7 Beste Yoga houdingen te Bronchitis Cure

Home » Review » Health » 7 Beste Yoga houdingen te Bronchitis Cure

7 Beste Yoga houdingen te Bronchitis Cure

Er is niets yoga kan het niet helpen met, met inbegrip van bronchitis. Miljoenen mensen lijden aan bronchitis en yoga is de beste uitweg.

Jongeren, ouderen en kinderen-bronchitis onderdelen niemand. En als het je opgevallen met een kortademigheid en werd voortdurend hoesten de hele nacht, dan bent u in de problemen.

Dat komt omdat bronchitis raken op je en je moet er iets aan doen. Raak niet in paniek, omdat de 7 onderstaande yoga houdingen zal de controle en genezen uw bronchitis conditie.

Kom op, lees het artikel en bespaar jezelf van de pijn.

Daarvoor laten we meer informatie over de bronchitis aandoening.

Wat is Bronchitis?

Bronchitis is een aandoening waarbij uw bronchiën, degenen die lucht vervoeren van uw luchtpijp naar de longen, worden aangetast en gezwollen.

Stel je het effect op je lichaam als lucht, de meest vitale levenskracht die je lichaam loopt wordt beïnvloed. Eng, is het niet?

Samen met de zwelling en problematische ademhaling komt een hoesten en slijm. Verkoudheid, griep, en bacteriën zijn enkele van de oorzaken voor deze aandoening.

 
 
 

 
 
 
 
 
 

Vanwege de kiemen in het lichaam, wordt de bekleding van de luchtwegen verder beïnvloed en Inflames. Deze actie neemt een tol op je ademhaling als de opening voor de vrije luchtstroom kleiner geworden en beperkt het maken van luchtstroom een ​​vertraagd proces.

Slijm en slijm komen met zich mee en maken het probleem alleen maar erger. Het vergemakkelijkt de bronchitis toestand; moet je yoga te proberen. Hieronder kunt u zien waarom.

Yoga voor bronchitis

Het beste deel over yoga is daarin de symptomen van bronchitis. Een lusteloos lifestyle, rookgewoonte, zwak immuunsysteem, spanning, stress en een stijve carrosserie zijn de problemen.

Yoga kan gemakkelijk glad deze uit en u te beschermen tegen de bronchitis aandoening, maar als je al last van hebben en de conditie is in een eerste stadium, dan heb je nog steeds een kans om bronchitis te genezen met yoga.

Het belangrijkste probleem van bronchitis is kortademigheid, die u snel kunt uitputten. Yoga kan het eenvoudig vast te stellen met asanas en pranayama. U zult lichter, gelukkiger en meer verbonden met je geest, lichaam en ziel te voelen.

Regelmatige beoefening van yoga zorgt voor een rustig en gedisciplineerd leven. Een definitieve dieet, weg te houden van roken en drinken en een juiste hoeveelheid slaap is soms alles wat nodig is om een ​​probleem op te lossen.

Yoga asana’s zijn de beste om mee te beginnen als ze je lichaam soepel en flexibel, samen met het verbeteren van uw longcapaciteit. Zelfs het slijm gevormd in de luchtwegen wegstroomt gangbare praktijk van asanas.

Forward bochten, terug bochten, spinale wendingen en ontspanning poses zijn uw beste inzet en volgende zijn enkele van de beste genoemd om u te helpen de slag te gaan met de praktijk asanas. Bekijk ze eens.

Yoga houdingen voor bronchitis

1. Sukhasana (kleermakerszit)

Sukhasana Of kleermakerszit Om u rust en verlengen van uw Spine

Over De Pose- Sukhasana of de kleermakerszit is een meditatieve houding die gemakkelijk kan worden beoefend door mensen van alle leeftijden. Het is een beginner niveau Vinyasa yoga asana. Doe het in de ochtend en niet per se op een lege maag als je niet volgt met andere asanas. Zitten in de pose voor zo lang als je wilt.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Sukhasana kalmeert je geest en verbreedt je borst. Het geneest je mentale vermoeidheid en houdt je rustig. De pose opent je heupen en masseert je dijen.

2. Ardha Matsyendrasana (Half-Spinal Twist)

Over De Pose- Ardha Matsyendrasana of the Half-Spinal Twist is een zittende spinale twist asana die is vernoemd naar een wijsgeer genoemd Matsyendranath. Het is een beginner niveau Hatha yoga asana. Oefen de pose in de ochtend op een lege maag en houd deze voor ten minste 30 tot 60 seconden.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Ardha Matsyendrasana verhoogt de zuurstoftoevoer naar je longen. Het strekt zich uit je rug en geneest constipatie. De pose stimuleert je longen en verwijdert gifstoffen uit je lichaam.

3. simhasana (Lion stelt)

How To Do The simhasana en wat zijn de voordelen

Over De Pose- simhasana of the Lion Pose is een asana dat de houding en het gebrul van een leeuw lijkt. Simha betekent leeuw, en daarmee de asana is vernoemd simhasana. Het is een beginner niveau Hatha yoga asana. Oefen de pose in de ochtend op een lege maag en houd deze ten minste 30 seconden.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- simhasana verlicht spanning in de borst. Het voorkomt een zere keel, astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. De pose opent je luchtwegen en wist je stembanden.

4. Uttanasana (Permanent Forward Bend)

Over De Pose- Uttanasana of het permanent Forward Bend is een asana die u nodig heeft om uw hoofd te plaatsen onder uw hart. Het is een gemiddeld niveau Hatha yoga asana. Oefen het in de ochtend of ‘s avonds op een lege maag en schone darmen. Houd deze houding gedurende 15 tot 30 seconden.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Uttanasana vermindert stress en angst. De pose kalmeert je geest en kalmeert de zenuwen. Het vergemakkelijkt astma en slapeloosheid. Uttanasana versterkt je knieën en verlaagt de bloeddruk.

5. Ardha Pincha Mayurasana (Dolphin stelt)

Over De Pose- Ardha Pincha Mayurasana of de Dolphin Pose is een asana die eruit ziet als een omgekeerde ‘V’ Het is een milde inversie evenals een staande houding. Het is een beginner niveau Ashtanga yoga asana. Oefen het in de ochtend op een lege maag en houd de pose voor 30 tot 60 seconden.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Ardha Pincha Mayurasana rekt je schouders en versterkt je armen en benen. Het kalmeert je hersenen en verlicht depressie. De pose is rustgevend voor astmapatiënten.

6. Salamba Sarvangasana (alle ledematen stelt)

Over De Pose- Salamba Sarvangasana of de All Ledematen Pose is de koningin van alle asanas. Het wordt ook wel de schouder stand. De pose is een gevorderd niveau Hatha yoga asana. Het werkt het beste wanneer beoefend in de ochtend op een lege maag en lege darmen. Houd deze houding gedurende 30 tot 60 seconden.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Salamba Sarvangasana kalmeert je zenuwen en houdt prikkelbaarheid op de baai. Het verbetert de bloedtoevoer naar je hersenen en verbetert uw zelfvertrouwen. De pose verbetert ook de bloedtoevoer naar uw longen gebied.

7. Savasana (Lijk stelt)

Over De Pose- Savasana of de Corpse Pose is een diep ontspannende pose waar je bewegingloos liggen als een lijk, vandaar de naam. Het is een beginner niveau Ashtanga yoga asana. Oefen op elk moment van de dag en niet per se op een lege maag. Ontspan in de pose voor ongeveer 5 tot 15 minuten, afhankelijk van uw behoefte.

Voordelen voor bronchitis Patiënt- Savasana ontspant je hele lichaam. Het vermindert vermoeidheid en verbetert je concentratie. De pose stimuleert de doorbloeding in uw hele lichaam en is geschikt voor astmapatiënten.

Laten we nu eens te beantwoorden een aantal veel voorkomende vragen over yoga en bronchitis.

Expert’s Answers Voor vragen van lezers

Kan yoga genezen bronchitis?

Het is mogelijk, en yoga kan de aandoening in de beginfase controleren of regelmatig geoefend.

Welke voorzorgsmaatregelen te nemen voor het beoefenen van yoga voor bronchitis?

Raadpleeg uw arts voordat u begint te oefenen en de praktijk van de asana’s onder toezicht van een gecertificeerde yogaleraar.

Een gezond lichaam en een actieve geest kan elk probleem of ziekte op te lossen. En, yoga doet precies dat voor je lichaam. Als geoefend met de juiste zorg en aandacht, zal yoga uw bronchitis probleem op te lossen, en een zeker schot manier om dat zijn de bovengenoemde poses. Probeer ze en ons te vertellen hoe goed ze werkten.