7 Baba Ramdev Jooga Asanat astmalääke

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev Jooga Asanat astmalääke

7 Baba Ramdev Jooga Asanat astmalääke

Kun sanon jooga voi auttaa astman hoitoon, se on järkevää. Ei se? Hengitys ja jooga kulkevat käsi kädessä, ja jos on ongelma, johon hengitystä, jooga voi varmasti auttaa parannuskeinoa. Jos olet astma potilas, tiedät trauma jatkuvasti pelkäätkö että hengenahdistusta. Noin 358 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa kokee saman. Jooga yhdessä säännöllinen lääke, on ihanteellinen vaihtoehto torjua astma ongelma. Mietitkö, miten? Emme pitää sinut pimeässä enää. Seuraavat 7 Baba Ramdev jooga asanat tulee astman hoitoon, ja kaikki sinun täytyy tehdä on selaa löytää ne.

Sitä ennen, nyt selvittää, miten jooga toimii parannuskeinoa astma.

Jooga Astma

Astma on hengitysteiden sairaus, johon liittyy hengitysteiden tai keuhkoputkiin. Hengitystiet ovat turvoksissa astman potilaan ja tulehtuvat entisestään, kun laukaisee oireita, kaventamalla niitä ja vaikeuttaa henkilö hengittää. Muinaiset egyptiläiset tunnustanut tämän ongelman ja antoi sille nimen. Ongelma huomattavasti 1960- ja osuus on nyt 397100 kuolemantapausta maailmanlaajuisesti.

Liikunta tarjoaa luonnollisen helpotusta astmapotilaiden, mutta voimakas fyysinen liikkeitä voi olla haastavaa. Toisaalta, jooga on hidasta ja rauhoittava, yhdistettynä syvään henkeä, mikä helpottaa merkittävästi potilaan astmaoireita. Syitä astman ovat geneettisten ja ympäristötekijöiden. Olipa syy mikä tahansa voi olla, jooga toimii suojana astmaatikoilla ja auttaa ottaa sen hallintaansa.

Joten, pitemmittä puheitta, tutustu seuraaviin Baba Ramdev jooga asanat astmapotilaiden.

Baba Ramdev Jooga astmaan – 7 Parhaat Asanat

1. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana tai Easy Pose on yksinkertainen istuvan aiheuttaa joka on myös yksi helpoimmista aiheuttaa istua meditaatiossa. Monissa Aasian maissa, Sukhasana on luonnollinen tapa istua ja oletetaan myös, kun ottaa ateriat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytännössä Sukhasana aamulla, ei välttämättä tyhjään vatsaan. Easy Pose on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Pidä asento kunhan olet mukava istuu sen.

Sukhasana astman

Sukhasana keskittyy hengityksen ja valvontaa stressi. Se laajentaa rintaa, rentouttaa aivot ja tekee sinusta vahvan ja vakaan. Asennon antaa tunteen rauhallinen ja rauhaa sekä auttaa välttämään olosuhteet, jotka astmakohtauksia vuoksi jännitystä ja stressiä.

2. Upavistha Konasana (istuen Wide Angle Pose)

Upavistha Konasana tai istuen laajakuvapainiketta Pose liittyy istuu alas pakarat ja levittää jalat toisistaan ​​mahdollisimman laaja. Harjoittele aiheuttaa aamulla tyhjään vatsaan tai illalla tauon jälkeen 4-6 tuntia viimeisen aterian. Upavistha Konasana on keskitason Hathajooga asana. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

 Upavistha Konasana astman

Tässä aiheuttaa, ylävartalo ojennettu. Tämä avaa keuhkoihin ja paremmat hengitys. Se myös rauhoittaa aivoja ja de-korostaa mielesi. Asennon parantaa kehon joustavuutta ja kokonaisuutena, sopii estää astmakohtauksen.

3. Ardha Matsyendrasana (Sitting Half Spinal Twist)

Ardha Matsyendrasana tai istuminen Puolet Spinal Twist on asana jossa istua alas ja kierrä selkärangan sivusuunnassa. Harjoittele Ardha Matsyendrasana aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Asennon on aloittelija tasolla Hathajooga asana. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Ardha Matsyendrasana astman

Ardha Matsyendrasana ulottuu rintaan ja avaa sen, mikä tasoittaa tietä enemmän happea syöttää keuhkoihin ja parantaa niiden happea kapasiteettia. Tämä toiminto aiheuttaa vähentää mahdollisuutta astmakohtauksen.

4. Sethu Bandhasana (Bridge Pose)

Sethu Bandhasana tai Bridge Pose näyttää silta, kun oletetaan. Se toimii parhaiten, kun harjoitetaan aamulla tyhjään vatsaan. Asennon on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Sethu Bandhasana astman

Sethu Bandhasana on erittäin tehokas astmapotilaiden. Se pitää kehon tasapainottavat avaamalla rintaan ja keuhkoihin, valvonut Kilpirauhasen, ja parantaa ruoansulatusta.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana tai kobra aiheuttaa on energisoiva backbend joka muistuttaa esille huppu Cobra. Käytännössä Bhujangasana aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston. Asennon on aloittelija tasolla astangajoogan asana. Pidä sitä 15-30 sekuntia.

Bhujangasana astman

Bhujangasana helpottaa astmaoireita. Se parantaa hapen ja verenkiertoa koko kehossa. Se avaa myös rintaan ja tyhjentää kohtia keuhkoihin. Asento kasvattaa joustavuutta, nostaa mielialaa, ja venyttää lihaksia rintaa.

6. Purvottanasana (Ylöspäin Plank Pose)

Purvottanasana, mikä tarkoittaa itään päin, merkitsee puhkeamista Uusi, valoisa alkuja, kuten kuinka aurinko nousee idässä koko komeudessaan. Käytännössä tämä Ylöspäin Plank Pose aikaisin aamulla tyhjään vatsaan ja puhdas suoliston parhaan tuloksen. Asennon on aloittelija tasolla Vinyasa jooga asana. Pidä sitä 30-60 sekuntia.

Purvottanasana astman

Purvottanasana avaa mielesi uusia mahdollisuuksia ja positiivisuutta. Se parantaa toiminnan teidän hengityselimiä ja pitää tarkistaa oman hormoneja. Se auttaa sinua pysymään rauhallisena ja koostuu sekä vahvaa vahvistamalla ranteet, käsivarret ja takaisin, joten pitää astmakohtauksia loitolla.

7. Shavasana (Corpse Pose)

Loppu aiheuttavat jokaisen jooga istunnon Shavasana tai Corpse Pose saa nimensä, koska aiheuttaa vaatii sinua pysymään liikkumatta kuin ruumiin. Shavasana voi harrastaa milloin tahansa päivän aikana eikä välttämättä tyhjään vatsaan ellei ennen tai jälkeen muiden asanas. Shavasana on aloittelija tasolla astangajoogan asana. Pysy aiheuttavat pari minuuttia kunnes tunnet täysin rento.

Shavasana astmalääke

Shavasana rentouttaa koko kehon ja mielen ja ottaa pois kaikki rakennetuilla ahdistusta tai painetta. Se tuo sinut meditatiivinen tila ja täysin virkistää teitä. Asennon auttaa olla rauhallinen ja koostuu, joka on välttämätöntä puuttua astma.

Asiantuntijan vastauksia lukijoiden kysymyksiin

Mitkä ovat astmaoireita?

Astmaoireita kuuluu painon tunnetta rinnassa, hengenahdistus, yskä, ja hengityksen vinkuminen.

On astma tarttuvaa?

Ei, astma ei ole tarttuvaa.

Mikä ruokavalio toimii parhaiten astma potilas?

Pysy kaukana kaikista ruokaa, joka laukaisee astmaoireita.

Jooga auttaa hengittämään paremmin. Vaikka hengitys on luonnollinen prosessi, jooga, on mahdollista muuttaa hengitystaajuudestasi ja tottumukset kokonaisvaltaisemmalle hengitys, joka auttaa torjumaan astma ongelman tehokkaasti. Yhdessä se, jooga on muiden fyysisten ja henkinen hyöty, kaikki yhdessä rinnakkain auttaa torjumaan astma uhka. Kokeile mainittujen jooga asentoja ja säästää kipua.