7 Bedste Yogastillinger for større bryster

Home » Review » Beauty » 7 Bedste Yogastillinger for større bryster

7 Bedste Yogastillinger for større bryster

Vil du tro mig, hvis jeg fortalte dig, at yoga kan forstørre dine bryster? Du er nødt til, fordi det gør det! Jeg er sikker på at du ikke har den fjerneste idé om, at yoga kan øge din bryststørrelse.

Der er mange produkter på markedet, såsom olier, salve, sugekopper, kirurgi, etc., der hjælper dig med at få en fyldigere buste men hvad yoga kan gøre de ikke kan.

Yoga skiller sig ud blandt alle dem som det eneste middel til at øge din bryststørrelse naturligt og uden bivirkninger. Nu, det er en kombination, du er nødt til at prøve.

Og, vi vil fortælle dig nøjagtigt, hvordan man. Bo lægge og læse på.

Hvordan virker Yoga Større bryster?

Vidste du, at ifølge forskning næsten alle kvinder er bevidste om deres bryst størrelse? Lyder ikke godt, ikke? Nå, gudskelov til yoga, du behøver ikke at ty til kemiske-induceret metoder til brystforstørrelse, der forårsager skadelige bivirkninger.

Visse yogastillinger hjælpe dig med at øge din bryst størrelse ved at øge fedt og kirtelvæv i dine bryster. Et par andre yogastillinger tone muskler, der støtter dine bryster og gøre dem stærkere.

Kort sagt, praktisere yoga gør dine bryster fastere, stærkere og mere velskabt. Så med regelmæssig praksis af yoga asanas, kan du øge størrelsen af ​​dine bryster i løbet af en periode.

Lad os finde ud af, hvilken yoga asanas hjælpe dig gøre det.

Breast Stigende Yogastillinger

1. Gomukhasana (Cow Pose)

Om Pose- Gomukhasana eller ko Pose er en asana, hvor din krop ligner en ko ansigt. Det er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Benefits- Gomukhasana strækker dine bryster godt. Den bygger dine bryst muskler og forbedrer den generelle fleksibilitet din torso. Det øger også elasticiteten af dine bryster.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose er en asana, der ligner den hævede hætte af en slange. Det er en energigivende backbend. Stillingen er en nybegynder niveau Ashtanga yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Benefits- Bhujangasana strækker din buste område og styrker dine bryst muskler. Det toner også din mave og firmaer din bagdel.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Pose er en asana, der ligner en strenget bue. Det er en stor tilbage stretching øvelse. Stillingen er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder.

Benefits- Dhanurasana øger blodtilførslen til dit bryst område. Det styrker også brysterne. Den udgør massage dine skjoldbruskkirtel og styrker dine skuldre.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose er navngivet, så stillingen ligner den holdning af en kamel. Stillingen er en nybegynder niveau Vinyasa yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme og hold stillingen i 30 til 60 sekunder.

Benefits- Ustrasana strækker musklerne omkring dine bryster. Den udgør aids i at øge blodgennemstrømningen til dine bryster. Det virker på den nederste del af dine bryster øge deres rundhed.

5. Vrikshasana (Tree Pose)

Om Pose- Vrikshasana eller træ udgør en asana, der ligner den blide holdning af et træ. Du er nødt til at holde øjnene åbne i denne anledning. Det er en nybegynder niveau Hatha yoga asana. Øv det om morgenen eller om aftenen på tom mave og rene tarme. Hold stillingen i et minut på hvert ben.

Benefits- Vrikshasana strækker væv på siden af dine bryster medvirken i at øge deres størrelse. Den positur øger fleksibiliteten i dine bryst muskler. Det øger dit selvværd og selvtillid.

Lad os nu besvare nogle almindelige spørgsmål om yoga for brystforstørrelse.

Ekspert svar For Readers’ Spørgsmål

Hvor ofte skal jeg øve yoga for brystforstørrelse?

Praksis yoga hver dag mindst en gang om dagen, og for omkring en halv time. Langsomt, øge praksis til to gange om dagen og forsøger at bruge mere end en halv time i hver session.

Vil jeg se en drastisk ændring i mit bryst størrelse med yoga praksis?

Resultaterne af praktiserende bryst udvide yogastillinger varierer fra person til person, og du har brug for at holde øje med fra tid til anden. Vær tålmodig. Nogle gange, er resultaterne ikke umiddelbart, men de er sikker på at komme.

Den måde, du ser er en af ​​dine yderste bekymringer. Er det ikke? Bryster for kvinder er et tegn på kvindelighed og seksualitet. Populære skønhed standarder skildre en smuk kvinde som nogen med fuld afrundede bryster. Og små bryster også er smukke på deres egen måde. Men for dem, som ønsker store bryster, behøver du ikke prøve noget skadeligt at opnå dem, når en sikker metode som yoga kan hjælpe dig forstørre dine bryster. Så prøv det og få behageligt i din hud.