7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα Γιόγκα Wheel

Home » Review » Yoga Basic » 7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα Γιόγκα Wheel

Αν έχετε κοσμήσει ποτέ το εσωτερικό του ένα στούντιο γιόγκα, είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με στηρίγματα γιόγκα, όπως χαλιά, ιμάντες και μπλοκ. Αυτό που ίσως δεν έχετε ακούσει, όμως, είναι ο τροχός της γιόγκα. Αυτή η σχετική νεοφερμένος στον κόσμο των πρακτικών γιόγκα είναι ένα στενό, αλλά ευρεία, κύλινδρος από πλαστικό, ξύλο, ή ένα συνδυασμό των υλικών που είναι περίπου 12 ίντσες σε διάμετρο. Ρυθμίστε σε όρθια θέση, χρησιμοποιείται για να εμβαθύνουν τμήματα για την ενίσχυση της ευελιξίας, προσφέρει μια πιο προκλητική πρακτική ισορροπία, ούτε παρέχει υποστήριξη για δύσκολες πόζες. Και φυσικά, αφού έχετε μάθει τη χρήση του, μπορεί να κάνει για μερικά αρκετά απίστευτα Instagram φωτογραφίες, πάρα πολύ.

Το κόλπο είναι να κατανοήσουμε πώς να ενσωματώσει έναν τροχό γιόγκα στην πράξη σας σε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο. Αντί να προσπαθεί βασιλιά χορεύτρια ενέχουν ενώ στέκεται με το ένα πόδι στην κορυφή του ταλαντευόμενος κύλινδρος, θα πρέπει να ξεκινήσετε με πόζες που σας κρατούν γειωμένο, ενώ δοκιμάζει τα όρια της προσωπικής πρακτική της γιόγκα σας. Δημιουργοί της Γιόγκα Σχεδιασμού τροχό Lab γιόγκα προσφέρει τις ακόλουθες στάσεις που είναι κατάλληλες για τα περισσότερα beginner- να γιόγκι ενδιάμεσο επίπεδο.

Wheel-Assisted Pose Παιδιού


στάση του παιδιού είναι ένα κλασικό, ξεκούραστη στάση που βοηθά τεντώσει τους γοφούς, τους μηρούς και χαμηλά στην πλάτη σε ένα απαλό, προσιτό τρόπο. Όταν χρησιμοποιείτε ένα τροχό γιόγκα κατά τη διάρκεια της στάση, φτάνοντας τα χέρια σας προς τα εμπρός στην κορυφή της υπερυψωμένης επιφάνειας του τροχού, μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε ένα ωραίο τέντωμα μέσα από τους ώμους και το στήθος.

Γονατίστε στο πάτωμα με τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών σας αγγίζει, και να καθίσει πίσω στις φτέρνες σας. Διαχωρίστε τα γόνατά σας, ώστε να είστε τουλάχιστον hip-απόσταση μεταξύ τους και τοποθετήστε τον τροχό γιόγκα ανάμεσα στα γόνατά σας. Ορίστε τα χέρια σας πάνω από το τιμόνι. Εισπνεύστε, στη συνέχεια, καθώς εκπνέετε, κλίνετε τον κορμό σας προς τα εμπρός, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας για να κυλήσει ο τροχός μακριά από το σώμα σας, ενώ επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη σας. Συνεχίστε να κλίνει προς τα εμπρός μέχρι την κοιλιά σας στηρίζεται άνετα ανάμεσα στους μηρούς σας με τα χέρια σας τεντωμένα ευθεία μπροστά σας. Αφήστε το κεφάλι και το λαιμό σας να χαλαρώσει, με στόχο να ξεκουραστούν μέτωπό σας στο χαλί σας, όπως το στήθος και τους ώμους σας να αντιμετωπίσετε μια βαθύτερη τέντωμα. Κρατήστε για τουλάχιστον τρεις αναπνοές.

Ξαπλωμένη Easy Pose


Εύκολη στάση είναι ένα κλασικό, σταυροπόδι καθιστή θέση που ενθαρρύνει μια ισχυρή μυαλό και σταθερή αναπνοή. Η κεκλιμένη έκδοση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του τροχού γιόγκα ενσωματώνει μια ελεγχόμενη στήθος άνοιγμα backbend που βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση μεταξύ των ώμων.

Καθίστε ψηλός, ακριβώς μπροστά από το τιμόνι γιόγκα, έτσι ώστε να είναι ευθυγραμμισμένες παράλληλα με τη σπονδυλική στήλη σας. Σταυρώνετε τα πόδια σας σε μια άνετη θέση, έτσι ώστε τα πόδια και τη λεκάνη σας να αισθανθεί γειωμένη στο πάτωμα. Τοποθετήστε τα χέρια σας στα γόνατά σας σε μια θέση παλάμες-up και κλείστε τα μάτια σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα μέσα, και καθώς εκπνέετε, να επεκτείνει τη σπονδυλική στήλη σας αργά πάνω από την κορυφή του τροχού, το χρησιμοποιεί για να στηρίξει backbend σας. Αφήστε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας να ακουμπούν στο πάνω μέρος του τροχού γιόγκα. Καθίστε στη θέση αυτή αναπνέοντας βαθιά για τουλάχιστον πέντε αναπνοές, αν και μπορείτε να μείνετε στην στάση για όσο χρονικό διάστημα αισθάνεστε άνετα.

Wheel-Assisted Ψάρια Pose


Ψάρια θέτουν είναι μια εξαιρετική στήθος-άνοιγμα backbend θέτουν, που εκτείνεται τους θωρακικούς και τους μυς του ώμου. Τούτου λεχθέντος, μερικοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να διατηρήσει το πρότυπο θέτουν από μόνοι τους, ενώ άλλοι θα προτιμούσαν μια βαθύτερη τέντωμα. Ο τροχός της γιόγκα παρέχει μια λύση και για τις δύο ομάδες.

Καθίστε στο πάτωμα, τον κορμό σας ψηλά, τα πόδια τεντωμένα μπροστά σας. Στρέψτε τα δάχτυλα των ποδιών σας και περιστρέψτε εσωτερικά τους γοφούς σας, πιέζοντας το εσωτερικό των μηρών σας μαζί. Τοποθετήστε τον τροχό γιόγκα ακριβώς πίσω από την πλάτη σας, ευθυγραμμισμένα και παράλληλα με τη σπονδυλική στήλη σας, τα χέρια σας, κρατώντας ελαφρά στη θέση του. Πάρτε μια ανάσα και καθώς εκπνέετε, κλίνει προς τα πίσω, επεκτείνοντας τη σπονδυλική στήλη σας πάνω από την κορυφή του τροχού, απελευθερώνοντας τα χέρια σας για να επιτρέψει τον τροχό να κινείται με το σώμα σας, όπως κάνετε το backbend.

Σηκώστε τους γοφούς σας για να εμβαθύνει την πόζα, επιτρέποντας τον τροχό για να υποστηρίξει και να κάνετε μασάζ σπονδυλική στήλη σας μεταξύ ωμοπλάτες σας. Χαλαρώστε το κεφάλι και το λαιμό σας, κλίνει τους από το τιμόνι. Ανοίξτε τα χέρια σας μεγάλη, τοποθετώντας τα σε μια θέση που αισθάνεται άνετα και να ενθαρρύνει την ισορροπία. Κρατήστε για τουλάχιστον τρεις αναπνοές πριν την αντιστροφή της κίνησης για να έρθει σε καθιστή θέση στο χαλί σας.

Αν η στάση είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσει, να τροποποιήσει την άσκηση λυγίζοντας τα γόνατά σας και τοποθετώντας τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα, hip-απόσταση μεταξύ τους.

Wheel-Assisted Ανοδική-Αντιμετωπίζοντας δύο ποδιών Προσωπικό Pose


Για γιόγκι εργάζεται προς την κατεύθυνση πιο προηγμένες διατάσεις, όπως τροχός θέτουν, ο βασιλιάς περιστέρι θέτουν, ή ακόμα και ένα χωρίς βοήθεια προς τα πάνω που αντιμετωπίζει το προσωπικό των δύο ποδιών θέτουν, ο τροχός γιόγκα προσφέρει σημαντική βοήθεια. Με τη χρήση του τροχού για να υποστηρίξει backbend σας, είστε σε θέση να προχωρήσουμε σε θέσεις που μπορεί να μην αισθάνονται άνετα προσπαθεί χωρίς την πρόσθετη υποστήριξη κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης σας ή μεταξύ ωμοπλάτες σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσει την εμπιστοσύνη και τη δύναμη στις ομάδες εργασίας των μυών, βοηθώντας τελικά θα ίντσα πιο κοντά στους στόχους σας.

Καθίστε ψηλός, τα γόνατά σας λυγισμένα, τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα, ακριβώς μπροστά από το τιμόνι γιόγκα, έτσι ώστε να είναι παράλληλα και ευθυγραμμίζεται με τη σπονδυλική στήλη σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας ελαφρά στο εσωτερικό του τροχού για να το κρατήσετε στη θέση του. Σε εισπνέουν, άπαχο πίσω από το τιμόνι και αφήστε τα χέρια σας, στη συνέχεια, καθώς εκπνέετε, πιέστε με τα τακούνια σας και σηκώστε τους γοφούς σας, φθάνοντας τα χέρια σας μέχρι και πάνω από το κεφάλι σας με τους αγκώνες λυγισμένους σας, δείχνοντας κατ ‘ευθείαν πίσω σας.

Συνεχίστε την επέκταση της σπονδυλικής στήλης σας πάνω από την κορυφή του τροχού, ώστε να κυλά ανάμεσα ωμοπλάτες σας. Καθώς τα χέρια σας φτάσει στο έδαφος, προσπαθήστε να τοποθετήσετε τους πήχεις σας επίπεδα στο χαλί και πιάστε το τιμόνι και με τα δύο χέρια για να το κρατήσετε στη θέση του. Χαλαρώστε το κεφάλι και το λαιμό σας στο τιμόνι.

Βάλτε το εσωτερικό των μηρών σας για να κρατήσετε τα γόνατά σας να ευθυγραμμίζονται με τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κρατήστε τη θέση εδώ, ή αν είστε άνετα, να επεκτείνει το ένα πόδι σε μια στιγμή για μια μεγαλύτερη έκταση μέσα από τετρακέφαλους και καμπτήρες του ισχίου, είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει το εσωτερικό των μηρών και τα πόδια που ασχολούνται με την πρόληψη ισχία και τα γόνατα σας από εξωτερικά περιστρεφόμενα σας. Κρατήστε για τρία έως πέντε αναπνοές, τότε αντίστροφη σιγά-σιγά το κίνημα για την απελευθέρωση του πόζα.

Wheel-Assisted Half Πυραμίδα Pose


Αν μάχη με σφιχτό μπλοκάρει, δεν είστε μόνοι. Πόζες, όπως το καθιστό μπροστά φορές, πυραμίδα δημιουργούν, και στέκεται μπροστά φορές είναι όλοι οι μεγάλοι τρόποι για να τεντώσει μπλοκάρει σας για τη βελτίωση της κινητικότητας, αλλά ο τροχός υποβοηθούμενη μισή πυραμίδα δημιουργούν προσφέρει μια άλλη επιλογή προσβάσιμα.

Γονατίστε σε ένα γόνατο στο έδαφος με το άλλο γόνατο λυγισμένο σε γωνία 90 μοιρών με το επίπεδο πόδι στο έδαφος, σαν να είχαν κάνει μια πρόταση γάμου. Κρατήστε τον κορμό σας ψηλά και τοποθετήστε τον τροχό γιόγκα κάτω από το μηρό του μπροστινού ποδιού σας, έτσι ώστε το μπροστινό μέρος του τροχού αγγίζει μοσχάρι σας. Σηκώστε το πόδι μπροστά σας, και να ξεκουραστεί στο πίσω μέρος του μοσχαριού σας από το τιμόνι πριν να φέρει τον τροχό προς τα εμπρός με τα χέρια σας, έτσι ώστε το μπροστινό πόδι σας εκτείνεται πλήρως και ο τροχός στηρίζει μοσχάρι σας κοντά αστράγαλό σας.

Λυγίστε το πόδι μπροστά σας και πάρτε μια βαθιά εισπνοή καθώς επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη σας, στη συνέχεια, καθώς εκπνέετε κλίνει προς τα εμπρός από τους γοφούς, φθάνοντας τα χέρια σας προς το τιμόνι ή κνήμες σας, όπως σας κρατήσει την πλάτη σας ίσια. Διαρκεί τρία έως πέντε βαθιές αναπνοές εδώ πριν από την επανάληψη δύο έως τρεις φορές. Επαναλάβετε στην αντίθετη πλευρά.

Wheel-Assisted Lizard Lunge


Βαθύ κάθισμα θέτει είναι εξαιρετική για το τέντωμα των quads και καμπτήρες του ισχίου, ενώ την οικοδόμηση δύναμη μέσα από το κάτω μέρος του σώματος, και το βαθύ κάθισμα σαύρα προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα του ανοίγματος των γοφών. Ο τροχός με τη βοήθεια σαύρα βαθύ κάθισμα δεν είναι διαφορετική, αλλά προσθέτει μια πρόκληση ισορροπία και μια βαθύτερη τέντωμα και να επεκτείνετε το πίσω πόδι σας στην ίδια ευθεία με τον κορμό σας.

Γονατίστε στο ένα γόνατο με άλλο λυγισμένο το γόνατο, τα πόδια σας επίπεδα στο έδαφος, σαν να ήταν έτοιμος να προτείνει γάμο. Σηκώστε πίσω πόδι σας από το χαλί και τοποθετήστε τον τροχό γιόγκα κάτω από το πόδι σας στο αστράγαλό σας για υποστήριξη. Εισπνεύστε και να συμμετάσχουν πυρήνα σας. Καθώς εκπνέετε, κλίνει προς τα εμπρός, τοποθετώντας τα χέρια σας στο έδαφος κάτω από τους ώμους σας προς το εσωτερικό του μπροστινού ποδιού σας. Εισπνεύστε και πιέστε σταθερά στο τιμόνι με το πίσω πόδι σας, και καθώς εκπνέετε, ανασηκώστε πίσω γόνατο από το έδαφος, το τροχαίο τον τροχό μακριά για να επεκτείνει πίσω πόδι σας.

Από εδώ, πιέστε σταθερά μέσα από τις παλάμες σας, το σημείο δάχτυλα των ποδιών σας και προσπαθήστε να επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν το επιθυμείτε, να επιτρέψει το γόνατο μπροστά σας για να πέσουν έξω για μια βαθύτερη hip-ανοιχτήρι. Κρατήστε τη θέση για τρία έως πέντε αναπνοές πριν από την αποδέσμευση και τη μετάβαση πλευρές.

Γιόγκα τροχού Crow Pose


Αν είστε εξοικειωμένοι με το θέτουν σε ευθεία γραμμή, γνωρίζετε ήδη ότι απαιτεί πολλή ισορροπία και την επίγνωση του σώματος. Τα καλά νέα είναι, οι μηχανικοί της χήνας παρουσιάζουν στο τιμόνι γιόγκα είναι ίδια με την αρχική στάση, αλλά τα κακά νέα είναι ότι αυτή η έκδοση απαιτεί ακόμη περισσότερη ισορροπία και τον έλεγχο.

Τοποθετήστε τον τροχό γιόγκα επίπεδα στο έδαφος. Οκλαδόν κάτω πίσω από το τιμόνι με τα πόδια σας κοντά μεταξύ τους, επιτρέποντας τις φτέρνες σας να βγει από το έδαφος. Ανοίξτε τα γόνατά σας μεγάλη από τις πλευρές του δωματίου. Γείρετε τον κορμό σας προς τα εμπρός ανάμεσα στα γόνατά σας και κρατήστε τις δύο πλευρές του τροχού γιόγκα με τα χέρια σας. Συμβουλή πιο μπροστά πάνω από τα χέρια σας και λυγίστε τους αγκώνες σας ελαφρώς, ώστε κνήμες σας ξεκουραστεί στο πίσω μέρος του βραχίονά σας.

Από εδώ, φωλιάζουν στο εσωτερικό των μηρών σας από τον κορμό σας και προσπαθήστε να τοποθετούν τα γόνατά σας για να μασχάλες σας, ή τουλάχιστον σταθερά κατά τα μπράτσα σας. Κλίνει προς τα εμπρός περισσότερο, μετατοπίζοντας το βάρος σας μέχρι να είστε σε θέση να πάρει σιγά-σιγά το βάρος από τα πόδια σας, την ανύψωση τους στον αέρα πίσω σας. Αν είναι δυνατόν, να επεκτείνει τους αγκώνες σας.

Αναπνεύστε σταθερά, διατηρώντας πυρήνα σας που ασχολούνται και το λαιμό σας σε μια ουδέτερη θέση. Κρατήστε για τουλάχιστον πέντε αναπνοές, ή να διατηρούν την πόζα για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.