7 Κοινή αρχάριους γιόγκα αποτυγχάνει (και πώς να τους αποφύγει)

Home » Review » Fitness » 7 Κοινή αρχάριους γιόγκα αποτυγχάνει (και πώς να τους αποφύγει)

Ένα βασικό οδηγό για το πώς να ενεργούν σαν να πάει στην τάξη πριν

Ένα βασικό οδηγό για το πώς να ενεργούν σαν να πάει στην τάξη πριν
Έχω την πρακτική της γιόγκα για χρόνια, αλλά ακόμη και ξέρω ότι η γιόγκα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικό για τους αμύητους. Όντας νέα σε ένα μάθημα γιόγκα είναι σαν να εισέρχεται σε μια νέα διάσταση, για να πάνε με τόλμη όπου δεν υπάρχει μη-γιόγκι έχει πάει ποτέ πριν. Αλλά εδώ είναι όπου είστε στην τύχη: Έχω καταλήξει σε ένα οδηγό για το πώς να χειριστεί μάθημα γιόγκα σαν ένα πιστοποιημένο γιόγκι. Ή, μάλλον, πώς να μην με τα λάθη που πολλά newbies κάνουν ότι θα πρέπει αναμφισβήτητα να αποφευχθεί. Σκεφτείτε αυτό το συνονθύλευμα μια λίστα των κατοικίδιων ζώων peeves και γενικές ενδείξεις ζωής. Και για όσους από εσάς κάνετε γιόγκα τακτικά, σίγουρα επιτρέψτε μου να ξέρω αν έχω χάσει τίποτα στα σχόλια!

Λάθος: Κρατώντας τα παπούτσια σας
είμαι μια αυτο-φανερά εξαρτημένος παπούτσι, ώστε να πάρω εντελώς ότι το τέλειο ζευγάρι γλιστρά μπορεί να τραβήξει ένα ολόκληρο γυμναστήριο δούμε μαζί … αλλά σταματά στην πόρτα της τάξης γιόγκα σας. Υπάρχει ένα αυστηρό κανόνα «όχι παπούτσια» σε όλα τα μαθήματα γιόγκα. Θα έχετε τα χέρια σας, τα πόδια και ολόκληρο το σώμα και έξω από το χαλί σε κάποιο σημείο σε όλη την τάξη, και δεν θέλετε να σύρετε το δρόμο στο στούντιο και να κυλήσει γύρω από αυτό. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια των αγαπημένων παπούτσια σας, να τους κρύψει στην τσάντα του γυμναστηρίου σας και πιέτα τους μακριά στη cubby (σχεδόν όλα τα στούντιο γιόγκα προσφέρουν αυτό το διάστημα).

Λάθος: Κρατώντας το κινητό σας On
Εικόνα αυτό: Είστε βαθιά στο savasana σας, όταν ένα οικείο ήχο κλήσης ξεκινά στη διαπασών. Γεια σου, αυτό συνέβη με την καλύτερη από εμάς … αλλά ακόμα κι έτσι, το ανακάτεμα της ντροπής για την τσάντα σας ως ζεν σκάσει η φούσκα του καθενός γύρω σας είναι πολύ βασανιστικό. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας την αγωνία και ενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας εντελώς off. Ή, ακόμα καλύτερα, δεν το φέρει στην τάξη σε όλα!

Λάθος: Να αφήσει όλα κρεμούν έξω
ένα μάθημα γιόγκα είναι γεμάτη ανατροπές, στέκεται μπροστά διπλώνει, καβαλικεύει, αναστροφές, είμαι μιλάμε έναν τόνο του κινήματος. Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά αυστηρότερη ρούχα αφήνουν στην πραγματικότητα περισσότερο στη φαντασία από αυτά τα φαρδιά. Αυτό συμβαίνει γιατί με φαρδιά ρούχα, θα έχετε μια καλύτερη πιθανότητα να γλιστρήσει ή να πέσουν ή αποκλίσεις, ουσιαστικά, μια πρόσκληση για οποιονδήποτε να αναζητήσετε σορτς σας ή κάτω από το πουκάμισό σας οποτεδήποτε πάτε σε Πτωτική Dog ή Happy Baby. Και ενώ είμαστε στο θέμα, ας μην ξεχνάμε την τεράστια επιταγή, είτε. Μερικά παντελόνι γιόγκα μπορεί να είναι λίγο, αχ, ημιδιαφανές, όταν πέφτουν, οπότε θα ήθελα να συστήσει την «πέφτουν» ελέγξετε προτού να πληρώνω τα χρήματα σας για τις νέες παντελόνι.

Λάθος: Συγκρίνοντας τον εαυτό σας σε όλους τους άλλους
Θα είναι πάντα μόνο ένα αρχάριο μια φορά, έτσι ώστε να απολαύσετε το ταξίδι νέοι Jedi! Είναι εύκολο να περπατήσει σε μια αίθουσα γιόγκα συγκλονισμένοι με τις ικανότητες των άλλων γύρω σας. Θα πάρει μόνο τον εαυτό σας σε μπελάδες με τη σύγκριση, όμως, επειδή αυτό συχνά οδηγεί σε ζήλια, και ότι θα μπορούσε να σας κάνει να αντιμετωπίσει θέτει ότι δεν είστε έτοιμοι για. Προσπαθήστε να αναστρέψετε το κέρμα βλέποντας την έμπνευση αντ ‘αυτού. Μπορείτε να μάθετε τόσο πολύ με την παρατήρηση ταλέντα τους άλλους λαούς. Εμπιστοσύνη ότι αν εφαρμόσετε τον εαυτό σας και εμφανίζεται τακτικά πρακτική σας θα ευδοκιμήσουν.

Λάθος: Όντας μια Προσοχή Monger
εύκολη με το δράμα! Είναι σημαντικό να επικεντρωθεί στην αναπνοή σας και να συνδεθείτε με το παρόν, αλλά κάνει ό, τι μπορεί για να αποφύγει την παράσταση «κοιτούν». Δραματική αναστενάζει, δυνατά εκπνέει την αναπνοή και την αναπνοή που μπορεί να ακουστεί 2 οικοδομικά τετράγωνα μακριά είναι στη θάλασσα. Ο δάσκαλός μου πάντα δίδαξε ότι η αναπνοή σας θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατά μόνο για να μπορείτε να ακούσετε στο χαλί σας. Να θυμάστε ότι η γιόγκα είναι μια προσωπική πράξη και μόνο επειδή έχετε μια κακή ημέρα και αισθάνεται την ανάγκη να στενάζουν από δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο του δωματίου θέλει να μοιραστεί αυτή την εμπειρία.

Λάθος: Η απώλεια διαδρομής του προσωπικού χώρου σας
Πολλά δημοφιλή μαθήματα γιόγκα θα συσκευάσουν τους μαθητές τους σε σαν σαρδέλες, το οποίο μπορεί να σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι ματ με ματ με άλλους μαθητές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τη χωρική συνειδητοποίηση σας καθώς ρέει μέσα από στάσεις σας. Υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι θα χαστούκι ή να πάρετε χαστούκισε, αλλά μπορείτε να μειώσετε αυτές τις πιθανότητες, κρατώντας τις κινήσεις σας μέσα στο νησί χαλί σας. Είμαι ένα τεράστιο ανεμιστήρα για την αμφισβήτηση τον εαυτό σας και την αναβάθμιση έξω από τη ζώνη άνεσής σας, αλλά όταν πρόκειται για κλοτσιές επάνω σε πόζες, αν είστε σε στενή τέταρτα σε κάποιον άλλο, να είναι καλός! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πέσει πάνω σε κάποιον άλλο στρώμα (ή σώμα) και να προκαλέσει ένα φαινόμενο ντόμινο. Πίστεψέ με, έχω δει και δεν είναι τόσο όμορφο θέαμα!

Λάθος: Συσκευασία νωρίς
Savasana είναι η τελική στάση της γιόγκα, και περιλαμβάνει βρίσκεται στην πλάτη σας για περίπου 5 λεπτά για να απορροφήσει την πρακτική και να ηρεμήσει το μυαλό. Αυτό είναι ένα κεντρικό μέρος της πρακτικής που ακολουθείται από ένα διαλογισμό ή κλείνοντας τα λόγια από το δάσκαλο για να σας κρατήσει στη σωστή νοοτροπία από το υπόλοιπο της ημέρας. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν πάντα να μείνετε κατά τη διάρκεια της κατηγορίας, αλλά σας παρακαλώ, μην αποφασίσει να φύγει στη μέση της ανάπαυσης του καθενός. Είναι τρελό αποφάσεων για να παρακολουθήσουν φοιτητής nosily σηκώσουμε τα ματ τους, συλλέγουν τα πράγματά τους (που υπονοεί γενικά τσάντα Ruffling και τα κλειδιά jiggling) μόνο με περιμένετε, χτυπούν την πόρτα κλειστή στο δρόμο τους έξω. Αυτά τα 5 λεπτά πραγματικά πρόκειται να κάνει ή να σπάσει το πρόγραμμά σας ?! Τολμώ να πω ότι έχετε χάσει το όμορφο μήνυμα της γιόγκα σε αυτό το σημείο. Ότι τα πάντα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι, δεν υπάρχει βιασύνη και είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι. Εάν πρέπει να αφήσετε τάξη νωρίς, να πει ο δάσκαλος στην αρχή της τάξης, κάνουμε το χρόνο για το δικό σας savasana, που έχει συσταθεί κοντά στην πόρτα και να αφήσει πριν savasana ώστε να μην διαταραχθεί η τάξη.