7. Jóga Gyakorlatok nyújtáshoz Your Body

Home » Review » Fitness » 7. Jóga Gyakorlatok nyújtáshoz Your Body

7. Jóga Gyakorlatok nyújtáshoz Your Body

Mindannyian tudjuk, hogy a nyújtás jó. De pontosan mit csinál?

Megkönnyíti a merev izmokat, enyhíti a feszültséget az egész tested, és segít gyakorolni anélkül, hogy kárt a szervezetben.

Úgy hangzik, mint a legjobb dolog, igaz? Ezután csak annyit kell tennie, hogy próbálja meg ezeket a 7 legjobb jógagyakorlatok stretching tested. Ők biztos, hogy az élet könnyebb.

Ezt megelőzően, nézzük meg, hogy fontos a jóga nyújtás.

Jóga stretching

A merevség rossz, akár a test vagy az elme. És miért van a jóga a legjobb módja annak, hogy nyúlik? Ez azért van, mert enyhíti a merevséget mind az elme és a test.

Stretching, jóga magában foglalja a mozgó test, valamint lélegzett. A légzés segít mélyebben az izmokat, ezáltal Ön tudja, hogy mi a szervezetnek szüksége van.

Ez, a megfelelő nyújtás, csak hogy az edzések nélkül is jobban okoz kárt. Együtt így az izmok rugalmasabbá, jóga tartja őket az aktív és egészséges.

Így holisztikus stretching, jóga a helyes választás. Vannak jóga húzódik alább. Próbálja ki őket, hogy megértsék a jóság stretching a jóga.

jóga Nyújtja

1. Baddha Konasana (Butterfly Pose)

Körülbelül a pózt: Baddha Konasana vagy a Butterfly póz ülő ászana, hogy néz ki, mint egy pillangó csapkodó szárnyait amikor mozgásban vannak. A statikus Baddha Konasana hasonlít egy suszter a munka. Ez ászana egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakorlatban ez éhgyomorra reggel. Tartsa a póz a 1-5 percig.

Mit Baddha Konasana Stretch?

Baddha Konasana húzódik a belső comb, térd, boka, és a térd.

Előnyök a sztreccs

A póz serkenti a petefészket és a vesére. Csökkenti a menstruációs fájdalmat és a terápiás meddőség. A póz megkönnyíti a szülést, és megszabadul a fáradtság.

2. Bharadvajasana (Seer Pose)

Körülbelül a pózt: Bharadvajasana vagy Seer póz névadója Bharadvaj, egyike a legendás hét látnokok. Ez egy egyszerű ülő nézőknek és középfokú Hatha jóga ászana. Gyakorold a ászana reggel éhgyomorra és tiszta belek a legjobb eredmény. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Mit Bharadvajasana Stretch?

Bharadvajasana húzódik a váll, csípő, és vissza.

Előnyök a sztreccs

Bharadvajasana javítja az emésztést és a kiválasztást. Ez stabilizálja az idegrendszert, enyhíti a hátfájás és nyakfájás. A csavar nyugtatja az elméd és gyógyítására carpalis alagút szindróma.

3. Janu sirsasana (fej Térd Pose)

Körülbelül a pózt: Janu sirsasana vagy a fej Térd póz ülő ászana, amely előírja a fejét, hogy megérintse a térdét. Ez egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Gyakorold a ászana reggel éhgyomorra vagy este szünet után 4-6 órával az utolsó étkezés. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Mit Janu sirsasana Stretch?

Janu sirsasana nyúlik a gerinc csípőfeszítők, és a has.

Előnyök a sztreccs

Janu sirsasana serkenti a vesék és a máj. A póz csökkenti a fejfájás és a szorongás és terápiás álmatlanság. Ez is segít elveszíti hasa zsír.

4. Vasisthasana (Side Plank Pose)

Hogyan kell csinálni a Vasisthasana és mik az előnyei

Körülbelül a pózt: Vasisthasana vagy a Side Plank Pose névadója a híres látnok Vasistha, aki tulajdonosa Kamadhenu, egy tehén, amely megadta minden kívánságát. Ez egy kezdő szinten Hatha jóga ászana. Gyakorold a ászana reggel éhgyomorra. Tartsa a pózt 30 és 60 másodperc.

Mit Vasisthasana Stretch?

Vasisthasana húzódik a karját, csuklóját és a lábak.

Előnyök a sztreccs

Vasisthasana javítja az egyensúlyt és a koordinációt, és segít felépíteni egy erős mag. Ez egy kiváló módja annak, hogy javítsa a koncentrációt és tartózkodás összpontosított.

5. Chakrasana (Wheel Pose)

3. Chakrasana (Wheel póz)

Körülbelül a pózt: Chakrasana vagy a kerék póz mély hátra nyúlik. Úgy néz ki, mint egy kerék, ha feltételezzük, és így kapta a nevét. Ez egy kezdő szinten Astanga jóga ászana. Gyakorold Chakrasana reggel éhgyomorra vagy este szünet után 4-6 órával az utolsó étkezés. Tartsuk 1-5 percig.

Mit Chakrasana Stretch?

Chakrasana nyúlik a keze, mellkas, és fenék.

Előnyök a sztreccs

Chakrasana is jót tesz a szívnek és az asztma. Serkenti a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy. A póz növeli az energiaszintet és csökkenti a depressziót.

6. Anjaneyasana (Crescent Pose)

Körülbelül a pózt: Anjaneyasana vagy a Crescent póz néz ki, mint a félhold, ha feltételezzük, és ez egyben az irányvonal, amely Lord Hanuman az indiai mitológia általában ábrázolják. Ez egy kezdő szinten Vinyasa jóga ászana. Gyakorold a ászana éhgyomorra. Tartsa a pózt 15 és 30 másodperc.

Mit Anjaneyasana Stretch?

Anjaneyasana megmozgatja a négyfejű, hip flexor és gluteus maximus.

Előnyök a sztreccs

Anjaneyasana serkenti a test alsó. Ez a terápiás szenvedők isiász. Ez oldja fel a feszültséget a csípő, megnyílik a váll, és tonizálja a testet.

7. Prasarita Padottanasana (Wide lábú Forward Bend Pose)

Körülbelül a pózt: Prasarita Padottanasana vagy a szélesebb lábú Forward Bend póz előre kanyarban, ami jó gyakorlat fejlettebb inverzió. A póz alapfokú Vinyasa jóga ászana. Gyakorold Prasarita Padottanasana reggel éhgyomorra. Tartsuk 30-60 másodpercig.

Mit Prasarita Padottanasana Stretch?

Prasarita Padottanasana húzódik a borjak, a csípő és a hát alsó részén.

Előnyök a sztreccs

Prasarita Padottanasana enyhíti a szorongást és feszültséget a nyak és a váll. Tonizálja a hasi szervek és enyhíti enyhe hátfájás. A póz megnyitja a csípő és ellazítja a testet.

Szakértői válaszok az olvasók kérdések

Milyen gyakran kell tornázni stretching gyakorlatok?

Gyakorolni minden nap, hogy megfigyelje a figyelemre méltó változás a mobilitási tested.

Vannak jóga ászanákat elég ahhoz, hogy nekem illik?

Nem együtt ászanák, a gyakorlatban a meditáció fogja meg teljesen fitt és a lábujjak.

Mi az élet nem egy jó szakaszon? Ez tart felkészült, és kész arra, hogy semmit. Gyorsan a lépést, és légy energikus gyakorló jóga húzódik a fent említett. Azt fogja neked beilleszkedni elme és a test. Szóval, az induláshoz, és légy szuper duper rugalmas.