7 Cel mai bun yoga pentru a calma dureri în piept

Home » Review » Health » 7 Cel mai bun yoga pentru a calma dureri în piept

7 Cel mai bun yoga pentru a calma dureri în piept

Te simți adesea o senzație de apăsare în zona pieptului? Dacă da, atunci ar putea fi din motive simple, care pot fi fixate cu ușurință cu câteva întinderi de yoga.

Dar trebuie să știi cele corecte. Și, de aceea am pus împreună cele mai bune yoga aici, care se poate întinde și deschide muschii pieptului oferind alinare pentru ei.

Durere toracică nu înseamnă neapărat o boala de inima. Ar putea apărea dintr-un motiv simplu, cum ar fi ședinței cocoșat pe un scaun timp de ore.

În cazul în care nu fixat la momentul potrivit, problema va crește la una majoră care provoacă dificultăți inutile. Înainte de aceasta se poate întâmpla, seta cu următoarele 7 ipostazele în yoga pentru dureri în piept.

Înainte ca să aflăm cauzele dureri în piept.

Care este cauza dureri în piept?

Durerea toracica este cauzata de diferite motive. O poți simți oriunde de la gât la partea superioară a abdomenului. Constricție toracică apare de multe ori din cauza săraci postură, dar ar putea fi, de asemenea, un semn de ceva mai grav ca o panica sau un atac de cord.

Dacă vă simțiți o durere în zona pieptului, este posibil să nu fie neapărat o boală cardiovasculară. Sau ar putea fi. Atunci cand muschii inimii nu primesc suficient oxigen, dă naștere la o formă severă de durere în piept numită angină.

Alte dureri în piept legate de inima sunt un atac de cord, pericardita, miocardita, cardiomiopatia si disecția de aortă.

dureri în piept apare din cauza unor probleme gastro-intestinale prea. Dacă ați probleme de deglutiție, calculi biliari, inflamație a vezicii biliare sau pancreasului, atunci se va simți durere în piept.

Chiar dacă aveți pneumonie, astm sau cheaguri de sânge, aceasta duce la dureri în piept. dureri în piept apare, de asemenea, atunci când suferă de o fractură, care provoacă o presiune asupra nervilor. coaste deteriorate și durerile musculare de la efort extrem sunt, de asemenea, factori principali care provoacă durere în piept.

Yoga pentru piept

Trebuie să obțineți un medic pentru a evalua orice durere în piept brusc te simti si sa verificat pentru probleme cardiace. În cazul în care nu este cazul, atunci puteți calma muschii pieptului cu yoga.

Yoga ajută la reducerea constricție toracică prin deschiderea, extinderea și se întinde pe piept. Contracareaza efectele de săraci postură, suprasolicitarea, și tulpina mușchilor, prin fixarea cauza problemei.

Yoga îmbunătățește gama dvs. de mișcare, se întinde mușchii pectorali, îmbunătățește flexibilitatea care toate ajutoarele în eradicarea durerea în piept.

Uneori, chiar și de stres, anxietate și de tensiune poate provoca dureri în piept, și tu știi bine că yoga este cea mai bună soluție pentru ea.

Practica dureri în piept alinarea ridică menționate mai jos pentru a înțelege ce vorbesc despre.

7 Cel mai bun Poses yoga pentru piept Pain Relief

1. MATSYASANA (Fish Pose)

Despre Pose- MATSYASANA sau Fish Pose este numit după avatarul Matsya Domnului Vishnu. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol pentru rezultate mai bune și mențineți pozeze pentru cel puțin 30 până la 60 de secunde pentru a simți efectul poza lui.

Beneficii pentru Chest- MATSYASANA se întinde mușchii coaste. Ea se întinde , de asemenea , partea din față și din spate a gâtului și îmbunătățește postura. Este terapeutic pentru rotunjite umeri și ameliorează iritația.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Cum se face Bhujangasana și Care sunt beneficiile ei

Despre Pose- Bhujangasana sau Pose Cobra este o asana care seamănă cu capota ridicată de o cobră. Este un backbend. Pose este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru 15 la 30 de secunde.

Beneficii pentru Chest- Bhujangasana se întinde mușchii pieptului și umerii. Aceasta crește flexibilitatea și îmbunătățește starea de spirit. Pose îmbunătățește sânge și oxigen circulație.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Despre Pose- Dhanurasana sau asana Bow este o poziție care seamănă cu un arc cu coarde gata pentru a trage. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol pentru rezultate mai bune și mențineți pozeze pentru 15 la 30 de secunde în timpul practicii.

Beneficii pentru Chest- Dhanurasana masaje inima și vindecă astm. Este perfect pentru alinarea stresului si a oboselii. Pose deschide piept, gat si umeri.

4. Bitilasana (Vaca Pose)

Despre Pose- Bitilasana sau Vaca Pose este o asana care seamănă cu poziția unei vaci. Cuvantul sanscrit „Bitila“ înseamnă vacă. Bitilasana este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru 10 până la 15 secunde.

Beneficii pentru Chest- Bitilasana imbunatateste postura si echilibrul. Se întărește gâtul și se întinde spate. Pose calmeaza mintea si te elibereaza de stres. De asemenea , crește circulația sângelui în organism.

5. Ustrasana (Camel Pose)

Despre Pose- Ustrasana sau Pose Camel este un backbend care seamănă cu poziția de o cămilă. Cuvantul sanscrit „Ustra“ înseamnă cămilă. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Beneficii pentru Chest- Ustrasana se întinde și întărește umerii și spatele. Se deschide piept și îmbunătățește respirația. Pose tonuri de gât și se întinde gâtul.

6. Chakrasana (roata Pose)

Despre Pose- Chakrasana sau roata Pose este o Asana care arata ca o roata. Este , de asemenea , un pas important în acrobație. Chakrasana este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Practica aceasta dimineata , pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru 1 până la 5 minute.

Beneficii pentru Chest- Pose este bun pentru inima ta si vindeca astm. Se întinde plămânii și stimulează tiroida. Se vindecă depresia si amelioreaza stresul si tensiunea din organism.

7. Natarajasana (Dance Pose)

Despre Pose- Natarajasana sau Dansul Pose este o asana care seamănă cu dansul prezintă Domnului Shiva. Este un intermediar de nivel Vinyasa yoga asana. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol și mențineți pozeze pentru 15 la 30 de secunde în timpul practicii.

Beneficii pentru Chest- Natarajasana se întinde mușchii gâtului și întărește piept. Acesta imbunatateste flexibilitatea corpului si , de asemenea , imbunatateste echilibrul corpului tau.

Acum, că știți totul despre yoga alinarea senzație de apăsare în piept, să răspundă la câteva întrebări comune cu privire la yoga și dureri în piept.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Este în piept viața în pericol durere?

dureri în piept poate fi fatal dacă este severă și legate de inima.

Am nevoie să se consulte medicul meu de a practica yoga pentru dureri în piept?

Absolut! Numai cu aprobarea medicului dumneavoastră, vă recomandăm să încercați yoga pentru a calma durerea în piept.

Dureri în piept este de diferite grade. Ar putea fi ascuțit sau o durere surda. S-ar putea fi o problemă minoră care poate fi ușor fix sau o boala majora, care are nevoie de ajutor profesionist. Figura ce fel este și să ia măsurile corespunzătoare. În cazul în care cauza durerii în piept nu pune în pericol viața, atunci yoga menționate mai sus funcționează cel mai bine. Dă-le un try.