7 Cel mai bun yoga pentru a mări sânii

Home » Review » Beauty » 7 Cel mai bun yoga pentru a mări sânii

7 Cel mai bun yoga pentru a mări sânii

M-ai crede dacă ți-am spus că yoga ar putea mări sânii tăi? Trebuie să pentru că nu! Sunt sigur că nu ai nici cea mai vaga idee ca yoga poate creste dimensiunea sanilor.

Există mai multe produse de pe piață, cum ar fi uleiurile, unguent, ventuze, chirurgie, etc, care vă ajută să câștige un bust mai completă, dar ce pot face yoga ei nu pot.

Yoga iese în evidență printre toate dintre ele ca mijloc doar pentru a mări dimensiunea sanilor in mod natural si fara efecte secundare. Acum, asta este o combinație trebuie să încerci.

Și, vă vom spune exact cum sa. Stai pe loc și citiți mai departe.

Cum Does Yoga Mărește sânii?

Stiati ca in functie de cercetare, aproape toate femeile sunt conștienți de dimensiunea lor de san? Nu sună bine, nu? Ei bine, mulțumesc lui Dumnezeu pentru yoga nu au nevoie să recurgă la metode chimice induse de mărire a sânilor, care provoacă efecte secundare nocive.

Anumite yoga vă ajuta să măriți dimensiunea de sân prin creșterea grăsime și țesut glandular în sânii. Alte câteva yoga tonifia muschii care sustin sanii si a le face mai puternici.

Pe scurt, practica yoga face sanii mai ferm, mai puternic și mai bine proporționat. Deci, cu practica obișnuită de asane yoga, puteți mări dimensiunea sanilor pe o perioadă.

Hai să aflăm care asane yoga ajuta să facă acest lucru.

Creșterea sânilor yoga

1. Gomukhasana (Vaca Pose)

Despre Pose- Gomukhasana sau Vaca Pose este o asana în care corpul tău seamănă cu fața unei vaci. Este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica – l în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Benefits- Gomukhasana se întinde sânii bine. Se construiește mușchii de san si imbunatateste flexibilitatea generală a trunchiului. De asemenea , crește elasticitatea sanilor.

2. Bhujangasana (Cobra Pose)

Despre Pose- Bhujangasana sau Pose Cobra este o asana care seamănă cu capota ridicată de un șarpe. Este un backbend energizant. Pose este un nivel incepator Ashtanga yoga asana. Practica aceasta în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 15 până la 30 de secunde.

Benefits- Bhujangasana se întinde zona bustului si intareste muschii de la piept. Tonifica , de asemenea , de stomac și firmele dumneavoastră fesele.

3. Dhanurasana (Bow Pose)

Despre Pose- Dhanurasana sau Bow Pose este o asana care seamănă cu un arc cu coarde. Este un mare exercițiu de stretching spate. Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica aceasta în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru 15 până la 30 de secunde.

Benefits- Dhanurasana crește fluxul de sânge pentru zona sân. Asemenea , întărește sânii. Pose masaje glandele tiroide și întărește umerii.

4. Ustrasana (Camel Pose)

Despre Pose- Ustrasana sau Cămilei Pose este numit în așa fel încât seamănă cu poza poziția unei cămilă. Pose este un nivel incepator Vinyasa yoga asana. Practica aceasta în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curat și mențineți pozeze pentru 30 până la 60 de secunde.

Benefits- Ustrasana se întinde țesuturile musculare din jurul sanilor. Pose ajută la creșterea fluxului sanguin la sanii tai. Acesta funcționează pe partea de jos a sânii în creștere rotunjime lor.

5. Vrikshasana (Arbore Pose)

Despre Pose- Vrikshasana sau Pose Arborele este o asana care seamănă cu poziția blândă a unui copac. Ai nevoie să ții ochii deschiși în această postură. Este un nivel incepator Hatha Yoga asana. Practica aceasta în dimineața sau seara pe stomacul gol și intestinele curate. Țineți pozeze pentru un minut pe fiecare picior.

Benefits- Vrikshasana se întinde țesuturile de pe partea laterală a sanilor ce ajută la creșterea dimensiunii lor. Pose crește flexibilitatea mușchilor de la piept. Aceasta crește stima de sine și încrederea.

Acum, să răspundă la câteva întrebări comune despre yoga pentru mărirea sânilor.

Răspunsuri Expert pentru întrebări de la cititori

Cât de des pot practica yoga pentru piept de extindere?

Practica yoga in fiecare zi, cel puțin o dată pe zi și timp de aproximativ o jumătate de oră. Încet, crește practica la de două ori pe zi și să încerce să-și petreacă mai mult de o jumătate de oră în fiecare sesiune.

Voi vedea o schimbare drastică în mărime de sân mea cu practica yoga?

Rezultatele practica de san extinderea yoga variază de la persoană la persoană, și trebuie să păstrați verificarea din timp în timp. Fii răbdător. Uneori, rezultatele nu sunt imediate, dar acestea sunt sigur de a veni.

Modul în care te uiți este una dintre preocupările dumneavoastră cea mai mare măsură. Nu-i aşa? Sanii pentru femei sunt un semn de feminitate si sexualitate. standarde de frumusete populare portretiza o femeie frumoasă ca cineva cu sânii rotunjite complete. Și sânii mici prea sunt frumoase în felul lor. Dar pentru cei care doresc sâni mari, nu trebuie să încercați ceva dăunător pentru a atinge aceste atunci când o metodă sigură ca yoga poate ajuta să vă mări sânii. Prin urmare, încercați și de a lua confortabil în pielea ta.