7 Bedste Yogastillinger at lindre brystsmerter

Home » Review » Health » 7 Bedste Yogastillinger at lindre brystsmerter

7 Bedste Yogastillinger at lindre brystsmerter

Har du ofte føler en trykken i brystet område? Hvis ja, så kunne det være for simple årsager, der kan fastsættes let med et par yoga strækninger.

Men du skal vide de rigtige. Og det er derfor, vi sammensætter det bedste yogastillinger her, der kan strække og åbne dit bryst muskler giver trøst til dem.

Brystsmerter betyder ikke nødvendigvis et hjerte lidelse. Det kunne ske for en simpel grund som at sidde foroverbøjet på en stol i mange timer.

Hvis ikke fast på det rigtige tidspunkt, vil problemet vokse til en større én forårsager unødige vanskeligheder. Før der kan ske, skal du indstille det med følgende 7 udgør i yoga for brystsmerter.

Inden da lad os finde ud af årsagerne til brystsmerter.

Hvad er årsagen brystsmerter?

Brystsmerter er forårsaget på grund af forskellige årsager. Du kan mærke det overalt fra halsen til din øverste del af maven. Trykken for brystet ofte opstår på grund af dårlige arbejdsstillinger, men kunne også være et tegn på noget mere alvorligt som en panik eller et hjerteanfald.

Hvis du føler en smerte i brystet område, kan det ikke nødvendigvis være en hjerte-kar-sygdom. Eller det kunne være. Når dit hjerte muskler ikke får nok ilt, det giver anledning til en alvorlig form for smerter i brystet kaldet angina.

Andre hjerte-relaterede brystsmerter er et hjerteanfald, pericarditis, myocarditis, kardiomyopati og aortadissektion.

Brystsmerter opstår på grund af gastrointestinale problemer også. Hvis du har synkebesvær, galdesten, betændelse i galdeblæren eller bugspytkirtel, så vil du føle smerte i brystet.

Selv hvis du har lungebetændelse, astma eller blodpropper, det fører til brystet smerte. Brystsmerter sker også, når du lider af en fraktur, der forårsager pres på nerverne. Beskadigede ribben og ømme muskler fra ekstrem anstrengelse er også vigtigste faktorer brystet smerte.

Yoga for Brystet

Du skal få en læge til at vurdere enhver pludselig brystsmerter du føler og få tjekket for hjerteproblemer. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du lindre dine brystmuskler med yoga.

Yoga hjælper med at reducere trykken for brystet ved at åbne, udvide og strække brystet. Det modvirker effekten af ​​dårlige arbejdsstillinger, overforbrug, og stamme af muskler, ved fastsættelsen af ​​årsagen til problemet.

Yoga forbedrer din vifte af bevægelse, strækker dine brystmuskler, forbedrer din fleksibilitet, som al støtte i at udrydde din brystsmerter.

Nogle gange kan selv stress, angst og spændinger medføre brystsmerter, og du ved godt, at yoga er den bedste løsning for det.

Øv brystsmerter lindre positurer nævnt nedenfor for at forstå, hvad jeg taler om.

7 Bedste Poses i yoga til bryst smertelindring

1. Matsyasana (Fisk Pose)

Om Pose- Matsyasana eller fisk Pose er opkaldt efter Matsya avatar af Vishnu. Det er en nybegynder niveau Hatha yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave for de bedste resultater, og hold stillingen i mindst 30 til 60 sekunder for at føle stillingen effekt.

Fordele for bryst- Matsyasana strækker dine ribben muskler. Det strækker sig også forsiden og bagsiden af din hals og forbedrer din kropsholdning. Det er terapeutisk for afrundede skuldre og lindrer irritation.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Hvordan du gør det Bhujangasana Og hvad er dens fordele

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose er en asana, der ligner den hævede hætte af en kobra. Det er en backbend. Stillingen er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Fordele for bryst- Bhujangasana strækker musklerne i brystet og skuldre. Det øger din fleksibilitet og forbedrer dit humør. Stillingen forbedrer blod og ilt omsætning.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Asana er en anledning, der ligner en strengeinstrument bue klar til at skyde. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave for de bedste resultater, og hold stillingen i 15 til 30 sekunder under praksis.

Fordele for bryst- Dhanurasana massage dit hjerte og kurerer astma. Det er perfekt til at lindre stress og træthed. Den positur åbner dit bryst, nakke og skuldre.

4. Bitilasana (Cow Pose)

Om Pose- Bitilasana eller ko Pose er en asana, der ligner den holdning af en ko. Den sanskrit ord ‘Bitila’ forstås ko. Bitilasana er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og hold stillingen i 10 til 15 sekunder.

Fordele for bryst- Bitilasana forbedrer din kropsholdning og balance. Det styrker din nakke og strækker ryggen. Den positur beroliger dit sind og mindsker stress. Det øger også blodcirkulationen i kroppen.

5. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose er en backbend, der ligner den holdning af en kamel. Den sanskrit ord ‘USTRA’ forstås kamel. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Fordele for bryst- Ustrasana strækker og styrker dine skuldre og ryg. Det åbner op brystet og forbedrer åndedræt. Den positur toner din nakke og strækker din hals.

6. Chakrasana (Wheel Pose)

Om Pose- Chakrasana eller Wheel Pose er en asana, der ligner et hjul. Det er også et vigtigt skridt i akrobatik. Chakrasana er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på en tom mave og hold stillingen i 1 til 5 minutter.

Fordele for bryst- Den udgør er godt for dit hjerte og helbreder astma. Det strækker dine lunger og stimulerer skjoldbruskkirtlen. Den hærder depression og mindsker stress og spændinger i kroppen.

7. Natarajasana (Dance Pose)

Om Pose- Natarajasana eller Dance Pose er en asana, der ligner den dansende udgøre af Lord Shiva. Det er et mellemliggende niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og hold stillingen i 15 til 30 sekunder under praksis.

Fordele for bryst- Natarajasana strækker dine nakkemuskler og styrker dit bryst. Det forbedrer fleksibiliteten i din krop og forbedrer din krops balance også.

Nu hvor du ved alt om yogastillinger lindre trykken for brystet, lad os besvare nogle almindelige spørgsmål om yoga og brystsmerter.

Ekspert svar For Readers’ Spørgsmål

Er brystsmerter livstruende?

Brystsmerter kan være dødelig, hvis den er alvorlig og relateret til hjertet.

Behøver jeg at konsultere min læge til at praktisere yogastillinger for brystsmerter?

Absolut! Kun med din læges godkendelse, anbefaler vi, at du prøver yogastilling at lindre smerter i brystet.

Brystsmerter er af varierende grader. Det kunne være skarp eller en kedelig smerte. Det kan være et mindre problem, der nemt kan fast eller en større lidelse, der har brug for professionel hjælp. Finde ud af, hvilken slags det er, og træffe de nødvendige foranstaltninger. Hvis årsagen til din brystsmerter er ikke livstruende, så yogastillinger nævnt ovenfor fungerer bedst. Giv dem en chance.