7 Baba Ramdev yoga asanas pentru tratarea astmului

Home » Review » Health » 7 Baba Ramdev yoga asanas pentru tratarea astmului

7 Baba Ramdev yoga asanas pentru tratarea astmului

Când spun yoga pot ajuta la tratarea astmului, are sens. Nu-i așa? Respirația și yoga merg mână în mână, iar în cazul în care există o problemă care implică respirația, yoga poate ajuta cu siguranță se vindeca. Dacă sunteți un pacient cu astm, stii trauma temîndu constant că scurtarea respirației. Aproximativ 358 milioane de oameni din întreaga lume suferă la fel. Yoga, impreuna cu medicina regulate, este o alternativă ideală pentru a contracara problema astmului. Vă întrebați cum? Nu te mai ține în întuneric. Următoarele 7 Baba Ramdev asane yoga va trata astmul, și tot ce trebuie să faceți este să defilați în jos pentru a le găsi.

Înainte de aceasta, să aflăm cum funcționează de yoga pentru a vindeca astm.

Yoga pentru astm

Astmul este o boală respiratorie care implica caile respiratorii sau tuburile bronșice. Caile respiratorii sunt umflate într-un pacient cu astm, și se inflamează în continuare atunci când sunt declanșate de simptome, îngustarea acestora și ceea ce face dificil pentru persoana de a respira. Egiptenii antici a recunoscut această problemă și a dat-numele său. Problema a crescut în mod semnificativ din anii 1960, iar acum conturile pentru 397,100 de decese la nivel global.

Exercitarea ofera ajutor natural pentru pacientii cu astm, dar mișcările fizice intense poate fi o provocare. Pe de altă parte, yoga este lent și liniștitor, combinate cu respirații adânci, care ajuta foarte mult starea astmatică a pacientului. Cauzele astmului sunt genetice și de mediu. Oricare ar fi motivul ar putea fi, acționează yoga ca un scut pentru pacienții astmatici și vă ajută să obțină controlul acestuia.

Deci, fără alte formalități, consultați următoarele Baba Ramdev asane yoga pentru pacientii cu astm.

Baba Ramdev Yoga pentru astm – 7 Cele mai bune Asanas

1. Sukhasana (Easy Pose)

Sukhasana sau Easy Pose este un simplu așezat ridică, care este, de asemenea, una dintre cele mai simple ipostazele să se așeze în meditație. În multe țări din Asia, Sukhasana este un mod natural de a sta jos și a asumat, de asemenea, în timp ce masa. Pentru rezultate optime, practica Sukhasana dimineața, nu neapărat pe stomacul gol. Easy Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Țineți poza, atâta timp cât sunteți confortabil ședinței în ea.

Sukhasana pentru tratamentul astmului

Sukhasana se concentrează pe stresul respirație și de control. Se largeste piept, relaxeaza creierul si te face puternic și constant. Pose vă oferă un sentiment de calm și pace și vă ajută să evitați situații care declanșează atacuri de astm din cauza tensiune si de stres.

2. Upavistha Konasana (Așezat Wide Angle Pose)

Upavistha Konasana sau unghi larg Așezat Pose implică stând jos pe fese și răspândirea picioarele în afară cât mai larg posibil. Practică pozeze dimineața pe stomacul gol sau seara după o pauză de 4 până la 6 ore de la ultima masă. Upavistha Konasana este un intermediar de nivel Hatha Yoga asana. Țineți-l timp de 30 până la 60 de secunde.

 Upavistha Konasana pentru tratamentul astmului

În această postură, partea superioară a corpului este întins. Aceasta deschide plămânii și ameliorează respirația. Se asemenea, calmeaza creierul si de-subliniază mintea ta. Pose imbunatateste flexibilitatea corpului si, ca un întreg, este ideal pentru a preveni un atac de astm.

3. Ardha Matsyendrasana (de zi Jumătate spinale Twist)

Ardha Matsyendrasana sau Twist de zi Jumătate spinala este un asana unde stai jos și răsuciți coloanei vertebrale lateralã. Practică Ardha MATSYENDRASANA dimineața pe stomacul gol și intestinele curate. Pose este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Țineți-l timp de 30 până la 60 de secunde.

Ardha Matsyendrasana pentru tratamentul astmului

Ardha Matsyendrasana se întinde pe piept și deschide-l, pregătind astfel calea pentru mai mult oxigen pentru a intra în plămâni și îmbunătățirea capacității lor de oxigen. Această funcție a reduce posibilitatea de poza unui atac de astm.

4. Sethu Bandhasana (Podul Pose)

Sethu Bandhasana sau Podul Pose arata ca o punte de legătură, atunci când asumat. Acesta funcționează cel mai bine când sunt practicate în dimineața pe stomacul gol. Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Țineți-l timp de 30 până la 60 de secunde.

Sethu Bandhasana pentru tratamentul astmului

Sethu Bandhasana este foarte eficient pentru pacientii cu astm. Se păstrează corpul tău echilibrat, prin deschiderea piept si plamanii, menținând un control asupra glandei tiroide, precum și îmbunătățirea digestiei.

5. Bhujangasana (Cobra Pose)

Bhujangasana sau Cobra Pose este un backbend energizant care seamănă cu capota ridicată de o cobră. Practica Bhujangasana în dimineața pe stomacul gol și intestinele curate. Pose este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Țineți-l timp de 15 până la 30 de secunde.

Bhujangasana pentru tratamentul astmului

Bhujangasana usureaza simptomele astmului. Acesta îmbunătățește circulația sângelui și oxigenului pe tot corpul. De asemenea, se deschide piept si curata pasajele la plamani. Pose crește flexibilitatea, ridica starea ta de spirit, și se întinde mușchii pieptului.

6. Purvottanasana (Plank Upward Pose)

Purvottanasana, ceea ce înseamnă orientat spre est, semnifică debutul începuturi noi și luminoase, la fel ca și cum soarele răsare în est, în toată splendoarea sa. Practica acest Plank Upward Pose dis-de-dimineata, pe stomacul gol și intestinele curat pentru rezultate mai bune. Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Țineți-l timp de 30 până la 60 de secunde.

Purvottanasana pentru tratamentul astmului

Purvottanasana deschide mintea la noi posibilități și pozitivitate. Aceasta îmbunătățește funcționarea sistemului respirator și menține un control la hormoni. Aceasta vă ajută să stai calm și compus precum și puternic prin consolidarea încheieturi, brațe, și înapoi, prin urmare, menținând atacuri de astm la golf.

7. shavasana (Corpse Pose)

Finalul prezintă pentru fiecare sesiune de yoga, The shavasana sau Corpse Pose devine numele său ca poza necesită să rămână imobil ca un cadavru. Shavasana poate fi practicat oricând în timpul zilei și nu neapărat pe stomacul gol, în cazul în care nu precedat sau urmat de alte asane. Shavasana este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Stai în pozează pentru câteva minute până când vă simțiți complet relaxat.

Shavasana Pentru a trata astmul bronșic

Shavasana relaxeaza intregul corp si mintea si ia orice anxietate sau presiune built-up. Acesta va aduce într-o stare meditativă și te reîmprospătează complet. Pose vă ajută să fii calm și compus, care este esențială pentru a aborda astm.

Răspunsuri experților pentru cititorii Întrebări

Care sunt simptomele astmului?

Simptomele astmului bronșic includ senzație de apăsare în piept, dificultăți de respirație, tuse și respirație șuierătoare.

Este astm infecțioase?

Nu, astmul nu este contagioasă.

Ce dieta functioneaza cel mai bine pentru un pacient cu astm?

Stai departe de orice alimente care declanseaza simptomele de astm.

Yoga te ajută să respiri mai bine. Desi respiratia este un proces natural, cu yoga, este posibil să se schimbe modelul de respirație și obiceiurile pentru o experiență de respirație mai holistică, care vă va ajuta să abordeze problema în mod eficient astm. Împreună cu ea, yoga are alte beneficii fizice și mentale, toate lucrează împreună în tandem pentru a vă ajuta să combate amenințarea astm. Încercați yoga menționate și de a salva-te de durere.