7 Bästa yogaställningar för att förstora brösten

Home » Review » Beauty » 7 Bästa yogaställningar för att förstora brösten

7 Bästa yogaställningar för att förstora brösten

Skulle du tro mig om jag sa att yoga kan större brösten? Du måste eftersom det gör det! Jag är säker på att du inte har den blekaste aning om att yoga kan öka dina bröst storlek.

Det finns många produkter på marknaden såsom oljor, salva, sugkoppar, kirurgi, etc. som hjälper dig att få en fylligare byst men vad yoga kan göra att de inte kan.

Yoga sticker ut bland alla dem som det enda sättet att öka dina bröst naturligt och utan några biverkningar. Nu är det en kombination som du måste försöka.

Och vi ska berätta exakt hur. Stanna kvar och läsa på.

Hur fungerar Yoga Förstora bröst?

Visste du att enligt forskning nästan alla kvinnor är medvetna om sina bröst storlek? Låter inte bra, eller hur? Jo, tack och lov för yoga du behöver inte ta till kemiska-inducerad metoder för bröstförstoring som orsakar skadliga biverkningar.

Vissa yogaställningar hjälpa dig att öka dina bröst genom att öka fett och körtelvävnad i brösten. Några andra yogaställningarna tona musklerna som stödjer brösten och gör dem starkare.

Kort sagt, yoga gör dina bröst fastare, starkare och mer välformade. Så, med regelbunden träning av yoga asanas, kan du öka storleken på dina bröst under en period.

Låt oss ta reda på vilka yoga asanas hjälper dig att göra det.

Bröst Ökad yogaställningar

1. Gomukhasana (ko Pose)

Om Pose- Gomukhasana eller ko Pose är en asana där kroppen liknar en ko ansikte. Det är en nybörjarnivå Vinyasa Asanayoga. Öva det på morgonen eller kvällen på tom mage och rena tarmarna. Håll posera för 30 till 60 sekunder.

Benefits- Gomukhasana sträcker brösten väl. Det bygger dina bröstmuskler och förbättrar den totala flexibiliteten i din torso. Det ökar också elasticiteten i dina bröst.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose är en asana som liknar den upphöjda motorhuven på en orm. Det är en energigivande backbend. Ställningen är en nybörjarnivå Ashtanga yoga asana. Öva det på morgonen eller kvällen på fastande mage och rena tarmarna. Håll posera för 15 till 30 sekunder.

Benefits- Bhujangasana sträcker din byst område och stärker ditt bröst muskler. Det toner också magen och företag skinkorna.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Pose är en asana som liknar ett stränginstrument båge. Det är en stor back stretching övning. Ställningen är en nybörjarnivå Vinyasa Asanayoga. Öva det på morgonen eller kvällen på fastande mage och rena tarmarna. Håll posera för 15 till 30 sekunder.

Benefits- Dhanurasana ökar blodflödet till brösten. Det stärker också brösten. Den utgör massage din sköldkörtel och stärker dina axlar.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose heter så posen liknar hållning av en kamel. Ställningen är en nybörjarnivå Vinyasa Asanayoga. Öva det på morgonen eller kvällen på fastande mage och rena tarmar och håll posera för 30 till 60 sekunder.

Benefits- Ustrasana sträcker muskelvävnad runt brösten. Den utgör hjälpmedel för att öka blodflödet till brösten. Det fungerar på den nedre delen av dina bröst ökar sin rundhet.

5. Vrikshasana (Träd Pose)

Om Pose- Vrikshasana eller träd utgör är en asana som liknar den milda hållning av ett träd. Du måste hålla ögonen öppna i denna pose. Det är en nybörjarnivå Hatha yoga asana. Öva det på morgonen eller kvällen på fastande mage och rena tarmarna. Håll posera för en minut på varje ben.

Benefits- Vrikshasana sträcker vävnader på sidan av dina bröst medhjälp öka deras storlek. Den pose ökar flexibiliteten i dina bröstmuskler. Det ökar din självkänsla och självförtroende.

Nu ska vi svara på några vanliga frågor om yoga för bröstförstoring.

Expert svar För läsarnas frågor

Hur ofta jag tränar yoga för bröstförstoring?

Yoga varje dag minst en gång om dagen och för ungefär halv timme. Långsamt öka praxis att två gånger om dagen och försöka att spendera mer än en halv timme i varje session.

Kommer jag se en drastisk förändring i mitt bröst storlek med yoga?

Resultaten av öva bröst utvidga yogaställningar varierar från person till person, och du måste hålla kontroll från tid till annan. Ha tålamod. Ibland resultaten inte omedelbart, men de är säker på att komma.

Hur man ser är en av dina yttersta oro. Är det inte det? Bröst för kvinnor är ett tecken på kvinnlighet och sexualitet. Populära standarder skönhet skildra en vacker kvinna som någon med full rundade bröst. Och små bröst är alltför vacker på sitt eget sätt. Men för dem som önskar stora bröst, behöver du inte prova något skadligt att uppnå dessa när en säker metod som yoga kan hjälpa dig att förstora brösten. Så prova det och få bekväm i din hud.