7 Amazing Yogastillinger For bipolar lidelse

Home » Review » Health » 7 Amazing Yogastillinger For bipolar lidelse

7 Amazing Yogastillinger For bipolar lidelse

Balance er god. I virkeligheden er det fantastisk. Spørg enhver bipolar patient, og de vil nikke aftale. Og hvorfor det? Fordi at holde deres sind balanceret kommer ikke let til dem. Kun en alternativ helbredelse terapi som yoga kan hjælpe dem med at håndtere deres bipolar lidelse.

Bipolare patienter har flakkende stemninger og er uforudsigelige. De lider under vekslende perioder med depression og entusiasme. Omkring 51 millioner mennesker i hele verden lider af denne betingelse, der forårsager dem finansielle, sociale og arbejdsmæssige problemer.

Bortset fra den almindelige behandling for bipolar lidelse, yoga er en glimrende måde at behandle den betingelse. Yoga reducerer stress, hvilket er en stor udløsende faktor for ekstreme følelsesmæssige tilstande i bipolar lidelse.

Yoga administrerer din bipolar lidelse godt ved at styrke dig mentalt og fysisk til at klare det. Lad os lære hvordan den gør det nedenfor. Tag et kig.

Inden da, lad os helt forstår bipolar lidelse problemet.

Hvad er bipolar lidelse?

Bipolar lidelse er en mental sundhed tilstand, der påvirker hjernen, der forårsager ekstreme skift i humør, energi og aktivitetsniveau. Det sker for det meste på grund af genetik og traumer som misbrug i barndommen og langvarig stress.

De humørsvingninger spænder fra ekstrem hyperaktivitet til absolut sløvhed og depression. De forekommer enten alternativt eller bo i længere perioder før flytte til den anden tilstand.

Det aktiverede periode er benævnt ‘manisk’ og den kedelige fase som ‘depressive’. I den maniske periode, personen er alt for begejstret, meget begejstrede, og unormalt energisk. Han / hun bliver rastløs og har svært ved at sove.

Som betingelse forværres, personen har urealistiske tanker, bliver uberegnelige og impulsiv, og hallucinates når det bliver værst.

Den anden side til dette er depression. I denne, patienterne har en helt negative udsigter til livet og lider af angst. De føler sig kedelig, livløs, og selvmordstanker. Intet enthuses dem, og de har ikke lyst til sammenblanding med nogen.

Formidleren fase er hypomani, hvor personen er entusiastiske, overgearet, og virker i et flow, hvilket gør dem yderst produktive. En manisk periode efterfølges normalt af en depressiv tilstand og omvendt.

Lad os nu forstå, hvordan yoga hjælper med bipolar lidelse.

Yoga og maniodepressiv sygdom

 Når du lider af bipolar lidelse, stress er en vigtig komponent, der udløser ekstreme følelsesmæssige tilstande. Dertil kommer angst, som kun gør det værre, når man er i den maniske eller depressive fase.

Fjerne stress og angst gør det lettere for en bipolar patient, og yoga gør præcis det.

Strækker din krop og holde det sundt med yoga er en måde at håndtere problemet. Den synkroniserede vejrtrækning mens få i, opholder sig, og komme ud af stillingerne beroliger kroppen såvel som sindet.

Pranayama og meditation balance og uddanne dig bedre at håndtere humørsvingninger. Yoga øger serotonin og gamma amino smørsyre-niveauet i hjernen, som hjælper med at bekæmpe depression .

Således yoga tilføjelse er udmærket til at styre bipolar lidelse. Det forbedrer din generelle sundhed og giver dig mulighed for at beskæftige sig med bipolar lidelse bedre.

Så hvorfor vi ikke lære nogle yogaøvelser, der fungerer bedst for bipolar lidelse? Tjek dem ud nedenfor.

7 Bedste Poses i yoga for bipolar lidelse

Yoga tilbyder terapeutiske rejser, der berolige sindet. De aflede sindet af bipolar patient og channelize sine tanker i en positiv retning.

1. Garudasana (Eagle Pose)

garudasana yoga for bipolar lidelse

Om stillingen: Garudasana eller Eagle Pose er en asana opkaldt efter den mytologiske konge af fugle, Garuda, der er kendt for at kæmpe mod dæmoner. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Fordele: Garudasana forbedrer din balanceevne og strækker dine kalve og skuldre. Det løsner dine ben og hofter, hvilket gør dem fleksible. Den positur forbedrer også din koncentration.

2. Upavistha Konasana (Siddende Wide-vinklet Pose)

Om stillingen: Upavistha Konasana eller den Siddende Wide-Angled Pose er en asana, der giver god praksis til andre lignende brede-vinklet siddende og stående stillinger. Det er et mellemliggende niveau Hatha yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Fordele: Upavistha Konasana beroliger din hjerne og hjælper dig med at blive fredelig. Det strækker dine ben, arme og ryg og åbner dine hofter. Det stimulerer også dine abdominale organer.

3. Dandasana (personale Pose)

Om stillingen: Dandasana eller personalets Pose er en opvarmning op udgøre. Det er en nybegynder niveau yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave eller aften efter et hul på 4 til 6 timer fra din sidste måltid. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Fordele: Dandasana beroliger dine hjerneceller. Det forbedrer tilpasningen af din krop og øger din kropsbevidsthed. Dandasana forlænger og styrker din ryg.

4. Paschimottanasana (Siddende Forward Bend)

Om stillingen: Paschimottanasana eller Siddende Forward Bend er en asana, der giver din krop en intens stræk. Det er begynderniveau Hatha yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Fordele: Paschimottanasana er en afstressende. Det holder angst, vrede og irritabilitet i skak. Stillingen regulerer blodtrykket og strækker lænden og hamstrings.

5. Ardha Pincha Mayurasana (Dolphin Pose)

Om stillingen: Ardha Pincha Mayurasana eller Dolphin Pose er en asana, der ligner et omvendt ‘V’ og svarer til den Adho Mukha Svanasana. Det er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Fordele: Den Dolphin Pose lindrer mild depression og hovedpine og også strækker dine skuldre. Det er nyttigt for søvnløshed og terapeutisk for træthed.

6. Setu Bandhasana (Bridge Pose)

Om stillingen: Setu Bandhasana eller Bridge Pose er en asana, der ligner en bro og er dermed navngivet, så. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Fordele: Setu Bandhasana toner din kerne muskler og åbner dine skuldre. Den positur styrker dine arme og ben og er terapeutisk for højt blodtryk og stress.

7. Salamba Klovnen (Headstand)

Om stillingen: Salamba Klovnen eller Hovedstand er en komplet inversion af kroppen. Det kaldes kongen af alle yoga asanas. Den asana er et avanceret niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 1 til 5 minutter.

Fordele: Salamba Klovnen styrker din ryg og nakke og giver en sund blodgennemstrømning i dine hjerneceller. Det behandler depression og øger klarhed i sindet.

Forsigtig, der skal tages

Mens praktisere yoga fungerer godt for de fleste af dem, der lider af bipolar lidelse, er der nogle mennesker, der lider af bivirkninger såsom agitation, hurtig vejrtrækning, og bliver kritisk over for deres praksis evner.

Vær omhyggelig med at praktisere yoga i et miljø, hvor du føler dig tryg og acceptabel.

Yoga er ikke en behandling for din bipolar lidelse. Fortsæt med at tage din medicin for bipolar lidelse sammen med at praktisere yoga.

 Lad os nu besvare nogle almindelige spørgsmål om yoga for bipolar lidelse.

Ekspert svar For Readers’ Spørgsmål

Er bipolar lidelse helbredes ved yoga?

Yoga kan behandle bipolar lidelse, men kan ikke nødvendigvis helbrede den.

Hvor ofte skal jeg praktisere yoga, hvis jeg har bipolar lidelse?

Gør yoga praksis en del af din daglige rutine.

Bipolar lidelse er tidskrævende for dig og dem omkring dig. Det kan tage livet ud af dig, til tider bogstaveligt. Gør det lidt nemt og overskueligt ved at forsøge ovenstående udgør. Go for it, gøre dit liv bedre.