7 Fælles Begynder Yoga mislykkes (og hvordan man undgår dem)

Home » Review » Fitness » 7 Fælles Begynder Yoga mislykkes (og hvordan man undgår dem)

En væsentlig vejledning til, hvordan man kan handle som du har været til klassen før

En væsentlig vejledning til, hvordan man kan handle som du har været til klassen før
Jeg har været at praktisere yoga i årevis, men selv jeg, at yoga kan være særligt skræmmende for de uindviede. At være ny i en yoga klasse er som at træde ind i en ny dimension-til dristigt gå, hvor ingen ikke-yogi nogensinde har været før. Men her er, hvor du er i lykke: Jeg er kommet op med en vejledning om, hvordan man håndterer yoga klasse som en certificeret yogi. Eller rettere, hvordan man ikke skal-de fejl, at masser af nybegyndere gør, at du decideret bør undgå. Overvej dette miskmask en liste over irritations-momenter og også generelle liv pointere. Og for dem af jer, der gør yoga regelmæssigt-absolut lade mig vide, hvis jeg har savnet noget i kommentarerne!

Fejl: Hold dine sko
jeg er en selv-erklærede sko narkoman, så jeg er helt få det det perfekte par sneaks kan trække en hel gym ser sammen … men der stopper ved døren til din yoga klasse. Der er en streng “ingen sko reglen i alle yoga klasser. Du får dine hænder, fødder og hele kroppen på og uden for måtten på et tidspunkt i hele klassen, og du ikke ønsker at trække på gaden i studiet og rulle rundt i det. Hvis du bekymre sig om sikkerheden af dine elskede sko, stash dem i din gym taske og putte dem væk i Cubby (næsten alle yoga studios tilbyder dette rum).

Mistake: Hold din mobiltelefon på
Picture dette: Du er dybt i dit Savasana når en velkendt ringetone starter blaring. Hey, det er sket med de bedste af os … men alligevel, shuffle af skam at tasken som alles zen boblen brister omkring dig er temmelig ulidelig. Spare smerte og drej telefonen helt. Eller bedre endnu, ikke bringe det til klassen overhovedet!

Fejl: At lade det hele hænge ud
en yoga klasse er fuld af drejninger, stående frem folder, skræver, inversioner-jeg taler et væld af bevægelse. Dette lyder måske ulogisk, men strammere tøj faktisk forlader mere til fantasien end baggy dem. Det er fordi med baggy tøj, du står en bedre chance for dem at glide eller falde, eller gapping-dybest set, en invitation for nogen at se op dine shorts eller ned din skjorte, når som helst du går ind Downward Hund eller Glad Baby. Og mens vi er på emnet, så glem ikke det store kontrol, enten. Nogle yoga bukser kan være en smule, ah, gennemskinnelige når du bøjer over-så jeg vil anbefale den ‘bøje’ tjekke, før du shell over din penge for eventuelle nye bukser.

Fejl: sammenligne dig selv for alle andre
Du vil altid kun være en nybegynder engang, så nyde turen unge Jedi! Det er nemt at gå ind i en yoga rum overvældet med de evner af andre omkring dig. Du vil kun få dig i problemer gennem sammenligning, men fordi der ofte fører til jalousi-og det kan gøre dig tackle udgør, at du ikke er klar til. Prøv at vende mønten ved at se inspiration i stedet. Du kan lære så meget ved at iagttage andres talenter. Tillid, at hvis du anvender dig selv og dukke op med jævne mellemrum din praksis vil trives.

Fejl: At være en Opmærksomhed Monger
Easy med dramaet! Det er vigtigt at fokusere på dit åndedræt, og oprette forbindelse til i øjeblikket, men gør hvad du kan for at undgå den ‘se på mig’ show. Dramatiske suk, højt udånder af åndedræt og vejrtrækning, der kan høres 2 gader væk er overbord. Min lærer altid lært, at din vejrtrækning kun skal være højt nok for dig at høre på din måtten. Husk yoga er en personlig praksis, og bare fordi du har en dårlig dag, og føler behov for at sukke det ud betyder ikke, at resten af rummet ønsker at få del i denne oplevelse.

Fejl: At tabe styr på dine personlige rum
Mange populære yoga klasser vil pakke deres elever i ligesom sardiner, som kan betyde, at du kan være mat at måtte med andre studerende. Det betyder, at du har brug for at din rumlige bevidsthed, som du flyder gennem dine rejser. Der er en stor sandsynlighed for, at du vil smack eller få Smacked, men du kan mindske disse chancer ved at holde dine bevægelser inden øen din måtten. Jeg er en stor fan for at udfordre sig selv og træde uden for din komfort zone, men når det kommer til at sparke op i rejser, hvis du er i tæt kvartaler til en anden-være tankevækkende! Den sidste ting du ønsker at gøre, er at falde over på en anden måtte (eller kroppen) og forårsage en dominoeffekt. Tro mig, jeg har set det, og det er ikke sådan en kønt syn!

Fejl: Pakning Up Tidlig
Savasana er den endelige positur af en yoga praksis, og det indebærer liggende på ryggen i ca 5 minutter til at absorbere den praksis og berolige sindet. Dette er en afgørende del af den praksis, efterfulgt af en meditation eller lukke ord fra lærer til at holde dig i den rigtige tankegang fra resten af dagen. Jeg forstår, at folk ikke altid kan holde for varigheden af klassen, men please, venligst ikke beslutter at forlade midt i alles hvile. Det er vanvittigt-making at se en elev nosily rulle op deres måtten, indsamle deres ting (som generelt insinuerer taske ruffling og nøgler jiggling) kun to-vente på det-smække døren lukket på vej ud. Er disse 5 minutter virkelig vil gøre eller bryde din tidsplan ?! Jeg tør sige, at du er gået glip af den smukke budskab om yoga på dette tidspunkt. At alt er præcis som det skal være, er der ingen rush, og du er lige der, hvor du skal være. Hvis du skal lade klasse tidligt, fortæller læreren i begyndelsen af klassen, få tid til din egen Savasana, oprettet i nærheden af døren og forlade før Savasana for ikke at forstyrre klassen.