7 Baba Ramdev asane za zdravljenje astme

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev asane za zdravljenje astme

7 Baba Ramdev asane za zdravljenje astme

Ko sem rekel, joga lahko pomaga zdravljenje astme, je smiselno. Ali ne? Dihanje in joga iti z roko v roki, in če obstaja problem, ki vključuje sapo, lahko joga zagotovo pomaga zdraviti. Če ste bolnik z astmo, veste travmo vedno bojite, da se težave z dihanjem. Približno 358 milijonov ljudi po vsem svetu trpi enako. Joga, skupaj z redno medicino, je idealna alternativa za preprečevanje problema astme. Se sprašujete, kako? Mi vas ne bo vodila v temi več. Naslednje 7 Baba Ramdev asane bo za zdravljenje astme, in vse, kar morate storiti je, da se pomaknete navzdol, da jih najdejo.

Pred tem, kaj je ugotoviti, kako joga deluje na zdravljenje astme.

Joga za astmo

Astma je bolezen dihal, ki vključuje dihalne poti ali bronhije. Dihalne poti so otekle v bolnik z astmo, in se še bolj zaostrilo, ko sproži simptome, ki jih manjša in zaradi česar je težko za osebo, da diha. Stari Egipčani so priznane te težave in mu je dal ime. Problem je znatno povečal s 1960 in zdaj znaša 397,100 smrti v svetu.

Vaja ponuja naravno olajšave za bolnike z astmo, vendar intenzivne fizične premike lahko izziv. Po drugi strani, joga je počasen in pomirja, v kombinaciji z globokimi vdihi, ki v veliki meri pomagajo bolnikovo astmatični stanje. Vzroki za astmo so genetski in okoljski. Ne glede na razlog je lahko, joga deluje kot ščit za astmatičnih bolnikov in vam pomaga pridobiti nadzor nad njim.

Torej, brez odlašanja, preverite naslednje Baba Ramdev asane za bolnike z astmo.

Baba Ramdev Joga za astmo – 7 Najboljše asane

1. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana ali Easy Pose je preprost sedi pomenijo, da je tudi eden izmed najlažjih pozah, da se usedem v meditaciji. V številnih azijskih državah, Sukhasana je naraven način sedel in tudi domneva, medtem ko imajo hrano. Za najboljše rezultate, praksa Sukhasana zjutraj, ne nujno na prazen želodec. Easy Pose je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. Držite pozo tako dolgo, kot ste udobno sedel v njem.

Sukhasana za zdravljenje astme

Sukhasana osredotoča na sapo in kontrole stresa. Širi prsni koš, sprošča vaše možgane, in naredi močno in stabilno. Poza vam daje občutek miru in miru in pomaga, da ne okoliščine, ki sprožijo napade astme zaradi napetosti in stresa.

2. Upavistha Konasana (sedijo Širokokotni Pose)

Upavistha Konasana ali sedijo Širokokotni predstavljajo vključuje sedel na svoje zadnjice in širijo svoje noge narazen čim širše. Practice pozo zjutraj na tešče in zvečer po odmikom 4 do 6 urah od zadnjega obroka. Upavistha Konasana je vmesna stopnja Hatha joga asane. ga držite za 30 do 60 sekund.

 Upavistha Konasana za zdravljenje astme

V tej pozi, je zgornji del telesa iztegne. To odpira pljuča in betters dihanje. Prav tako pomirja možgane in de-poudarja svoj um. Poza izboljšuje fleksibilnost telesa in kot celota, je idealno, da se prepreči napad astme.

3. Ardha Matsyendrasana (Sedeči Pol Spinal Twist)

Ardha Matsyendrasana ali sedečem Polovica Spinal Twist je asana, kjer se usesti in zvijati hrbtenice vstran. Vadi Ardha Matsyendrasana zjutraj na tešče in čistih črevesje. Poza je stopnja začetnik Hatha joga asane a. ga držite za 30 do 60 sekund.

Ardha Matsyendrasana za zdravljenje astme

Ardha Matsyendrasana razteza svoje prsi in jo odpre, s čimer utira pot za več kisika za vstop v pljuča in izboljšanje njihove kisika zmogljivosti. Ta funkcija poze zmanjšuje možnost napada astme.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Sethu Bandhasana ali most Pose izgleda kot most, ko domneva. To najbolje deluje, ko se izvaja zjutraj na tešče. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. ga držite za 30 do 60 sekund.

Sethu Bandhasana za zdravljenje astme

Sethu Bandhasana je zelo učinkovita za bolnike z astmo. To ohranja vaše telo uravnotežena z odpiranjem prsni koš in pljuča, vodenje ček na ščitnici, in izboljšuje prebavo.

5. Bhujangasana (Cobra pozo)

Bhujangasana ali Cobra Pose je spodbuden backbend, ki spominja na dvignjen pokrov za kobro. Vadite Bhujangasana zjutraj na tešče in čistih črevesje. Poza je stopnja začetnik Ashtanga joga asane a. ga držite za 15 do 30 sekund.

Bhujangasana za zdravljenje astme

Bhujangasana lajša simptome astme. Izboljšuje kisika in cirkulacijo krvi po vsem telesu. Prav tako odpira prsih in počisti prehode na pljučih. Poza povečuje fleksibilnost, povzdigne razpoloženje, in se razteza mišice prsih.

6. Purvottanasana (navzgor Deska pozo)

Purvottanasana, ki pomeni vzhod s katerimi se sooča, pomeni začetek nove in svetle začetkov, tako kot kako sonce vzhaja na vzhodu, v vsem svojem sijaju. Vadite to navzgor Plank Pose zgodaj zjutraj na prazen želodec in čiščenje črevesja za najboljše rezultate. Poza je stopnja začetnik Vinyasa joga asane a. ga držite za 30 do 60 sekund.

Purvottanasana za zdravljenje astme

Purvottanasana odpira vaš um za nove možnosti in pozitivnosti. Izboljšuje delovanje vašega dihala in ohranja preverjanje hormonov. To vam pomaga, da ostanete mirni in razsodni, kot tudi močna s krepitvijo zapestja, roke in nazaj, torej vodenje napade astme v zaliv.

7. Shavasana (Corpse pozo)

S prenehanjem predstavljajo za vsako joge seji Shavasana ali Corpse pozo dobi svoje ime kot poza zahteva, da ostanejo nepremična kot mrtvo telo. Shavasana se lahko izvaja kadarkoli čez dan in ne nujno na prazen želodec, če ni navedeno, ali je uspelo z drugimi asan. Shavasana je stopnja začetnik Ashtanga joga asane a. Ostanite v pozi za nekaj minut, dokler se boste počutili popolnoma sproščeno.

Shavasana za zdravljenje astme

Shavasana sprošča celotno telo in um in jemlje vsako pozidano tesnobe ali pritisk. To vas pripelje v meditativno stanje in vas popolnoma osveži. Poza vam pomaga, da so mirni in razsodni, ki je bistvenega pomena za reševanje astme.

Odgovori strokovnjaka za bralce vprašanja

Kakšni so simptomi astme?

Simptomi astme vključujejo tiščanje v prsih, težko dihanje, kašelj in sopenje.

Astma nalezljiva?

Ne, astma ni nalezljiva.

Kakšna dieta deluje najbolje za bolnik z astmo?

Ostani proč od vseh živil, ki sproži simptome astme.

Joga pomaga dihati bolje. Čeprav dihanje je naravni proces, z jogo, je mogoče spremeniti vzorec dihanja in navade za bolj celosten dihanja izkušnjo, ki vam bo pomagal, saj si astme problem učinkovito. Skupaj z njo, joga ima druge fizične in duševne koristi, vsi, ki delajo skupaj v tandemu, ki vam pomaga v boju proti astmi grožnjo. Poskusite omenjenih jogijskih poz in se rešiti iz bolečine.