7 Best Yoga Poses å avlaste brystsmerter

Home » Review » Health » 7 Best Yoga Poses å avlaste brystsmerter

7 Best Yoga Poses å avlaste brystsmerter

Har du ofte føler en tetthet i brystet området? Hvis ja, så det kan være for enkle grunner som kan fikses lett med noen yoga strekninger.

Men du må vite de riktige. Og, det er derfor vi har satt sammen den beste yoga utgjør her som kan strekke og åpne opp brystmusklene gi trøst til dem.

Brystsmerter betyr ikke nødvendigvis en hjerte sykdom. Det kan skje for en enkel grunn som sitter sammenkrøpet på en stol for lange timer.

Hvis ikke fast til rett tid, vil problemet vokse til en stor en som forårsaker unødvendige vanskeligheter. Før det kan skje, setter du den med følgende 7 positurer i yoga for brystsmerter.

Før det la oss finne ut årsakene til brystsmerter.

Hva er årsaken til brystsmerter?

Brystsmerter er forårsaket på grunn av ulike årsaker. Du kan føle det alt fra halsen til øvre del av magen. Tetthet i brystet oppstår ofte på grunn av dårlig holdning, men kan også være et tegn på noe mer alvorlig som en panikk eller et hjerteinfarkt.

Hvis du føler en smerte i brystet området, kan det ikke nødvendigvis være en kardiovaskulær sykdom. Eller det kan være. Når hjertet musklene ikke får nok oksygen, det gir opphav til en alvorlig form for brystsmerter som kalles angina.

Andre hjerte-relaterte brystsmerter er et hjerteinfarkt, perikarditt, myokarditt, kardiomyopati og aortadisseksjon.

Brystsmerter oppstår på grunn av gastrointestinale problemer også. Hvis du har svelgeproblemer, gallestein, betennelse i galleblæren eller bukspyttkjertelen, så vil du føle smerte i brystet.

Selv om du har lungebetennelse, astma eller blodpropp, fører det til brystet verke. Brystsmerter oppstår også når du lider av et brudd som forårsaker press på nervene. Skadede ribbeina og ømme muskler fra ekstrem anstrengelse er også viktige faktorer som forårsaker brystsmerter.

Yoga For The Chest

Du må få en lege til å vurdere eventuelle plutselige brystsmerter du føler og få sjekket for hjerteproblemer. Hvis det ikke er tilfelle, så du kan berolige brystet muskler med yoga.

Yoga hjelper til å redusere tetthet i brystet ved å åpne, utvide og strekker brystet. Det motvirker dårlig holdning, overforbruk, og belastning av muskler, ved å feste den årsaken til problemet.

Yoga øker omfanget av bevegelse, strekker de brystmusklene, forbedrer fleksibiliteten som alle hjelpemiddel i utrydde brystsmerter.

Noen ganger kan til og med stress, angst og spenning forårsake brystsmerter, og du vet godt at yoga er den beste løsningen for det.

Øv på brystsmertestillende positurer som er nevnt nedenfor for å forstå hva jeg snakker om.

7 beste stiller i Yoga for brystsmerter Relief

1. Matsyasana (Fish Pose)

Om Pose- Matsyasana eller fisk Pose er oppkalt etter den Matsya avatar av Vishnu. Det er en nybegynner nivå Hatha yoga asana. Øv det i morgen på tom mage for best resultat og hold positur i minst 30 til 60 sekunder å føle positur effekt.

Fordeler for Chest- Matsyasana strekker rib muskler. Den strekker seg også foran og bak i nakken og forbedrer din holdning. Det er terapeutisk for avrundede skuldre og lindrer irritasjon.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Hvordan gjøre Bhujangasana og hva er dens fordeler

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose er en asana som ligner hevet panseret av en kobra. Det er en backbend. Positur er en nybegynner nivå Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i 15 til 30 sekunder.

Fordeler for Chest- Bhujangasana strekker musklene i brystet og skuldrene. Det øker fleksibiliteten og forbedrer humøret. Positur forbedrer blodsirkulasjonen og oksygen.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Asana er en positur som ligner et strenge bøye klar til å skyte. Det er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på tom mage for best resultat og hold positur i 15 til 30 sekunder i praksis.

Fordeler for Chest- Dhanurasana massasje ditt hjerte og kurer astma. Det er perfekt for å lindre stress og tretthet. Positur åpner opp brystet, nakke og skuldre.

4. Bitilasana (Cow Pose)

Om Pose- Bitilasana eller kua Pose er en asana som ligner på holdning av en ku. Sanskrit ordet ‘Bitila’ betyr ku. Bitilasana er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen eller kveld på tom mage og hold positur i 10 til 15 sekunder.

Fordeler for Chest- Bitilasana forbedrer din holdning og balanse. Det styrker nakken og strekker ryggen. Positur roer sinnet og lindrer stress. Det øker også den blodsirkulasjon i kroppen.

5. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose er en backbend som ligner på holdning av en kamel. Sanskrit ordet ‘USTRAS’ betyr kamel. Det er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i 30 til 60 sekunder.

Fordeler for Chest- Ustrasana strekker og styrker dine skuldre og rygg. Det åpner opp brystet og forbedrer åndedrett. Positur toner halsen og strekker halsen.

6. Chakrasana (Wheel Pose)

Om Pose- Chakrasana eller Wheel Pose er en asana som ser ut som et hjul. Det er også et viktig skritt i akrobatikk. Chakrasana er en nybegynner nivå Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i 1 til 5 minutter.

Fordeler for Chest- Den posere er bra for hjertet og botemidler astma. Den strekker lungene og stimulerer skjoldbruskkjertelen. Den herder depresjon og lindrer stress og spenninger i kroppen.

7. Natarajasana (Dans Pose)

Om Pose- Natarajasana eller Dance Pose er en asana som ligner på dans positur Lord Shiva. Det er et mellomliggende nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen eller kveld på tom mage og hold positur i 15 til 30 sekunder i praksis.

Fordeler for Chest- Natarajasana strekker nakkemusklene og styrker brystet. Det forbedrer fleksibiliteten i kroppen din og også forbedrer kroppens balanse.

Nå som du vet alt om Yoga positurer lindrende tetthet i brystet, la oss svare på noen vanlige spørsmål om yoga og brystsmerter.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Er brystsmerter livstruende?

Brystsmerter kan være dødelig hvis det er alvorlig og relatert til hjertet.

Må jeg oppsøke legen min til å praktisere yoga for brystsmerter?

Absolutt! Bare med legen din godkjenning, anbefaler vi at du prøver yoga positur for å lindre brystsmerter.

Brystsmerter er av varierende grad. Det kan være skarpe eller en kjedelig verke. Det kan være et mindre problem som lett kan fikses eller en stor sykdom som trenger profesjonell hjelp. Finne ut hva slags det er, og iverksette nødvendige tiltak. Hvis årsaken til brystsmerter er ikke livstruende, så yoga positurer nevnt ovenfor fungerer best. Gi dem en sjanse.