7 Best Yoga Poses for å bryte dårlige vaner

Home » Review » Health » 7 Best Yoga Poses for å bryte dårlige vaner

7 Best Yoga Poses for å bryte dårlige vaner

Er ikke yoga handler om å overvinne dårlige vaner? Jeg er sikker på at du har en liste over dårlige vaner som du trenger for å bli kvitt. Når du praktiserer yoga, er du alltid jobber mot å unngå dem.

La meg fortelle deg hvordan. Yoga er en helhetlig tilnærming til å takle dårlige vaner som røyking, drikking, slapphet, spise usunn mat, etc. Det er en utmerket måte å bremse ned og prioritere.

Mens yoga, generelt, hjelper deg å holde seg borte fra dårlige vaner, er det visse positurer i bestemt at gjenopplive motiverende egenskaper for å styrke og støtte deg til å bekjempe de dårlige vaner.

Yoga For å stoppe dårlige vaner

Vi vet at yoga strekninger, styrker og toner. Vi vet også at det er beroligende og styrkende. Men hvordan hjelper det å overvinne dårlige vaner som har blitt vanlig?

Vel, det første skrittet mot å utrydde noe forferdelig er å bremse ned og ta varsel av dens virkninger på ditt vesen. Yoga hjelper deg å ta en pause og gjøre fornuftige beslutninger i stedet for å klippe går om dagen.

Når du begynner å lære yoga positur, trenger du ikke nødvendigvis å mestre den på første gang. Det tar tid og med konsistent praktisering av positur, får du godt med det. Denne prosessen lærer deg å bruke det samme av mat- prøver til du overvinne din avhengighet.

Yoga påkjenninger på langvarig lykke i stedet for øyeblikkelig tilfredstillelse. Det hjelper deg å realisere de syke effektene av daglige dårlige vaner som ellers ser ut til å komme deg gjennom dagen. Med yoga, blir du ærlig med deg selv og unngå hva som er bra for deg.

Yoga gjenspeiler reelle evner. Følelsen er styrke presser deg å bedre selv og i prosessen bli kvitt all unødvendig negativitet.

La oss ta en titt på yoga som hjelper deg å overvinne dårlige vaner, skal vi?

Yoga Poses å bekjempe dårlige vaner

Yoga positurer som er nevnt nedenfor aktivere energisentral i navlen holde deg jordet og øke omfanget av transformasjon. Øv dem hver dag i morgen i minst 40 dager for å observere endringer i din tenkning og atferd.

1. Balasana (Child Pose)

Om Pose- Balasana eller barnet Pose er en asana som ligner på fosterstilling av en baby. Det er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen eller kveld på tom mage og rene tarmer. Hold posere for 1 til 5 minutter.

 Fordeler- Balasana frigjør strekket i brystet, skuldre og rygg. Det reduserer stress og angst. Det bekjemper svimmelhet og normaliserer blodstrøm gjennom kroppen.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Om Pose- Bhujangasana eller Cobra Pose er en asana som ligner hevet panseret av en slange. Det er en energigivende backbend. Det er en nybegynner nivå Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen eller kveld på tom mage og rene tarmer. Hold positur i 15 til 30 sekunder.

Fordeler- Bhujangasana forbedrer humøret og styrker hjertet ditt. Det frigjør stress og tretthet. Positur forbedrer fleksibilitet og reduserer stivhet i korsryggen.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Om Pose- Dhanurasana eller Bow Pose er en asana som ligner et strenge bue. Det er en perfekt tilbake strekke exercise.The positur er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i minst 15 til 30 sekunder.

Fordeler- Dhanurasana hjelper i å overvinne apati. Positur holder deg balansert når du er trøtt eller hyperaktiv. Det åpner opp brystet, nakke og skuldre.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Om Pose- Ustrasana eller Camel Pose er en asana som ligner en kamel. Det er en backbend. Positur er en nybegynner nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og rene tarmer. Hold positur i 30 til 60 sekunder.

Fordeler- Ustrasana helbreder og balanserer chakraene. Det forbedrer din generelle helse og velvære. Positur åpner opp forsiden av kroppen din og forbedrer din holdning.

5. Adho Mukha Svanasana (Downward Dog Pose)

Om Pose- Adho Mukha Svanasana eller nedadgående Dog Pose er en asana som ligner på en hund bøyd fremover. Positur er en nybegynner nivå Ashtanga yoga asana. Øv det i morgen på tom mage. Hold posere for 1 til 5 minutter.

Fordeler- Adho Mukha Svanasana forynger og gir energi deg. Det beroliger hjernen og lindrer depresjon. Det botemidler søvnløshet og tretthet. Positur er terapeutisk middel mot høyt blodtrykk.

6. Vrikshasana (Tre Pose)

Om Pose- Vrikshasana eller Tree Pose er en asana som ligner den milde og robust holdning av et tre. Det er en nybegynner nivå Hatha yoga asana. Øv det i morgen på tom mage. Hold positur i 1 minutt på hver etappe.

 Fordeler- Vrikshasana forbedrer din utholdenhet og konsentrasjon. Den har en rolig effekt på kroppen din. Positur slapper sentralnervesystemet og fremmer selvtillit.

7. Natarajasana (Dancer Pose)

Om Pose- Natarajasana eller Dancer Pose er en asana oppkalt etter Nataraja, herre dansen. Det ligner på en av sine dansetrinn. Positur er et mellomliggende nivå Vinyasa yoga asana. Øv det i morgen på tom mage og hold positur i 15 til 30 sekunder.

Fordeler- Natarajasana er en stress Buster. Det øker fleksibiliteten i kroppen din. Det hjelper deg å sentrere ditt sinn og kropp. Positur forbedrer din holdning, konsentrasjon og balanse.

Nå, la oss svare på noen vanlige spørsmål om yoga og dårlige vaner.

Experts svar For Readers’ spørsmål

Hvor ofte øver jeg yoga for å overvinne dårlige vaner?

Øv yoga hver dag i morgen kontinuerlig i 40 dager for å observere en endring.

Må jeg holde seg borte fra dårlige vaner når jeg begynner yoga praksis?

Ja, du må bevisst unngå dårlig praksis som skader kropp og sjel når du begynner yoga praksis. Som du gå videre inn treningen din, du sakte miste trangen til å gi etter for de dårlige vaner.

Alle av oss har dårlige vaner. Det er ikke riktig å leve med dem. Du må sørge for at du vet hva de gjør for deg og finne en måte å bli kvitt dem. Yoga gir deg den perfekte push og tillit til å bekjempe dine inngrodd dårlige vaner, og du må begynne nå.