδραση του στάση του.

Οφέλη για τον Chest- Matsyasana τεντώνει τους μύες πλευρό σας. Εκτείνεται, επίσης, το μπροστινό και το πίσω μέρος του λαιμού σας και βελτιώνει τη στάση του σώματος σας. Είναι θεραπευτικό για στρογγυλεμένες ώμους και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Πώς να κάνει το Bhujangasana Και ποια είναι τα οφέλη του

Σχετικά με το Pose- Bhujangasana ή την Pose Cobra είναι ένα asana που μοιάζει με το έθεσε κουκούλα του κόμπρα. Είναι μια backbend. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για 15 έως 30 δευτερόλεπτα.

Οφέλη για τον Chest- Bhujangasana τεντώνει τους μύες του θώρακα και τους ώμους σας. Αυξάνει την ευελιξία σας και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Η στάση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και οξυγόνου.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Σχετικά με το Pose- Dhanurasana ή το τόξο Asana είναι μια στάση που μοιάζει με ένα έγχορδο τόξο έτοιμο να πυροβολήσει. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι για καλύτερα αποτελέσματα και κρατήστε την πόζα για 15 έως 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πρακτικής.

Οφέλη για τον Chest- Dhanurasana μασάζ καρδιά σας και θεραπεύει το άσθμα. Είναι ιδανικό για την ανακούφιση του στρες και την κούραση. Η στάση ανοίγει το στήθος σας, το λαιμό, και τους ώμους.

4. Bitilasana (αγελάδα Pose)

Σχετικά με το Pose- Bitilasana ή την αγελάδα Pose είναι ένα asana που μοιάζει με τη στάση μιας αγελάδας. Η σανσκριτική λέξη «Bitila» σημαίνει αγελάδα. Bitilasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί ή το βράδυ με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για 10 έως 15 δευτερόλεπτα.

Οφέλη για τον Chest- Bitilasana βελτιώνει τη στάση του σώματος και την ισορροπία σας. Ενισχύει το λαιμό σας και να τεντώνει την πλάτη σας. Η στάση ηρεμεί το μυαλό σας και ανακουφίζει από το άγχος. Επίσης, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

5. Ustrasana (Camel Pose)

Σχετικά με το Pose- Ustrasana ή την Pose Camel είναι μια backbend που μοιάζει με τη στάση της καμήλας. Η σανσκριτική λέξη «Ustra» σημαίνει καμήλα. Είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Οφέλη για τον Chest- Ustrasana εκτείνεται και ενισχύει τους ώμους και την πλάτη σας. Ανοίγει το στήθος σας και βελτιώνει την αναπνοή. Η στάση τονώνει το λαιμό σας και να τεντώνει το λαιμό σας.

6. Chakrasana (Wheel Pose)

Σχετικά με το Pose- Chakrasana ή το Wheel Pose είναι ένα asana που μοιάζει με τροχό. Είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα προς τα ακροβατικά. Chakrasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Πρακτική αυτό το πρωί με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για 1-5 λεπτά.

Οφέλη για τον Chest- Η θέτουν είναι καλό για την καρδιά σας και θεραπεύει το άσθμα. Εκτείνεται τους πνεύμονές σας και να διεγείρει το θυρεοειδή. Θεραπεύει την κατάθλιψη και ανακουφίζει από το άγχος και την ένταση στο σώμα.

7. Natarajasana (Dance Pose)

Σχετικά με το Pose- Natarajasana ή Χορού Pose είναι ένα asana που μοιάζει με το χορό θέτουν του Κυρίου Shiva. Είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο Vinyasa yoga asana. Πρακτική αυτό το πρωί ή το βράδυ με άδειο στομάχι και κρατήστε την πόζα για 15 έως 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πρακτικής.

Οφέλη για τον Chest- Natarajasana τεντώνει τους μύες του λαιμού σας και ενισχύει το στήθος σας. Βελτιώνει την ελαστικότητα του σώματός σας, αλλά και βελτιώνει την ισορροπία του σώματός σας.

Τώρα που ξέρετε τα πάντα για τη γιόγκα θέτει ανακούφιση σφίξιμο στο στήθος, ας απαντήσει σε ορισμένες κοινές ερωτήσεις σχετικά με τη γιόγκα και πόνο στο στήθος.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για απορίες των αναγνωστών

Είναι στο στήθος ζωή πόνο απειλητική;

Ο πόνος στο στήθος μπορεί να αποβεί μοιραία αν είναι σοβαρό και σχετίζεται με την καρδιά.

Χρειάζεται να συμβουλευτείτε το γιατρό μου για την πρακτική γιόγκα θέτει για τον πόνο στο στήθος;

Απολύτως! Μόνο με την έγκριση του γιατρού σας, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε γιόγκα θέτουν για την ανακούφιση του πόνου στο στήθος.

Ο πόνος στο στήθος είναι διαφόρων βαθμών. Θα μπορούσε να είναι αιχμηρά ή ένα θαμπό πόνο. Θα μπορούσε να είναι ένα δευτερεύον ζήτημα το οποίο μπορεί εύκολα να καθοριστεί ή μια σημαντική πάθηση που χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια. Καταλάβω τι είδους είναι και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Αν η αιτία του πόνου στο στήθος σας δεν είναι απειλητική για τη ζωή, τότε η γιόγκα θέτει αναφέρθηκε παραπάνω λειτουργούν καλύτερα. Δώστε τους μια δοκιμή.