7 Amazing Yoga aiheuttaa kaksisuuntainen mielialahäiriö

Home » Review » Health » 7 Amazing Yoga aiheuttaa kaksisuuntainen mielialahäiriö

7 Amazing Yoga aiheuttaa kaksisuuntainen mielialahäiriö

Tasapaino on hyvä. Itse asiassa, se on hienoa. Kysy keneltä tahansa kaksinapaisen potilasta, ja he nyökkäys yhteisymmärryksessä. Miksi ei? Koska pitää niiden mielessä tasapainoisen ei tule helposti niihin. Vain vaihtoehtoinen parantavaa hoitoa kuten jooga voi auttaa heitä käsittelemään heidän kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Bipolar potilailla on epäluotettava tunnelmia ja ovat arvaamattomia. He kärsivät vaihtelevat kausittain masennus ja innostusta. Noin 51 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa kärsivät tämän edellytyksen, aiheuttavat heille taloudellisia, sosiaalisia ja työhön liittyviä ongelmia.

Sen lisäksi, että säännöllinen hoito kaksisuuntainen mielialahäiriö, jooga on erinomainen tapa käsitellä kunnossa. Jooga vähentää stressiä, joka on merkittävä laukaista äärimmäisiä tunnetiloja Kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Jooga hallitsee kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä hyvin vahvistamalla henkisesti ja fyysisesti selviytymään sen. Opetellaan se tekee sen alla. Katso.

Sitä ennen, nyt täysin ymmärrä kaksisuuntainen mielialahäiriö ongelma.

Mikä on Kaksisuuntainen mielialahäiriö?

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on mielenterveyden sairaus, joka vaikuttaa aivoihin aiheuttaen äärimmäistä muutoksia mielialassa, energia- ja toiminnan tason. Se esiintyy useimmiten johtuu genetiikan ja trauma kuten lapsuuden väärinkäyttöä ja pitkäaikaista stressiä.

Mielialan vaihtelut vaihtelevat äärimmäisestä ylivilkkaus absoluuttiseen ikävyys ja masennusta. Ne tapahtua joko vaihtoehtoisesti tai jäädä pitkäksi aikaa ennen siirtymistä toiseen tilaan.

Jännitteellisten ajanjakso kutsutaan ‘maaninen’ ja tylsä ​​vaiheen “masennuksen. Aikana maaninen jakso, henkilö on liian innostunut, erittäin innostunut, ja poikkeuksellisen energinen. Hän / hän tulee levottomaksi ja on vaikea nukkua.

Koska huononee, hänen on epärealistinen ajatuksia, saa arvaamaton ja impulsiivinen ja hallusinoi kun se on pahin.

Toinen puoli tässä on masennus. Tässä, potilaat ovat täysin kielteisiä näkymiä kohti elämää ja kärsivät ahdistuneisuushäiriö. He tuntevat tylsää, eloton, ja itsemurha. Mikään hehkuttaa heitä, ja he eivät tunne kuin mingling ketään.

Välittäjä vaihe on hypomania, jossa henkilö on innostunut, hermostunut, ja se toimi virtauksen, mikä tekee niistä erittäin tuottava. Maaninen ajanjakso on yleensä seuraa masennustilan ja päinvastoin.

Nyt, ymmärtää, miten jooga auttaa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.

Jooga ja Kaksisuuntainen mielialahäiriö

 Kun kärsit kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, stressi on merkittävä tekijä, joka laukaisee äärimmäisiä tunnetiloja. Tähän on vielä lisättävä ahdistus, mikä vain pahentaa se, kun olet maanis tai masennuksen vaiheessa.

Poistaa stressiä ja ahdistusta helpottaa bipolaarinen potilaalle, ja jooga juuri näin.

Venyttely kehon ja pitää se terveenä jooga on yksi tapa käsitellä ongelmaa. Synkronoitu hengitys samalla saada sisään, pysyä, ja karkaamassa aiheuttaa rauhoittaa kehon sekä mielen.

Pranayama ja meditaatio tasapaino ja kouluttaa sinua paremmin käsitellä mielialan vaihtelut. Jooga lisää serotoniinin ja gamma aminovoihappo aivoissa, joka auttaa taistelemaan masennusta .

Siten jooga on hyödyllinen lisä hallita kaksisuuntainen mielialahäiriö. Se parantaa yleistä terveydentilaa ja voit käsitellä kaksisuuntainen mielialahäiriö parempi.

Joten, miksi emme oppia jooga harjoituksia, jotka sopivat parhaiten kaksisuuntainen mielialahäiriö? Tsekkaa alla.

7 Parhaat aiheutuu siltä Jooga kaksisuuntaisen mielialahäiriön

Jooga tarjoaa terapeuttinen aiheuttaa että rauhoittaa mielen. Ne siirtää mieli kaksinapaisen potilaan ja channelize ajatuksiaan myönteiseen suuntaan.

1. Garudasana (Eagle Pose)

Garudasana jooga kaksisuuntaisen mielialahäiriön

Tietoja asennon: Garudasana tai Eagle Pose on asanaa nimetty mytologisia lintujen kuningas, Garuda, joka tunnetaan taistella demoneja. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttaa 15 30 sekuntia.

Edut: Garudasana parantaa tasapainoa ja venyttää pohkeet ja olkapäät. Se irtoaa jalat ja lonkat, joten ne joustava. Asennon myös parantaa keskittymiskykyä.

2. Upavistha Konasana (istuen Wide-Viisto Pose)

Tietoja asennon: Upavistha Konasana tai istuen laajakulmaiset Pose on asanaa joka antaa hyvän käytännön muihin vastaaviin laajakulmaiset istuvat ja seisovat asentoja. Se on keskitason Hathajooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Upavistha Konasana rauhoittaa aivoja ja auttaa tullut rauhallinen. Se ulottuu jalat, kädet ja selkä ja avaa lantiota. Se myös stimuloi vatsan elimiä.

3. Dandasana (henkilöstö Pose)

Tietoja asennon: Dandasana tai Henkilökunta Pose on lämpeneminen aiheuttaa. Se on Alkeistason jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeinen ateria. Pidä poseeraamaan 15-30 sekuntia.

Edut: Dandasana rauhoittaa aivosoluja. Se parantaa yhdenmukaistaminen elimistössä ja kohentaa kehon tietoisuutta. Dandasana pidentää ja vahvistaa selkärangan.

4. Paschimottanasana (istuen Välitä Bend)

Tietoja asennon: Paschimottanasana tai istuen Välitä Bend on asanaa joka antaa kehon voimakas venytys. On aloittelija tasolla Hathajooga asana. Käytännössä se aamulla tai illalla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Hyödyt: Paschimottanasana on lievittää stressiä. Se pitää ahdistus, viha ja ärtyneisyys loitolla. Asento säätelee verenpainetta ja venyttää alaselän ja kinnerjänne.

5. Ardha pincha Mayarasana (Dolphin Pose)

Tietoja asennon: Ardha pincha Mayarasana tai Dolphin Pose on asanaa joka näyttää käännetyn ‘V’ ja on samanlainen kuin Adho Mukha Svanasana. Se on aloittelijan taso astangajoogan asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Dolphin Pose lievittää lievä masennus ja päänsärky ja myös ulottuu hartiat. Se on hyödyllinen unettomuus ja terapeuttisia väsymys.

6. setukaiskunnan Bandhasana (Bridge Pose)

Tietoja asennon: setukaisten Bandhasana tai Bridge Pose on asanaa joka muistuttaa silta ja on siten nimetty niin. Se on aloittelijan taso Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Pidä poseeraamaan 30-60 sekuntia.

Edut: Setu Bandhasana ääniä ydin lihaksia ja avaa olkapäitä. Asento vahvistaa kädet ja jalat ja on terapeuttinen korkea verenpaine ja stressi.

7. salamba sirsasana (Headstand)

Tietoja asennon: salamba sirsasana tai Headstand on täydellinen inversio ruumiin. Sitä kutsutaan kuningas kaikki jooga asanat. Asana on kehittynyt tasolle Vinyasa jooga asana. Käytännössä se aamulla tyhjään vatsaan ja pidä aiheuttavat 1-5 minuuttia.

Edut: salamba sirsasana vahvistaa selkärangan ja niskan ja mahdollistaa terveen veren virtaus aivosoluja. Se kohtelee masennus ja lisää mielen selkeyttä.

Varoituksia voidaan ryhtyä

Vaikka joogan toimii hyvin useimmille kärsivien kaksisuuntainen mielialahäiriö, on olemassa joitakin ihmisiä, jotka kärsivät haittavaikutuksia, kuten levottomuutta, nopea hengitys, ja tulossa kriittisesti niiden käytännön kykyjä.

Huolehdi joogaa ympäristössä, jossa tunnet olosi mukavaksi ja hyväksyttävää.

Jooga ei ole hoitoa varten kaksisuuntainen mielialahäiriö. Jatka lääkitystä kaksisuuntainen mielialahäiriö sekä joogan.

 Nyt, vastata joihinkin tavallisimpiin kysymyksiin jooga kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

On kaksisuuntainen mielialahäiriö parannettavissa joogaa?

Jooga voi kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon, mutta ei välttämättä paranna sitä.

Kuinka usein joogaa, jos minulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö?

Tee joogaharjoitus osa päivittäistä rutiinia.

Kaksisuuntainen mielialahäiriö on vievää sinulle ja lähimmäisiäsi. Se voi ottaa hengiltä teille, joskus kirjaimellisesti. Tee se hieman helppoa ja hallittavissa kokeilemalla yllä aiheuttaa. Tsemppiä, tehdä elämästä parempaa.