7 Beneficii uimitoare de yoga Mermaid pe corpul tau

Home » Review » Fitness » 7 Beneficii uimitoare de yoga Mermaid pe corpul tau

7 Beneficii uimitoare de yoga Mermaid pe corpul tau

Mermaid Pose arata destul de similar cu foarte puternic de deschidere șold yoga Asana, Eka Pada Rajakapotasana. Este un mod avansat de a practica porumbelul Pose. Dacă dreptul de făcut, Mermaid Pose ajută la relaxarea un sold strâmt și chiar vă asistente medicale dintr-o durere sciatica rău. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru cei care au leziuni la genunchi. În plus, fiind o postură puternic, care este într-adevăr o provocare, nu este recomandabil pentru incepatori de a practica fără o supraveghere adecvată.

Să ne aruncăm o privire la modul de a face sirena prezintă, dar vă rugăm să nu practică această postură decât dacă sunt confortabile face Eka Pada Rajakapotasana și sunteți un practicant avansat de yoga.

Cum Pentru a face Mermaid Pose:

 1. Începeți cu Adho Mukha Svanasana, câinele Downward Facing pozeze.
 2. Imprastiati degetele spre exterior, ridicați șolduri, și alungi coloanei vertebrale. Sold-te pe tocuri.
 3. Expirand profund, îndoiți genunchiul drept în așa fel încât să se sprijine între mâini răspândite la latimea umerilor.
 4. Să restul glezna dreaptă lângă încheietura mâinii stângi pe saltea de yoga în așa fel încât genunchiul drept se află aproape de încheietura mâinii drepte.
 5. Întinde piciorul stâng înapoi, astfel încât degetele de la picioare stânga ating podeaua.
 6. Exercitând o presiune asupra degetelor alungite, întregul corp și trageți trunchiul de la coapsă. Să coccisul cad mai aproape de călcâiul stâng.
 7. Desen în jos prin tibie al piciorului drept și împărțind echilibrul între șolduri, trageți coapsa dreaptă spre linia mediana ta.
 8. Împingerea picioarele, prelungi coloanei vertebrale cât mai mare posibil.
 9. Să restul mâna dreaptă pe coapsa dreaptă.
 10. Indoiti genunchiul stâng și cu mâna stângă încheietoare piciorul stâng.
 11. Trageți piciorul stâng cât mai aproape posibil de corpul dumneavoastră în așa fel încât degetele de la picioare se odihnească în cutelor cotului lui.
 12. Păstrarea coloanei vertebrale alungite, aduce mâna dreaptă deasupra capului. Îndoiți-o la cot și încheietoare mâna stângă.
 13. Cuadratura trunchiul și șoldurile înainte, exercită o presiune asupra picioarelor pentru a activa miezul și ridicați coloanei vertebrale.
 14. Păstrați privirea fixă ​​la cer cu respirații adânci.
 15. Țineți pozeze pentru 10 respirații.
 16. Apoi eliberați piciorul stâng permițându-i să se extindă înapoi.
 17. Se pune-ti mainile in fata corpului.
 18. Învelind în degetele de la picioare stângi, vin înapoi la Adhvo Mukha Svanasana.
 19. Repetați aceiași pași cu cealaltă parte prea.

Acest lucru face ca o repetiție. Face cinci-șapte o astfel de repetare, relaxare, timp de aproximativ 15 secunde între ele.

modificări:

O postură foarte puternică, acest lucru poate face un har pentru corpul cu practica obișnuită. Iată câteva sfaturi pentru a modifica pentru a satisface cerințele poza dumneavoastră:

 • Aveți posibilitatea să utilizați o curea de yoga pentru a ține piciorul stâng dacă vi se pare dificil pentru a permite piciorului să se odihnească în pliul cotului. Tie centura ferm în jurul piciorului și țineți-l cu mâinile. Acest lucru poate fi, de asemenea, utilizat pentru a aprofunda poza.
 • Puteți face, de asemenea, o backbend parțială, dacă vă simțiți intensitatea de îndoire înapoi este un pic mai agresiv.
 • Se pune o pătură sub șold pentru sprijin adăugat și amortizare. 

Beneficiile Mermaid Pose:

Versiunea avansată a One Pose porumbel Legged vine cu o serie de beneficii pentru sănătate. Iată ce vă puteți aștepta de la practicarea Mermaid Pose regulat:

 • O podea pelvina mai puternică și miez
 • Libertatea de dureri de spate și sciatică
 • Un spate mai mici, muschi quad, și flexors mai flexibile și mai puternice de sold
 • Un nivel mai bun de echilibru
 • umerii mai puternice și mai deschise și piept
 • Un control mai bun asupra dorințelor sexuale
 • Un sistem digestiv mai puternic și mai puternic și sistemul de reproducere

Un cuvânt de precauție:

Niciodată nu practică această pozeze cazul în care suferă de orice fel de leziuni la nivelul meniscului genunchiului, sau ligamente. Evitați practicarea poza dacă aveți un istoric de șold sau de umăr dislocare. Întotdeauna asigurați-vă că piciorul în partea din față este flexat suficient pentru a evita leziuni la genunchi. Păstrați coloanei vertebrale extins și ridicat pe tot parcursul. Nu te împinge dincolo de limitele tale. Păstrați practica pentru perfecțiune.

Practică și răbdare – acestea sunt cele două elemente cheie pe care trebuie să stăpânească Mermaid Pose. Așa cum am menționat la început, nu este un asana bun dacă sunteți un novice, începător, sau au unele leziuni la genunchi. Cu toate acestea, puteți încerca acest lucru, dacă aveți voință puternică.