7 Baba Ramdev γιόγκα Asanas τη θεραπεία του άσθματος

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev γιόγκα Asanas τη θεραπεία του άσθματος

7 Baba Ramdev γιόγκα Asanas τη θεραπεία του άσθματος

Όταν λέω γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άσθματος, είναι λογικό. έτσι δεν είναι; Η αναπνοή και η γιόγκα πάνε χέρι-χέρι, και αν υπάρχει πρόβλημα που αφορούν την αναπνοή σας, η γιόγκα μπορεί σίγουρα να βοηθήσει τη θεραπεία του. Εάν είστε ασθενής άσθμα, ξέρετε το τραύμα της συνεχώς φοβούνται ότι η δύσπνοια. Περίπου 358 εκατ άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από την ίδια. Γιόγκα, μαζί με τακτική ιατρική, είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος του άσθματος. Αναρωτιέστε πώς; Εμείς δεν θα σας κρατήσει στο σκοτάδι πια. Οι ακόλουθες 7 Μπάμπα Ramdev γιόγκα asanas θα την αντιμετώπιση του άσθματος, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να τα βρείτε.

Πριν από αυτό, ας μάθουμε πώς λειτουργεί η γιόγκα για να θεραπεύσει το άσθμα.

Γιόγκα για το άσθμα

Το άσθμα είναι μια αναπνευστική ασθένεια που περιλαμβάνει τις αεροφόρους οδούς ή τους βρογχικών σωλήνων. Οι αεραγωγοί είναι πρησμένο σε ένα ασθενή άσθμα, και να οξύνει περαιτέρω όταν ενεργοποιείται από τα συμπτώματα, στένωση τους και καθιστά δύσκολο για το άτομο να αναπνεύσει. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αναγνώρισε αυτό το πρόβλημα και έδωσε το όνομά του. Το πρόβλημα αυξήθηκε σημαντικά από το 1960 και τώρα αντιπροσωπεύει 397.100 θανάτους παγκοσμίως.

Η άσκηση προσφέρει φυσική ανακούφιση για τους ασθενείς με άσθμα, αλλά οι έντονες σωματικές κινήσεις μπορεί να είναι προκλητική. Από την άλλη πλευρά, η γιόγκα είναι αργή και χαλαρωτική, σε συνδυασμό με βαθιές αναπνοές, τα οποία βοηθούν σε μεγάλο βαθμό ασθματική κατάσταση του ασθενούς. Οι αιτίες του άσθματος είναι γενετικοί και περιβαλλοντικοί. Όποια και αν είναι ο λόγος μπορεί να είναι, γιόγκα λειτουργεί ως ασπίδα για τους ασθενείς με άσθμα και σας βοηθά να αποκτήσει τον έλεγχό του.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ελέγξτε τα ακόλουθα γιόγκα asanas Baba Ramdev για τους ασθενείς με άσθμα.

Baba Ramdev Γιόγκα για το άσθμα – 7 καλύτερα ασάνες

1. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana ή το Easy Pose είναι ένα απλό κάθεται θέτουν ότι είναι επίσης ένας από τους ευκολότερους στάσεις για να καθίσει σε διαλογισμό. Σε πολλές χώρες της Ασίας, Sukhasana είναι ένας φυσικός τρόπος να καθίσουμε και να αναλάβει, ενώ έχουν τα γεύματα. Για καλύτερα αποτελέσματα, πρακτική Sukhasana το πρωί, όχι απαραίτητα με άδειο στομάχι. Η Easy Pose είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Κρατήστε τη στάση για όσο διάστημα είστε άνετα κάθεται σε αυτό.

Sukhasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Sukhasana εστιάζει στην αναπνοή και τους ελέγχους άγχος σας. Διευρύνει το στήθος σας, χαλαρώνει το μυαλό σας, και σας κάνει να ισχυρή και σταθερή. Η στάση σας δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης και σας βοηθά να αποφύγετε τις συνθήκες που προκαλούν κρίσεις άσθματος οφείλεται στην ένταση και το άγχος.

2. Upavistha Konasana (Καθιστή Wide Angle Pose)

Upavistha Konasana ή η Καθιστή Wide Angle Pose περιλαμβάνει καθίσει στους γλουτούς σας και την εξάπλωση πόδια σας πέρα ​​όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρακτική την πόζα το πρωί με άδειο στομάχι ή το βράδυ μετά από ένα κενό 4 έως 6 ώρες από το τελευταίο γεύμα. Upavistha Konasana είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο Hatha yoga asana. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

 Upavistha Konasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Σε αυτή την στάση, το πάνω μέρος του σώματος είναι απλωμένο. Αυτό ανοίγει τους πνεύμονες και καλύτερούς της αναπνοής. Ηρεμεί επίσης τον εγκέφαλο και το de-τονίζει το μυαλό σας. Η στάση βελτιώνει την ευελιξία του σώματος και, στο σύνολό του, είναι ιδανικό για να αποφευχθεί μια κρίση άσθματος.

3. Ardha Matsyendrasana (Sitting Half Σπονδυλικής Στήλης Twist)

Ardha Matsyendrasana ή το Twist Sitting Half Σπονδυλικής Στήλης είναι μια asana, όπου μπορείτε να καθίσετε και να περιστρέφετε τη σπονδυλική στήλη σας πλάγια. Πρακτική της Ardha Matsyendrasana το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Hatha yoga asana. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Ardha Matsyendrasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Ardha Matsyendrasana τεντώνει το στήθος σας και ανοίγει επάνω, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για περισσότερο οξυγόνο για να εισέλθουν στους πνεύμονες σας και τη βελτίωση της ικανότητας οξυγόνου τους. Η λειτουργία του στάση μειώνει την πιθανότητα μιας επίθεσης άσθματος.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Sethu Bandhasana ή το Bridge Pose μοιάζει με γέφυρα, όταν ανέλαβε. Λειτουργεί καλύτερα όταν ασκείται το πρωί με άδειο στομάχι. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Sethu Bandhasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Sethu Bandhasana είναι πολύ αποτελεσματική για τους ασθενείς με άσθμα. Διατηρεί το σώμα σας με βάση το άνοιγμα στο στήθος και τους πνεύμονές σας, διατηρώντας έναν έλεγχο για θυρεοειδή αδένα σας, και βελτιώνοντας την πέψη.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana ή η Cobra θέτουν αποτελεί ένα δυναμωτικό backbend που μοιάζει με το έθεσε κουκούλα του κόμπρα. Πρακτική Bhujangasana το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό εντέρων. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Κρατήστε το για 15 έως 30 δευτερόλεπτα.

Bhujangasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Bhujangasana διευκολύνει τα συμπτώματα του άσθματος. Βελτιώνει οξυγόνου και την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Ανοίγει επίσης το στήθος σας και να καθαρίζει τις διόδους προς τους πνεύμονες. Η στάση αυξάνει την ευελιξία σας, ανεβάζει τη διάθεση σας, και να τεντώνει τους μύες του στήθους σας.

6. Purvottanasana (Ανοδική Plank Pose)

Purvottanasana, πράγμα που σημαίνει ανατολικά αντιμετωπίζει, σηματοδοτεί την έναρξη των νέων και φωτεινά αρχές, ακριβώς όπως το πώς ο ήλιος ανατέλλει στην ανατολή σε όλο της το μεγαλείο. Πρακτική αυτό Ανοδική Plank Pose νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι και καθαρό έντερα για καλύτερα αποτελέσματα. Η στάση είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Vinyasa yoga asana. Κρατήστε το για 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Purvottanasana Για τη θεραπεία του άσθματος

Purvottanasana ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και θετικότητα. Βελτιώνει τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και κρατά έναν έλεγχο για τις ορμόνες σας. Αυτό σας βοηθά να μείνετε ήρεμοι και απαρτίζεται καθώς και η ισχυρή ενισχύοντας τους καρπούς σας, τα χέρια και την πλάτη, ως εκ τούτου, διατηρώντας τις κρίσεις άσθματος στο κόλπο.

7. Shavasana (πτώμα Pose)

Η κατάληξη θέτουν για κάθε μάθημα γιόγκα, ο Shavasana ή το πτώμα Pose παίρνει το όνομά της, όπως η στάση απαιτεί από εσάς να μείνετε ακίνητοι σαν ένα νεκρό σώμα. Shavasana μπορεί να ασκηθεί οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας και όχι κατ ‘ανάγκη με άδειο στομάχι, αν δεν προηγείται ή έπεται άλλη asanas. Shavasana είναι ένα επίπεδο αρχαρίων Ashtanga γιόγκα asana. Μείνετε στη στάση για μερικά λεπτά μέχρι να νιώσετε εντελώς χαλαροί.

Shavasana τη θεραπεία του άσθματος

Shavasana χαλαρώνει ολόκληρο το σώμα και το μυαλό σας και αφαιρεί οποιαδήποτε οικιστική άγχος ή πίεση. Θα σας φέρνει σε μια κατάσταση διαλογισμού και να σας αναζωογονεί πλήρως. Η στάση σας βοηθά να είστε ήρεμοι και απαρτίζεται, η οποία είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση του άσθματος.

Απαντήσεις εμπειρογνωμόνων για τους αναγνώστες Ερωτήσεις

Ποια είναι τα συμπτώματα του άσθματος;

Τα συμπτώματα του άσθματος περιλαμβάνουν σφίξιμο στο στήθος, δύσπνοια, βήχα και συριγμό.

Είναι το άσθμα λοιμωδών;

Όχι, το άσθμα δεν είναι μεταδοτική.

Ποια δίαιτα λειτουργεί καλύτερα για έναν ασθενή άσθμα;

Μείνετε μακριά από κάθε φαγητό που προκαλεί τα συμπτώματα του άσθματος.

Η γιόγκα βοηθά να αναπνέετε καλύτερα. Αν η αναπνοή είναι μια φυσική διαδικασία, με τη γιόγκα, είναι δυνατόν να αλλάξει το σχέδιο αναπνοής και τις συνήθειές σας για μια πιο ολιστική αναπνοής εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του άσθματος σας αποτελεσματικά. Μαζί με αυτό, η γιόγκα έχει και άλλες σωματική και ψυχική οφέλη, όλοι εργάζονται μαζί σε συνεργασία για να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσουν την απειλή του άσθματος. Δοκιμάστε τα αναφερόμενα γιόγκα θέτει και να σώσει τον εαυτό σας από τον πόνο.