7 Baba Ramdev Yoga Asanas bij astma

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev Yoga Asanas bij astma

7 Baba Ramdev Yoga Asanas bij astma

Als ik zeg dat yoga kan helpen bij de behandeling van astma, is het zinvol. Is het niet? Ademhaling en yoga gaan hand in hand, en als er een probleem is met je adem, kan yoga zeker helpen genezen. Als je een astma-patiënt, weet je dat het trauma van voortdurend bang dat kortademigheid. Ongeveer 358 miljoen mensen over de hele wereld lijden hetzelfde. Yoga, samen met de reguliere geneeskunde, is een ideaal alternatief voor de astma-probleem tegen te gaan. Benieuwd hoe? Wij zullen u niet te houden in het donker niet meer. De volgende 7 Baba Ramdev yoga asanas zal de behandeling van astma, en alles wat je moet doen is naar beneden scrollen om ze te vinden.

Voor die tijd, laten we eens kijken hoe yoga werkt om astma te genezen.

Yoga voor Astma

Astma is een respiratoire ziekte waarbij de luchtwegen of bronchiën. De luchtwegen zijn gezwollen in een astma-patiënt, en worden verder ontstoken was als gevolg van de symptomen, het verkleinen van hen en waardoor het moeilijk is voor de persoon om te ademen. De oude Egyptenaren dit probleem onderkend en gaf het zijn naam. Het probleem aanzienlijk gestegen van de jaren 1960 en nu goed voor 397.100 sterfgevallen wereldwijd.

Oefening biedt natuurlijke opluchting voor astmapatiënten, maar de intense fysieke bewegingen kan een uitdaging zijn. Aan de andere kant, yoga is traag en rustgevend, gecombineerd met diep adem, die in grote mate bijdragen astmatische aandoening van de patiënt. De oorzaken van astma zijn genetische en omgevingsfactoren. Wat de reden ook mag zijn, yoga werkt als een schild voor astmapatiënten en helpt u controle over het.

Dus zonder verder oponthoud, kijk op de volgende Baba Ramdev yoga asana’s voor astmapatiënten.

Baba Ramdev Yoga voor Astma – 7 Beste asanas

1. Sukhasana (kleermakerszit)

Sukhasana of de kleermakerszit is een eenvoudige zittende houding, dat is ook een van de gemakkelijkste poses te gaan zitten in meditatie. In veel Aziatische landen, Sukhasana is een natuurlijke manier van zitten en ook aangenomen terwijl het hebben van maaltijden. Voor het beste resultaat, de praktijk Sukhasana in de ochtend, niet per se op een lege maag. De kleermakerszit is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. Houd deze houding zolang je je comfortabel zitten in het.

Sukhasana Voor de behandeling van astma

Sukhasana richt op je ademhaling en controles stress. Het verbreedt je borst, ontspant je hersenen, en maakt je sterk en stabiel. De pose geeft je een gevoel van rust en vrede en helpt u omstandigheden die astma-aanvallen als gevolg van spanning en stress veroorzaken te vermijden.

2. Upavistha Konasana (Seated Wide Angle Pose)

Upavistha Konasana of Seated Wide Angle Pose gaat zitten op je billen en het verspreiden van je benen uit elkaar zo breed mogelijk. Oefenen de pose ‘s morgens op een lege maag of in de avond na een onderbreking van 4 tot 6 uur na de laatste maaltijd. Upavistha Konasana is een gemiddeld niveau Hatha yoga asana. Houd het voor 30 tot 60 seconden.

 Upavistha Konasana Voor de behandeling van astma

In deze houding wordt het bovenlichaam gestrekt. Dit opent de longen en wedders de ademhaling. Het kalmeert ook de hersenen en de-benadrukt je geest. De pose verbetert de flexibiliteit van het lichaam en, als geheel, is ideaal om een ​​astma-aanval te voorkomen.

3. Ardha Matsyendrasana (Zitting helft Spinal Twist)

Ardha Matsyendrasana of de Sitting helft Spinal Twist is een asana, waar je gaat zitten en draai je ruggengraat zijwaarts. Oefen de Ardha Matsyendrasana in de ochtend op een lege maag en schone darmen. De pose is een beginner niveau Hatha yoga asana. Houd het voor 30 tot 60 seconden.

Ardha Matsyendrasana Voor de behandeling van astma

Ardha Matsyendrasana rekt uw borst en het opent, waardoor de weg vrijmaakt voor meer zuurstof naar je longen binnendringen en het verbeteren van hun zuurstof capaciteit. Deze functie van de pose vermindert de kans op een astma-aanval.

4. Sethu Bandhasana (Bridge stelt)

Sethu Bandhasana of the Bridge Pose ziet eruit als een brug wanneer verondersteld. Het werkt het beste wanneer beoefend in de ochtend op een lege maag. De pose is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. Houd het voor 30 tot 60 seconden.

Sethu Bandhasana Voor de behandeling van astma

Sethu Bandhasana is zeer effectief voor astmapatiënten. Het houdt je lichaam in evenwicht gehouden door het openen van uw borst en de longen, het houden van een controle uitvoeren op uw schildklier, en het verbeteren van de spijsvertering.

5. Bhujangasana (Cobra stelt)

Bhujangasana of Cobra stelt een energizing backbend de motorkap van een cobra lijkt. Oefen Bhujangasana in de ochtend op een lege maag en schone darmen. De pose is een beginner niveau Ashtanga yoga asana. Houd het voor 15 tot 30 seconden.

Bhujangasana Voor de behandeling van astma

Bhujangasana verzacht de symptomen van astma. Het verbetert de zuurstof en de bloedsomloop door het hele lichaam. Het opent ook uw borst en wist de passages naar de longen. De pose verhoogt uw flexibiliteit, verheft uw humeur, en rekt de spieren van je borst.

6. Purvottanasana (Omhoog Plank stelt)

Purvottanasana, die naar het oosten gerichte betekent, betekent het ontstaan ​​van nieuwe en lichte begin, net als hoe de zon opkomt in het oosten in al zijn glorie. Oefen dit Upward Plank Pose vroeg in de ochtend op een lege maag en schoon darmen voor het beste resultaat. De pose is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. Houd het voor 30 tot 60 seconden.

Purvottanasana Voor de behandeling van astma

Purvottanasana opent je geest voor nieuwe mogelijkheden en positiviteit. Het verbetert de werking van uw luchtwegen en houdt een controle op uw hormonen. Het helpt je kalm en bedaard evenals een sterke blijven door het versterken van uw polsen, armen en rug, dus het houden van astma-aanvallen op de baai.

7. Shavasana (Lijk stelt)

Het einde poseren voor elke yoga-sessie, de Shavasana of Corpse Pose dankt zijn naam als de pose moet u onbeweeglijk blijven als een dood lichaam. Shavasana kan op elk moment tijdens de dag en niet per se worden beoefend op een lege maag, zo niet voorafgegaan of gevolgd door andere asanas. Shavasana is een beginner niveau Ashtanga yoga asana. Verblijf in de pose voor een paar minuten tot je helemaal tot rust.

Shavasana om astma te behandelen

Shavasana ontspant je hele lichaam en geest en neemt eventuele opgebouwde angst of druk. Het brengt je in een meditatieve staat en volledig vernieuwd u. De pose helpt je om kalm en bedaard, dat essentieel is voor astma aan te pakken.

Expert’s Answers for Readers Vragen

Wat zijn de symptomen van astma?

De symptomen van astma omvatten beklemming op de borst, kortademigheid, hoesten en piepen.

Is astma besmettelijk?

Nee, astma is niet besmettelijk.

Welk dieet het beste werkt voor een astma-patiënt?

Blijf uit de buurt van voedsel dat de symptomen van astma triggers.

Yoga helpt je beter ademen. Hoewel de ademhaling is een natuurlijk proces, met yoga, is het mogelijk om je ademhaling patroon en gewoonten te veranderen voor een meer holistische ademhaling ervaring die zal u helpen uw astma probleem effectief aan te pakken. Samen met het, yoga heeft andere fysieke en mentale voordelen, die allemaal samenwerken in tandem om u te helpen de astma-dreiging te bestrijden. Probeer de genoemde yogahoudingen en bespaar jezelf van de pijn.