7 Baba Ramdev jóga ászanákat asztma kezelésére

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev jóga ászanákat asztma kezelésére

7 Baba Ramdev jóga ászanákat asztma kezelésére

Amikor azt mondom, a jóga segíthet az asztma kezelésére, akkor van értelme. Nem igaz? A légzés és a jóga járnia, és ha van egy probléma, amely a levegőt, jóga biztosan segít gyógyítani. Ha az asztmás beteg, tudod, hogy a trauma állandóan rettegett, hogy a légszomj. Mintegy 358 millió ember szenved világszerte ugyanaz. Jóga, valamint a rendszeres gyógyszer, ideális alternatívája ellensúlyozni az asztmás problémát. Szeretné tudni, hogyan? Nem fogjuk Önt a sötétben többé. A következő 7 Baba Ramdev jóga ászanákat kezeli az asztma, és csak annyit kell tennie, hogy lépjünk le, hogy megtalálja őket.

Ezt megelőzően, nézzük meg, hogyan működik a jóga gyógyítja az asztmát.

Jóga az asztma

Az asztma egy légúti betegség, amely a légutak vagy a hörgők. A légutak duzzadt az asztmás beteg, és lángra lobban, továbbá, ha a tünetek által kiváltott, szűkül, és ez megnehezíti a személy lélegezni. Az ókori egyiptomiak felismerték ezt a problémát, és odaadta a nevét. A probléma jelentősen megnövekedett az 1960-as években, és napjainkban az 397.100 haláleset világszerte.

Gyakorlat kínál természetes enyhülést asztmás betegek, de az intenzív fizikai mozgást is kihívást jelent. Másrészt, jóga lassú és megnyugtató, együtt mély lélegzetet, ami nagyban segíti a beteg asztmás állapot. Az okok az asztma genetikai és környezeti. Bármi is az oka lehet, jóga működik, mint egy pajzs asztmás betegek és segít átveheti az irányítást felette.

Tehát minden további nélkül, nézd meg az alábbi Baba Ramdev jóga ászanákat az asztmás betegek.

Baba Ramdev jóga az asztma – 7 legjobb ászanák

1. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana vagy az Easy Pose egy egyszerű ülő póz, amely szintén az egyik legegyszerűbb pózok leülni meditálni. Sok ázsiai országban Sukhasana természetes módon leült, és azt is feltételezzük, miközben ételeket. A legjobb eredmény, a gyakorlat Sukhasana reggel, nem feltétlenül éhgyomorra. Az Easy Pose egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Tartsa a pózt, ameddig Ön kényelmesen ül benne.

Sukhasana asztma

Sukhasana összpontosít a levegőt, és kontroll a stressz. Ez szélesíti a mellkasát, ellazítja az agyat, és teszi meg erős és stabil. A póz ad egyfajta nyugalom és a béke, és segít elkerülni a körülmények, amelyek kiváltják az asztmás rohamok miatt feszültség és a stressz.

2. Upavistha Konasana (Ülő Wide Angle Pose)

Upavistha Konasana vagy Ülő Wide Angle Pose magában ült a fenék és terjed a lábait olyan széles, mint lehetséges. Gyakorold a póz reggel éhgyomorra vagy este szünet után 4-6 órával az utolsó étkezés. Upavistha Konasana egy közepes szintű Hatha jóga ászana. Tartsuk 30-60 másodpercig.

 Upavistha Konasana asztma

Ebben póz, a felsőtest ki van nyújtva. Ez megnyitja a tüdőt és a fogadók a légzés. Azt is megnyugtatja az agyat és a de-hangsúlyozza elméd. A póz javítja a szervezet rugalmasságát, és mint egész, ideális, hogy megakadályozzák az asztmás roham.

3. Ardha Matsyendrasana (Ülő Half Spinal Twist)

Ardha Matsyendrasana vagy a Sitting Half Spinal Twist egy ászana hol üljön le, és csavarja a gerinc oldalirányú. Gyakorold a Ardha Matsyendrasana reggel éhgyomorra és tiszta belek. A póz egy kezdő szintű Hatha jóga ászana. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Ardha Matsyendrasana asztma

Ardha Matsyendrasana nyúlik a mellkasát, és megnyitja fel, ezzel megnyitva az utat a több oxigén, hogy adja meg a tüdőbe és javítva oxigén kapacitás. Ez a funkció a jelent csökkenti annak lehetőségét, asztmás roham.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Sethu Bandhasana vagy a Bridge Pose néz ki, mint egy híd, ha feltételezhető. Úgy működik a legjobban, ha gyakorolta a reggel éhgyomorra. A póz alapfokú Vinyasa jóga ászana. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Sethu Bandhasana asztma

Sethu Bandhasana nagyon hatékony az asztmás betegek. Úgy tartja a testet egyensúlyban megnyitása a mellkas és a tüdő, miközben egy ellenőrzést a pajzsmirigy, és javítja az emésztést.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana vagy a Cobra Pose egy energetizáló backbend, hogy hasonlít a felvetett csuklyát egy kobra. Gyakorold Bhujangasana reggel éhgyomorra és tiszta belek. A póz alapfokú Astanga jóga ászana. Tartsuk 15-30 másodpercig.

Bhujangasana asztma

Bhujangasana enyhíti az asztma tüneteit. Ez javítja az oxigén és a vérkeringést az egész testben. Azt is megnyitja az utat a mellkas és törli a még a tüdőbe. A póz növeli a rugalmasságot, emeli a hangulatot, és nyúlik az izmok a mellkas.

6. Purvottanasana (Felfelé Plank Pose)

Purvottanasana, ami azt jelenti, keleti fekvésű, azt jelenti, a fellépő új és világos kezdetét, mint hogy a nap felkel a keleti teljes pompájában. Gyakorlatban ez felfelé Plank Pose kora reggel éhgyomorra és tiszta belek a legjobb eredmény. A póz alapfokú Vinyasa jóga ászana. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Purvottanasana asztma

Purvottanasana nyit a fejében, hogy új lehetőségek és a pozitivitás. Javítja a munka a légutakat és tart egy csekket a hormonok. Segít nyugodjon meg, és tagjai, valamint az erős erősítése a csuklója, karja, és vissza, így megakadályozzák, hogy az asztmás rohamok sakkban.

7. Shavasana (Corpse Pose)

A befejezés jelentenek minden jógával, a Shavasana vagy a Corpse Pose kapta a nevét, mint a póz megköveteli, hogy maradjon mozdulatlan, mint egy holttest. Shavasana lehet gyakorolni bármikor a nap folyamán, és nem feltétlenül éhgyomorra, ha nem előzi meg vagy sikerült más ászanák. Shavasana egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Maradjon a póz egy pár percig, amíg úgy érzi, teljesen nyugodt.

Shavasana asztma kezelésére

Shavasana ellazítja az egész testet és az elmét, és elveszi minden beépített szorongás vagy a nyomás. Ez hozza meg a meditatív állapotban és teljesen felfrissít. A póz segít, hogy nyugodt és higgadt, ami elengedhetetlen, hogy kezeljék az asztmát.

Szakértői válaszok az olvasók kérdések

Mik az asztma tüneteit?

Az asztma tünetei közé mellkasi feszülés, légszomj, köhögés és zihálás társulnak.

Asztma fertőző?

Nem, az asztma nem fertőző.

Milyen diéta működik a legjobban az asztmás beteg?

Maradj távol az élelmiszer, amely kiváltja az asztma tüneteinek.

Jóga segít lélegezni jobb. Bár a légzés egy természetes folyamat, a jóga, akkor lehet változtatni a légzése és szokásai egy átfogóbb légzés tapasztalat, amely segít kezelni a problémát az asztma hatékony. Ezzel együtt, jóga egyéb fizikai és mentális előnyöket, minden együtt dolgoznak párban segít leküzdésére asztma fenyegetés. Próbálja említett jóga pózok és mentse magát a fájdalmat.