7 Bedste Yogastillinger at hjælpe Break dårlige vaner

Home » Review » Health » 7 Bedste Yogastillinger at hjælpe Break dårlige vaner

7 Bedste Yogastillinger at hjælpe Break dårlige vaner

Er det ikke yoga handler om at overvinde dårlige vaner? Jeg er sikker på at du har en liste over dårlige vaner, som du har brug for at slippe af med. Når du praktiserer yoga, er du altid arbejder hen imod at undgå dem.

Lad mig fortælle dig hvordan. Yoga er en holistisk tilgang til at tackle dårlige vaner som rygning, alkohol, sløvhed, spise usund mad, etc. Det er en glimrende måde at sætte farten ned og prioritere.

Mens yoga generelt hjælper dig med at holde sig væk fra dårlige vaner, der er visse rejser i specifik der genoplive motiverende kvaliteter til at styrke og støtte dig til at kæmpe mod de dårlige vaner.

Yoga Stop Bad Habits

Vi ved, at yoga strækninger, styrker og toner. Vi ved også, det er beroligende og genoprettende. Men hvordan kan den hjælpe med at overvinde dårlige vaner, der er blevet sædvanligt?

Nå, det første skridt mod at udrydde noget forfærdeligt er at sætte farten ned og tage notits af dens virkninger på dit væsen. Yoga hjælper dig til at holde pause og træffe fornuftige beslutninger i stedet for mindlessly gå om din dag.

Når du begynder at lære en yogastilling, behøver du ikke nødvendigvis mestrer det på den første gang. Det tager tid og med den faste praksis udgør, får du godt med det. Denne proces tog dig at anvende den samme off INDHOLDET forsøger indtil du overvinde din afhængighed.

Yoga belastninger på langvarig lykke i stedet for øjeblikkelig tilfredsstillelse. Det hjælper dig med at realisere de skadelige virkninger af hverdagens dårlige vaner, som ellers synes at få dig igennem dagen. Med yoga, du bliver ærlig overfor dig selv og undgå, hvad der er dårligt for dig.

Yoga afspejler din virkelige kapaciteter. Følelsen er bemyndigelse presser dig til bedre selv og i processen slippe af med alle de unødvendige negativitet.

Lad os få et kig på de yogastillinger, der hjælper dig med at overvinde dårlige vaner, skal vi?

Yogastillinger til at bekæmpe dårlige vaner

De yogastillinger nævnt nedenfor aktivere energi center i din navle holde dig jordet og øge omfanget af transformation. Øv dem hver dag om morgenen i mindst 40 dage til at observere ændringer i din tankegang og adfærd.

1. Balasana (Child Pose)

Om Pose- Balasana eller barnets Pose er en asana, der ligner den fosterstilling af en baby. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 1 til 5 minutter.

 Benefits- Balasana frigiver spændinger i brystet, skuldre og ryg. Det reducerer stress og angst. Den bekæmper svimmelhed og normaliserer blodgennemstrømningen i hele kroppen.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose er en asana, der ligner den hævede hætte af en slange. Det er en energigivende backbend. Det er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Benefits- Bhujangasana forbedrer dit humør og styrker dit hjerte. Det frigiver stress og træthed. Den positur forbedrer din fleksibilitet og reducerer stivhed i nederste del af ryggen.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Pose er en asana, der ligner en strenget bue. Det er en perfekt ryg stretching exercise.The udgøre er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i mindst 15 til 30 sekunder.

Benefits- Dhanurasana hjælper med at overvinde sløvhed. Den positur holder dig afbalanceret, når du er træt eller hyperaktive. Det åbner op dit bryst, nakke og skuldre.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose er en asana, der ligner en kamel. Det er en backbend. Stillingen er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Benefits- Ustrasana helbreder og afbalancerer dine chakraer. Det forbedrer din generelle sundhed og velvære. Den positur åbner foran kroppen og forbedrer din kropsholdning.

5. Adho Mukha Svanasana (Downward Hund Pose)

Om Pose- Adho Mukha Svanasana eller nedadgående Hund Pose er en asana, der ligner en hund bøjede sig frem. Stillingen er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave. Hold stillingen i 1 til 5 minutter.

Benefits- Adho Mukha Svanasana forynger og energizes dig. Det beroliger din hjerne og lindrer depression. Den hærder søvnløshed og træthed. Stillingen er terapeutisk for højt blodtryk.

6. Vrikshasana (Tree Pose)

Om Pose- Vrikshasana eller træ udgør en asana, der ligner den blide og robust holdning af et træ. Det er en nybegynder niveau Hatha yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave. Hold stillingen i 1 minut på hvert ben.

 Benefits- Vrikshasana forbedrer din udholdenhed og koncentration. Det har en rolig effekt på din krop. Den positur slapper dit centrale nervesystem og fremmer din selvtillid.

7. Natarajasana (Dancer Pose)

Om Pose- Natarajasana eller Dancer Pose er en asana opkaldt efter Nataraja, herre dansen. Det ligner en af hans dansetrin. Stillingen er en mellemliggende niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Benefits- Natarajasana er en stress buster. Det øger fleksibiliteten i din krop. Det hjælper dig med at centrere dit sind og krop. Den positur forbedrer din kropsholdning, koncentration og balance.

Lad os nu besvare nogle almindelige spørgsmål om yoga og dårlige vaner.

Ekspert svar For Readers’ Spørgsmål

Hvor ofte skal jeg praktisere yoga for at overvinde dårlige vaner?

Praksis yoga hver dag om morgenen uafbrudt i 40 dage for at observere en ændring.

Skal jeg holde sig væk fra dårlige vaner, når jeg begynder yoga praksis?

Ja, skal du bevidst undgår dårlig praksis, der skader din krop og sind, når du begynder yoga praksis. Som du går videre ind i din træning, du langsomt mister lysten til at bukke under for de dårlige vaner.

Vi har alle dårlige vaner. Det er ikke ret til at leve med dem. Du skal sørge for du genkende, hvad de gør for dig og finde en måde at slippe af med dem. Yoga giver dig det perfekte skub og tillid til at bekæmpe dine indgroede dårlige vaner, og du skal starte nu.